• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    nevíte, jak se jmenuje zevnitř pogumovaný materiál-šusťák, a kde ho sehnat? Napadlo mne ušít holkám sáčky na plavky. Mělo by to úspěch, sama takový mám, ale je malý a už notně odrbaný... existuje to k prodeji?
    PARCELKA
    PARCELKA --- ---
    taky trochu šiju: http://www.fler.cz/my-fleur
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    CERTICA: to je ale moc dobry odkaz! díky.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    chtěla bych svým dětem šít takovýhle pyžámka, ale kde na to berou ty látky... ach jo. Nebo je to asi tak pekelně drahý... http://joma-style.blogspot.cz/2014/03/baby-woche-01.html
    je to jen povzdech a pro někoho možná inspirace.
    TULENI
    TULENI --- ---
    ZARZAROSA: mohu jeste odprodat kousek fialove.nebo sv. modre..posta kdyztak..
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    Neobjednavaly jste někde prosím některá letní softshell? máte nějaké tipy, případně nabídky? Holčičí barvy, ale nijak zvlášť na nich nelpím, neutrální nejlepší. Nebo je lepší koupit prostě co je v obchodě?
    TULENI
    TULENI --- ---
    SOLEI: to jsem asi byla ja a stale vsadky siju, akorat ted mam nejake objednavky, pocitam tak aspon do pulky dubna, pak by to slo.. podrobnosti kdyztak posta..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Před časem s zde mluvilo (tady nebo jinde teď nevím jistě) o tom, že je možné někoho poprosit o úpravu oblečení - ušití vsadky do bundy - tak aby se pod ní dalo nosit dítě.
    Prosím napište mi na koho se můžu s touto prosbou obrátit.
    Muž mi domů dovlekl krásnou čokoládově hnědou softshelku (North Face Apex Bionic Brunette) ve velikosti XL, že bude určitě možné pod ni zapnout i dítě jak je velké... ne není to možné, miminu je sice teprv dva týdny, ale už teď je jasné že bunda potřebuje zvětšit v obvodu.
    MADE
    MADE --- ---
    ZABITULKA: Dík... Musela jsem ale zrušit ubrus, kvůli té látce:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    MADE: tyjo, ta je krasna!
    MADE
    MADE --- ---
    Tak má to ještě pár much, ale jinak... No prostě díky za užitečné rady:) Další barevnou variantu chystám červenou, tak ji sem pak hodim... (A teď ještě počkat tři čtyři měsíce na to, co dát dovnitř, he..)

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MORPED: knofliky nemam prisity na kalhotach a kabatu uz asi pet let, jen se mi tu mnozi... prave se dvema detma vyvstala potreba se nejak odragovat a pritom ne na ukor deti a aby to bylo aspon zdanlive prospesne... takze kdyz je chvilka, tak utikam za gauc. treba ten dinosaur byla prace vcera na hodinku a vecer predtim u rainmana pri kojeni a houpani jsem delala ostny... je to proste terapie... (ale to moc nechapu, protoze jsem si chtela zkusit usit mikinu, jako jsem usila Betce a misto radosti jsem leda nasrana, jak jsem blba a co vsechno je naopravitelne spatne a...)
    chtelo by to nejaky kurzy terapeutickeho siti pro matky s detma s vymytym mozkem :D
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: jak to davas s dvema detma,mam jedno a su schopna tak akorat prisit knoflik!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    kdyz jsme u te bavlny... mam tu 4 druhy a premyslim, co s ni... tak zatim dvouvecerni terapie mezi chrchlanim deti... chybi zasit diru a nakreslit oko... mozna si ho necham :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MADE: vsechno krom rucniku peru na 40, jednou pliny na 90... staci to :)
    MADE
    MADE --- ---
    Ještě jeden praktický dotaz - všude jsem našla, že fleece by se měl prát do 60 stupňů. Ale u těch miminkovskejch věcí to často nestačí. Na kolik to perete, případně co se stane, když se pere na víc?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MADE: jj, o tom zadna, to je fleece zbytecny, protoze na podzim bude zbytecna pomalu i ta zavinovacka, bavlna postaci bohate... ja to mam prave presne proto, dobre se v tom prenasi bez tepelne ztraty, polozim a mam ho rovnou na "dece", nemusim nic moc resit... jinak kalcu i mraz maj tedka naskladneno docela pekne, minimalne teda mraz v sazavsky mel ted pekny bavlny...
    MADE
    MADE --- ---
    LAURA: to mi připomněla - včera se mi do ruky připletlo pyžamko, které nosila dcerka... bylo s kapucou - taky dobrej výmysl na blicí děti:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam