• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARUCHA: to je fakt :oD
    MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    VERONIKA22: vypadá to dobře, jen mi to trošku připomíná takový to polstrování z místností pro blázny, co si můžou ublížit :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---

Není moje práce, ale líbilo se...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    VERONIKA22: přesně
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZARZAROSA: ve 14 letech jsem se rozhodla pro patchwork. a ani to jsem jsem nikdy pořádně nerozjela. I to mi přijde šíleně pracné a obdivuju každého kdo si s tím dává práci
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    VERONIKA22: tak na to bych neměla trpělivost :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    snad nevadí, že to linkuju z netu
    TULENI
    TULENI --- ---
    holky, uvazuju o objednavce softshellu velkoobchodne pres mamku, cena dvoutretinova cca. (jeste nevim uplne presne jak to bude vc.dph, strizneho a dopravy) oproti maloobchodu, minimalni odber je pet metru, budu brat asi tri barvy, stejne tak nejakej fleece, kdyby mel nekdo zajem poslete zpravu do posty a domluvime barvy (ja to zatim vidim na tyrkysovou, fialovou a nejakou neturalni k tomu, bud sedivou nebo cernou..) predat bych mohla pres mamku, ktera ma kramek na palmovce..
    MAVE
    MAVE --- ---
    Konečně jsem se zas dostala k šicímu stroji. Před usnutím se malá ptala "Budeš pracovat? Budeš šít tepláky? Udělej jich hoooodně." Odpoledne jsme se o tom bavily, že bych se k tomu ráda dostala.
    TULENI
    TULENI --- ---
    furt jsem vymejslela nejaky tasticky pro kluky, pac ten nas teda furt nejaky vyzaduje,,tak krom obyc prehazovacek ktery este nemam vyfoceny jsem zkusila po pousteni draku takovyhle..tohle je prototyp opet holcici ale myslim ze to dopadlo docela obstojne, tak me to nakopne asi nasit dalsi, klucici este :)
    BONIE
    BONIE --- ---
    MIHANA: luxus! díky moc :)
    MIHANA
    MIHANA --- ---
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    super! dekuji moc :)
    prave, ze nasi bude ted 9 mesicu, sedi uz docela dlouho a resim to hlavne na navstevach, kde je to krmeni problematictejsi. i na tech par mesicu to bude dobre a verim, ze nezustane jedinackem, takze se to neztrati :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    PISTULE: mně se to taky líbilo, ale než jsem to stihla ušít, tak se holky naučily vylézat a slézat na židli samy. Tzn. hodnotím použitelnost jako krátkodobou (od doby, co si sedly, dokud se nevrtí natolik, že by je připoutání rozčilovalo; u nás 10 měsíců-1,5roku maximálně). židličky na půjčení měli skoro všude (na chatu jsme si pořídili druhé), a jednou jsem tuhle přivazovací židličku simulovala zavázáním šátku - geniální a úplně to stačilo :))
    tzn. nechci Tě zrazovat :)
    jinak třeba podobnou židličku zde: http://www.madebymarzipan.com/ (nevim, jak poslat přesný odkaz, hledej "seat" na jejich stránkách a je tam "anywhere chair") má i video, jak to ušít:
    How to Make a Portable Chair for Baby - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=p2fGUZwtVWo
    BARETKA
    BARETKA --- ---
    Nemate nekdo nahodou strih na detskou kuklu?
    Neco takoveho..

diky
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    premyslim o usiti neceho podobneho na cestovani http://www.malvik.cz/...jidelni-zidlicky-cestovni/Totseat-prenosna-textilni-zidlicka?varianta=372602 - mate nekdo zkusenost? strih si budu muset asi vymyslet, moc nevim, jak to udelat nahore, aby to sedelo na vsechny mozne zidle.
    za napady a doporuceni diky!!
    BONIE
    BONIE --- ---
    ZARZAROSA: super, díky! tohle vypadá taky zajimavě :) chtěli jsme udělat na vánoce takový celkově indianský dárek, ale možná to přepracujem na kemping :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TRISSIE: :) to zní věrohodně. já zásadně šiju v noci. nestojím o to vysvětlovat na pohotovsti, proč mají moje děti sešité končetiny a jak se mohlo stát, že všech osm dohormady... stroj je maskován. obsah krabice se zipy apod je běžně roznesen po všech místnostech v bytě vyjma wc, kde zavíráme dveře.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    BONIE: sice ne, nešila, ale jako inspiraci jsem jeste videla neco jako toto:
    nebo toto:
    či

kdyby to pro Tebe treba znamenalo usporu mista, nebo vhodnejsi tvar... ze by se o to treba tolik nezakopavalo. pripadne se to da zavesit od stropu, abys nemusela vymyslet konstrukci... ale jestli chces konkretne teepee, tak Tě nechci zrazovat :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRISSIE: :-) nejdriv jsem si nasla, co ze jsi to nasla... a pak s usmevem podotykam, ze stroj je sice v bezpeci (relativnim...), ale nite jsou oblibena zabava, stejne jako latky, suchy zip a druky... ruzne si je schovava a vylepsuje tim pak lego nebo plysaky, kdyz se nedivam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam