• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    Ráda bych,aby tento klub byl především o sdílení našich výtvorů, střihů a nápadů. A vůbec nevadí, že budou třeba jednoduché, hokus pokus - každý nějak začíná:) Také je zde prostor na různé dotazy ohledně šití, od začátečníků po pokročilé.

NAKUPUJTE U NAŠICH TVOŘILEK!
    Plenky, svrchňáky, rychloprdky, vkládačky apod. http://www.petitlulu.cz Kontakt id Hc_
    Originální pohodlná móda pro děti, rodiče i nerodiče. Šijeme i na zakázku! http://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387 Kontakt ID Tuleni
    rozbalit záhlaví
    MADE
    MADE --- ---
    VERONIKA22: to je dobrý, potřebovala bych to vyrobit na pipi dlouhou punčochu... jen mám otazníky nad tím, jak uplést dva copy, aby se neodkryla ta podšitá čepice a jak tam vkomponovat dráty na tvarování copů, aby dobře držely... nějaké nápady?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    to by mohly mé děti milovat. Asi to zkusím vyrobit
    Rapunzel Wig Tutorial | This Mama Makes Stuff
    http://thismamamakesstuff.com/how-to-rapunzel-yarn-wig-tutorial/
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla:
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ještě toto mi přišlo srandovní :oD, když tak mě smažte
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HC_
    HC_ --- ---
    HABRENKA: náhodou super, ty těhu hormony makaj co :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TRISSIE: ok, díky. Ale asi to není tak, že to tam nažehlím a nechám být... musím to asi ještě přišít, jinak by to nevydrželo, je to tak?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARZAROSA: oboustranný vlizelín? Měly by ho mít obchody specializující se na patchwork, ale i lepší obchody s látkami...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    prosím o radu, možná je to běžná věc, ale pracujete někdo s něčím, co se jmenuje Bondaweb? měl by to být nějaký materiál, který se nažehlí a "slepí" dvě látky k sobě (něco ideálního pro našívání aplikací). Nebo se to v češtině jmenuje jinak?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    diky, ono to vypada jakztakz pekne, ale moje chyby jsou u toho zalozeni, prekroutil se mi sev a blbe jsem to prisila, ale to nebude snad moc videt u ty nohavice, zvlast u ditete, a popostet pujdou, jsou zalozeny tka, aby se odrbaval jen ten opravdovy spodni lem... ale jsou desne siroky, takze se bojim, ze na pohyb nic moc, tyhle jedny zkusime a durhy pripadne budu jeste upravovat, moje dite je uzsi nez obdarovane, ale jinak budou mit stejny... jo a navic jsem kaca mela doma hnedy manzestr a pak me napadlo tohle, sahla po oranzovem a az doma mi doslo, ze ten novy je tenci a s pridavkem elthanu... fakt blbej napad :), ale holt jsem si aspon pospendlila... pridam pak fotky na modelkach, "nejhorsi" na tom je, ze mne to fakt i zacalo bavit, ale neni misto a cas... ale jeste chci ditku recyklovat dziny, tak na tech zkusim dovymyslet sed lepe a u tech mne ani nebude mrzet tolik, kdyby nesly... a hlavne uz nebudou z tolika dilu :), tak to pujde rychleji
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA:Furt premyslim,co je na nich pytloviteho!Jsou dobre!Pekne!Na obcasnou sicku nadherne!
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HABRENKA: jsou v pohodě. a nesedí, jakože je to moc široké?
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    HABRENKA: moc pekny, propracovany! nenech se odradit, mojich prvnich pet pokusu skoncilo v kosi a ted po trech letech usite veci i prodavam a nestydim se za ne, tak vsechno je mozne! drzim palce:)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    HABRENKA: náhodou moc pěkný!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ukousla jsem si moc velky krajic... jedna vec je, ze jsem amater zacatecnik, co stroj pouzije jednou za pul roku, druha, ze strih byl 56-92 a proporcne ta 92 fakt deckam uz nesedi... pokusila jsem se zuzit predni sed, ale porad je to moc pytel, tak aspon provizorne zalozene a uvidime, co na to obdarovana, druhe budu dceri dodelavat, ale bohuzel nohavice jsou uz sesite k sobe a oentlovane :-(... maji byt na jaro-podzim, takze se daji zvetsit, ale neni to ono a jsem z vysledku spis smutna, snad se dokopu dodelat druhe betuli a tyhle obdarovanek taky nejak unosi...
    TULENI
    TULENI --- ---
    MARKYTKAK: urco je zitra rada predvede :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: tak ty mi musíš ukázat!
    TULENI
    TULENI --- ---
    JESTERENKA: ja sila taky pro dceru k vanocum, vrsek z upletu aby ji to dlouho vydrzelo, hodne volanku na gumicce (pac to ona rada), jinak myslim ze fantazii se v tomto smeru meze nekladou, ja to strihla - vrsek podle tricka, sukni kolovou (pac na suknich ted nejvic resi aby se poradne tocily) a pak nejaky to zdobeni, lemovani satenovym sikmym prouzkem...
    JESTERENKA
    JESTERENKA --- ---
    JESTERENKA: upresneni: princeznovske saty v neterine podani znamena dlouhe az na zem a s volanky, a RUZOVE
    JESTERENKA
    JESTERENKA --- ---
    budu sit neteri s velikosti 104 princeznovske saty
    najake prakticke rady na co si dat pozor? na dite budu sit poprve v zivote (s dospelackym sitim mam zkusenosti dost)
    pripadne nejaky pekny overeny strih?
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    vanocni darek pro netere - dva stejne, jen barevne otocene

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam