• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    HC_: diky, jo, je to hodne podobny. ale delala jsem to podle strihu - http://blog.makezine.com/craft/craft_pattern_podcast_snuggler/
    jen pozor, pripadne opravdu zvetsit. roze je mesic a uz ji dlouho nebude..
    HC_
    HC_ --- ---
    PISTULE: tyjo sikulka! ta zavinovačka je něco na způsob swaddleMe?
    kolotoč super, také sem ho chtěla zkusit udělat, ale nějak nevyšel čas
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    Moje detske tvoreni
    tahle zavinka je super, krasne se v tom zklidni, jen ji bude asi brzy mala...

kolotoc nad postylku

a fusak - zkopirovanej a rozhodne diky cenam ve flex-texu vysel krasne levne
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jj tak nejak, ale bylo to na prani zakaznice, jinak je nedelam, abych nekopirovala..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HC_: jestli tomu spravne rozumim, jediny rozdil jsou patentky vs suchy zip
    HC_
    HC_ --- ---
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SELLIGAN: Jedny mám a jsem s nima moc spokojená. Další budou určitě brzo následovat. Ale chtěla bych i ty haipa daipa.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DALEEN: doporučuju!! fakt! mame už dvoje a další objednané, je to kvalitně zpracované, ještě nikdy neproteklo kolem nožiček a dokonce i manžel říkal že chce další, že se mu líbí a ten tyhle věci neřeší
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Je to velké lákadlo, zrovna se dostávám do fáze, kdy Radík má šest a třičtvrtě kila a přijde mi že Haipa Daipa svrchňáčky už mu budou brzo malé....bude to chtít nové :)
    HC_
    HC_ --- ---
    DALEEN: jj to jsem jen tak mimochodem nepoznamenala, ze vcera prisly nove latky,)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Etiketka pěkná, ale musím se přiznat, že mě nadchla autíčka :)
    HC_
    HC_ --- ---
    musím se pochlubit novou etiketou, tentokrát tkanou /zespodu jsou ještě ošetřující symboly/

SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ¨no ja hlavně všem říkala, že nic růžové nechci, já růžovou nemusím..ale pak se stejně sešlo všechno různobarevné a dávám jí to co je zrovna suché a čisté, neřeším. Sluší jí to i v růžové i v zelené :) A až budu chodit po návštěvách, dám jí něco hezkého, ale zatím neřeším.Jinak ty sovičky jsou Lindex Baby, ale predpokladam, ze to byl sekáč.
    MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    MEDOULKA: tak to bych dala patku na všívání zipů, já jí měla ve výbavě stroje, ale asi bude v galanteriích v poho k sehnání
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SELLIGAN: Mě je to sympatické.... Vůbec nechápu, že se všechno holčičí dělá tak totálně růžové....znám hodně maminek, co růžovou na holčičky nechtějí...ale něco najít...jedině v tom klučičím... :-)
    Ale fakt je to MOOOOC krásné... a MOOOC jí to sluší... :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jasne, ja te jen trosku pozlobila:) ono taky i na klucich a holkach vypada vsechno jinak
    HC_
    HC_ --- ---
    MEDOULKA: moc pěkné!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HC_: no ona ma pod tim klasickou latkovku ctvercovou, tahle PUlka ji je takova vetsi (mama rika, ze ma prdelku jak cinskej cesnek :) ale vsak ona do toho doroste
    jinak ma i kalhotkove samoztrejme, take vetsi, cekame az povyroste)

NIENNA: to mame podedene po nejakych znamych
    Občas je Šárka jak takovej malej kluk, protože má všechno po klucích, je to modre, sloni, autíčka, pruhy a tak :)
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Pěkný věci, holky, jste šikovné. Já mám strašnou chuť šít, ale jsem pár dnů před porodem a po běžných povinnostech malinko síly a energie. :-) Ale dcerce chystám nějaké tričko nebo tričkošaty, tak snad brzy nahodím. :-)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    no more PASPULKA, at to tady nezakecavam, hazim jeste kabatek:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam