• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: to samozřejmě umím, problém je, zda se ten prozatimní okraj nevydře do hnusna... uvažovala jsem přes ten okraj našít (v ruce) když tak nějaký lem, ať se odře ten. Protože když si vezmu, jak pravidelně dopadnou na dolním okraji zateplený kalhoty, tak to je děs.
    TULENI: gumičky a náplety se mi moc nelíbí a mláděti taky ne :-(
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: nebo je prostě a jednoduše založit dovnitř a záložku ručně přichytit tak, aby to z líce nebylo vidět, za půl roku to pak povolíš podle potřeby
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TULENI
    TULENI --- ---
    TRISSIE: no bud udelat dirku esli jsou dole klasicky zalozeny ( v rubu nekde u svu) a natahnout tam gumicku, kterou pak zase jednoduse vyndas nebo tam ten naplet dosit...takze je muze mit podhrnuty a budou "rust" s nim...mame takhle vetsinu kalhot a vydrzej jim klidne i dva roky...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já to zkusím ještě tady: mládě dostalo větší množství flísových tepláků (dole rovných, ne do nápletu nebo gumičky), které jsou momentálně moc dlouhé. Je nějaký inteligentní postup, jak je zakrátit, aby šly třeba za půl roku prodloužit a nebylo to dole hnusné?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    DREADZONE1: téééda hodně dobrý!
    DREADZONE1
    DREADZONE1 --- ---
    recyklace starých triček

BONIE
    BONIE --- ---
    přemýšlím, že bych dětem spíchla nějaké spací kombinézy.. v pytlích mi spát nechtějí a pořád se odkopávají.. přemýšlím, jaký materiál, aby se v tím zas nepřehřívaly.. napadá vás něco?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jen takové menší varování pro ty, které čekají na zářijovou burdu s dětskými střihy a mají na ni rezervaci v Národní knihovně v Praze. Někdo jim od ní šlohnul střihovou přílohu. Včera na to při pokusu o předání do mých rukou přišli.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Capáčky z fleecu
    DIY Fleece Booties DIY Projects | UsefulDIY.com
    http://www.usefuldiy.com/diy-fleece-booties/
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARUCHA: to je fakt :oD
    MARUCHA
    MARUCHA --- ---
    VERONIKA22: vypadá to dobře, jen mi to trošku připomíná takový to polstrování z místností pro blázny, co si můžou ublížit :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---

Není moje práce, ale líbilo se...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    VERONIKA22: přesně
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZARZAROSA: ve 14 letech jsem se rozhodla pro patchwork. a ani to jsem jsem nikdy pořádně nerozjela. I to mi přijde šíleně pracné a obdivuju každého kdo si s tím dává práci
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    VERONIKA22: tak na to bych neměla trpělivost :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    snad nevadí, že to linkuju z netu
    TULENI
    TULENI --- ---
    holky, uvazuju o objednavce softshellu velkoobchodne pres mamku, cena dvoutretinova cca. (jeste nevim uplne presne jak to bude vc.dph, strizneho a dopravy) oproti maloobchodu, minimalni odber je pet metru, budu brat asi tri barvy, stejne tak nejakej fleece, kdyby mel nekdo zajem poslete zpravu do posty a domluvime barvy (ja to zatim vidim na tyrkysovou, fialovou a nejakou neturalni k tomu, bud sedivou nebo cernou..) predat bych mohla pres mamku, ktera ma kramek na palmovce..
    MAVE
    MAVE --- ---
    Konečně jsem se zas dostala k šicímu stroji. Před usnutím se malá ptala "Budeš pracovat? Budeš šít tepláky? Udělej jich hoooodně." Odpoledne jsme se o tom bavily, že bych se k tomu ráda dostala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam