• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MORPED: v hlave.. je to improvizace, vytahuju stroj v sebeobrane, kdyz je potreba a nahodou je cas... posta :-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: moc hezka,nemas navod nahodou?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak... ja mam prozatim hotovo, jeste chybi dve snurky a doladit po generalce, co kde chybi/odpadne... ale v zasade hotovo... az priste nekomu reknu, ze chci neco takoveho sit, doufam, ze dostanu pres ruce, abych se probrala... aneb podzimni oboustranna deka do kocarku...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HC_: ooo díky :) teplákovina! prima.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ZARZAROSA: asi jo, par jich tu jeste mama a jsem desive lina kupovat jine :D, takze to tak zkusim... diky, uvidime, zda bude cim se "chlubit" :D
    HC_
    HC_ --- ---
    ZARZAROSA: patent a rip by mělo být to samé - to jsou průžné náplety např. na konce rukávů
    výplněk - je teplákovina
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ZARZAROSA: Ale funguje to dobře, je tam taková kapsa, kam se dolní kraj peřiny zastrčí.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    jinak jsem rozhodnutá koupit ve větším množství softshell (z tohoto obchodu: http://www.jamitex.cz/26-softshell) a lamu (wellsoft) tamtéž, oboje v šedé barvě. Tak kdybyste se někdo chtěl přidat k objednávce, mohu přiobjednat víc, potom přeposlat. Jde totiž jen minimální odběr 10m... Budu to objednávat zítra večer (jojo, je to narychlo). Kdyžtak pošta.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    já jsem taky přišla pro radu: co je prosím ás za látku patent, výplněk a rip?
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: já bych to zkusila a případně, pokud se ti to bude rozepínat, koupíš si větší...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARZAROSA: ježiš. patentky. to zas nenapadlo mě!
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TORUVIEL: hihi, spoří :)
    TRISSIE: já jsem udělala povlečení na patentky. jsem líná šít dírky a knoflíky a zip mne nenapadnul...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TRISSIE: Mám ikea povlečení a tam není zapínání žádné
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRISSIE: knofliky se pouzivaji porad, nehrotila bych to...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když jsme u těch zipů - povlečení do dětských postýlek, které mám, je všechno na zipy (ale mám jen od jedné firmy) - je to teď tak u všech (z bezpečnostních důvodů?), nebo se pořád ještě dělají na knoflíky? Budu teď šít peřinku do koše, tak jestli mám ještě sehnat zip, nebo si vystačím s knoflíkama, co tu mám...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    siju, po pul roce (!), tentokrat deku do kocarku na podzimni pocasi... a nechci tam vsivat zip, vidim to spis na druky. mam tu patentky na bodycka, premyslim, ze by to mohlo stacit, co myslite...? je to pevnejsi uplet, tenky vatelin a fleece, ilustracni foto mam, ale neni cim se chlubit, spis prosim o radu ;-)...
    IORETH
    IORETH --- ---
    SELLIGAN: to se bude líbit, má to skvělý žužlací končetiny :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak ja uz zacinam sit hracky na vanoce - tohle teda zrovna je darek pro kamaradku co se ji narodil prcek
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ZARZAROSA: Děkuji, mně se taky líbí. Ale ručičky (pardon, přední tlapky) má zmršený, krk jsem musela vytvořit dodatečně mašličkou a tahací fousky taky nebyly moc dobrý nápad :) Jo, a nechávat jako nezašitou část na vycpání zrovna tlapku byla taky blbost :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ANNNA: mně se to teda líbí :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Tak já se podělím o svou zvířatkovou prvotinu. Jak se to říká, když se něco úplně nepodaří? Hodně jsem se na tom naučila :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam