• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: no... tak ve finale, co mi prislo, ze bude urcite moc siroky, tak v zimnim softu je dost uzky a nevim, co ted kua s tim a mela jsem jeste rezervu... takze mam asi navic drahy gate pro vyzle :-(, pac sed je proste fakt melkej... do pr...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: dik, ja se bojim jen tech mer, nevim, jak to udelat siroky, aby se v tom dobre hybalo a tak... strih ,co mam, mi nejak nesedi, tak jsem ho dnes pokusne zuzila a zkousela na tehle gatich a podle mne lepsi, ale bojim no... preci jen to neni latka za par korun :D
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    HABRENKA: softshellu se neboj, šije se z toho samo, jak jsem zjistila, začišťování je u něj jen kosmetická záležitost, jen bacha na stehování/špendlení, dělej ho ve švových záložkách nebo přímo ve švu, dírky zůstávaj
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    recyklace na pokusne gate, budu sit softshellky a trochu se toho bojim, tak jsem chtela nejdriv vyzkouset miry...

az na par brutalnich failu, z nichz cast neni videt, jsem docela spokojena (kolena jsou "niz", protoze si naivne myslim, ze kdyz dite leze, tak se mu kolena povytahnou?), ale porad si nejsem jista tou sirkou... ale aspon ma smrade gate na doma ;)
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: jj ja ji prckum taky stahovala ale vzdy to lezlo nad to celo, verim ze druhy pokus dopadne urcite v tomhle ohledu lip, good luck! :) imho by to resil vsitej "pulkruh" presne do toho prostoru cela jak tak na to koukam...ale chce to vyzkouset samo...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TULENI: nevadi, ona si to jeste trochu do cela stahuje venku a drzi, i kdyz ted bylo teplo, fotka je z premlouvani z domu, at se mam cim pochlubit, ale nejak modelka nespolupracuje :-D... ma to tak do pulky cela, malymu to musim vyladit lip, ale betka dlouho na hlave neudrzi nic, tak aspon tohle... btw ji na cele veci vadej (premyslim... po kom to asi... tak ma... ;-) ), ale tohle akceptuje, tak snad ;-), je tenka docela, na lehky podzim...
    ja se hlavne potrebuju trochu zzit se sitim, ale neni cas... technologicky - nechtela jsem naplet kolem obliceje, protoze je mi neprijemny a na tom obvodu dole je taky zbytecnej, jinak to sedi pomerne dobre.
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: zdarily pokus :) a srandovni ty ouska...jen se chci zeptat, protoze me to vadilo i na manymonths kuklicce co jsme meli, nevadi ze ma dite cele celo venku?? ja pres tu co jsme meli davala kapucu nebo pak tenkou capku jeste..neber to pls jako rejp jen jako prakticky dotaz :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SKLIBA:
    ZARZAROSA: diky za nakopnuti, nakonec se svatba nekonala, bo dcera ochorela, ale zato jsem vzala kus te odstrizene zaclony a spichla v ruce tu tutu sukynku sama. s vysledkem jem na domaci pouziti prevelice spokojena. a ten pocit z vlastnorucne udelane prace, ten je k nezaplaceni:-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    pokus patecni noci... neni prostor, ale "the winter is comming" :D (a potrebovala jsem chvili "vypnout")
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ZARZAROSA: tu verzi bez šití jsem zrovna chtěla nadhodit :-) elegantní a jednoduché
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ZABITULKA: úplně v pohodě zvládneš v ruce. sešiješ jen ten jeden lem-uděláš "tunel".... a když to bude jen na doma nebo převlečení, tak nemusíš ani šít nahoře ten tunýlek v pase na gumu. Prostě jen protáhneš gumu (nebo gumičku) zaclonou tam a zpátky (viš co myslim... nejsem moc dobrá v tom popisu). Ušetříš si tím kilometry šití.

Pak je ještě varianta úplně bez šití. já to teda nezkoušela, ale viděla jsem na to spoustu návodů... zkus toto:
    TUTU sukýnka BEZ ŠITÍ
    http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8273
    nebo
    www.manga4teen.estranky.cz - Lolity <3 - Tutu sukně (tylová) návod
    http://www.manga4teen.estranky.cz/clanky/lolity--3/tutu-sukne--tylova--navod.html
    (zadala jsem do googlu "tutu sukynka bez šití") předpokládám, že tyl není podmínkou a dá se použít nějaký kousky záclony :)) asi je to možná pracnější, ale nevypadá to zle. podle fotek...
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ZARZAROSA: tyjo, to je vlastne super napad! vzdyt mam doma zbytek zaclony! zvladnu to usit v ruce? stroj nemam. sice jsem uz uplnou nahodou sehnala satky pujcene, ale na prevleceni a doma na hrani (Nat je hrozna paradnice) by byla sukynka super!
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ZABITULKA: já jsem na svatbu koupila zbytek zaclony, prelozila na 4x a v pase natahla gumu... to bys zvladla i doma, což? Mohu Tě navést, když budeš chtít, nějakým tutoriálem, máš-li chuť zkusit sama. Nebo Ti za poštovné pošlu svůj produkt:

dvě holčičky-dvě různé délky. k tomu bílé body a růžový svetřík a bylo to.
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    ahoj, neni tu nahodou nekdo z brna a okoli, kdo by mi zvladnul usit tutu sukynku pro dceru nejlepe bilozelenou do pristiho patku? Shanim zurive neco pekneho na svatbu v bile/zelene/hnede a nemuzu nic najit (ani saty, ani sukynku, nic, tak uz se uchyluji k tutu sukynce, kterou by pak i unosila pozdeji). Dcera ma velikost 86. Dekuji!
    WERCA23
    WERCA23 --- ---
    Ahoj, sháním šikovnou švadlenu nejlépe z Prahy, co by uměla ušít zástěnu - kapsář za dětskou postýlku, dle mého přání.
    Pište do pošty. Dík
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: já doporučuji Brother 3034D, je jedním z nejlepších z těch domácích, začínala jsem na něm, nyní máme Sirubu (ale to už je průmyslák a ten je dokonalej:))
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HABRENKA: Teď budou mít ten obyč šicí stroj, a mám pocit, že loni to bylo blízko u sebe. Tak to budu napjatě vyhlížet :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANNNA: tak ja na nem zatim usila diteti mikinu a sobe polotovar, mackovi jedny zkusebni teplaky a dobry :D... takze to by mel prezit... byva dvakrat az trikrat rocne v akci kolem 4tisic...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HABRENKA: No tak babička nám ušije dvakrát do roka nějaký tepláky, takže to extra zatížený nebude :) Díky za tip
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANNNA: mam ten singer z lidlu a zatim jsem spokojena... ale jede obcas, na poradnou zatezovku porad ceka... ale pomerem cena/vykon rozhodne vyhral, kolegyne ma dva roky a spokojena...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam