• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    MORPED
    MORPED --- ---
    JANICA: nic krom softshellu jsem nebrala.Ja s ekoukala na vic eshopu a ono ty ceny jsou docel apodobne,tak mozna je lepsi pro tebe objednat z toho velkoobchodu jak pise TULENI.
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    po delsi dobe jsem se dostala k fotkam v pocitaci, tak nahodim jeste nejake "starsi" kousky

sovicky+ikea krakris

univerzalni zavinovacka mysak
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    JANICA: Běžné. Ale já jsem barbar, nevím, jak se to děla "správně":)
    JANICA
    JANICA --- ---
    MEDOULKA: Používáš na to nějaké spešl nitě nebo úplně běžné jako když šiješ třeba s bavlnou?
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    JANICA: bambusovej uplet jsem okusila z tkadexy (viz. TULENI) a pozor, vzbuzuje zavislost, prijde mi naprosto skvelej:)
    JANICA
    JANICA --- ---
    MORPED: Díky! Na unuodesign chodím mlsat taky ,), akorát v poslední době tam skoro nic nemají dostupné...Ale softshell se mi tam taky moc líbí a mám trochu i posvíceno na ten bambusový úplet- nezkoušela jsi ho?. :)
    TULENI: 5m je v pohodě, to bych asi využila- přes koho to prosím objednáváš? Moc děkuju!
    TULENI
    TULENI --- ---
    JANICA: obcas objednavam softshell velkoobchodne ale to jde jen od 5m dal..to asi nebudes potrebovat..kdyz potrebuju min tak posledni dobou uz skoro vse tady : http://www.tkadexa.cz/tkadexa/eshop/1-1-METRAZ-LATKY/1-2-Softshell a velka spokojenost jak s fleecem, upletama, patentama, nitema..atd..:)
    JANICA
    JANICA --- ---
    Ahojte! Mám dotaz ohledně nákupu materiálu. Odkud nejčastěji kupujete softshell? Sháním jak jarní, tak ten podlepený fleecem- jednobarevný. Nejraději bych byla, kdyby se mi podařilo sehnat něco pod 300/m, protože toho budu potřebovat víc. Nemáte prosím nějaký dobrý tip- nejlíp na web-obchody?
    Mockrát díky!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HABRENKA: ja vim, ze to ted uz sije kazdej a neni to zadna slava, ale ja mam fakt radost ;-), jen zaposiju vic gumu v pase, tam jsem nevedela presne a zkratit je prece lepsi ;-), ale jinak prej prosly...
    tak jeste na hrde majitelce...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    dobojovano... "zakaznik" chtel vicemene stejne (dvojita velka kolena, kapsy zvenku), jako na podzim ze zimniho softu, tak uvidime, jak budou :-), cenna lekce za mnou...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    FKA82:
    MEDOULKA: jo... 1)je to svina kluzka, vim, ze podsivka nebo saten jsou jina liga, ale stejne... a hlavne teda 2) ten silenej vzor na rubu, udrzet co mam kde nakresleny fakt masakr... bohuzel jsem udelala dost nehezkou chybu :-(, verim, ze diky tomu, ze bylo pozde a je to tak debilni :D... no ale jinak se s tim sije dobre, o tom zadna :-)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    HABRENKA: teď ho zrovna jedu a ok, při tom šití se to slije v šedou.)
    FKA82
    FKA82 --- ---
    HABRENKA: Jarní je ten co má na rubu ty čtverečky? :) Jestli jo, tak se mi sním šilo fakt dobře, až jsem byla překvapená.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    uf, proboha, jak sijete ten "jarni" softshell...? jsem ve fazi strihani a uz z toho je mi soufl, ten prisernej vzor normalne boli do oci :-D! musim to aspon dostrihat dneska, ale jdu si dat pauzu a desim se pak toho siti, uklidnete mne, ze to uz nebude TAK strasny...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KOTENCE: pošli fotku... asi rozšířit rukávy-zvětšit průramky větším zešikmením toho "raglánu"?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MORPED: eee... nooo.. asi zalezi, jake mas dite... ale doporucuju dost urputne zmerit pred sitim, pokud muzes...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Dotaz: Když jsem ušila mikinu s raglánovýma rukávama a špatně se oblíká (ruce tam jdou těžko narvat), co mam na střihu změnit? Díky.
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: nerikej mi,ze jsem vyhodila tolik penez za Ottobre casaky a budu muset ty strihy upravovat!To mi nerikej ani omylem!!!!!!!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SKLIBA: si kur! jsem dostala k narozeninam ;-)

btw... ottobre strihy jsou fakt ulet... nekdy jsou kratky, nekdy uzky, nekdy siroky... vzhledem k tomu, ze siju jeden "projekt" mesicne, tak nemam kapacitu myslet na vsechno a vcerejsi pokus mne trochu profackoval... 4 trika, 4 velikosti... jen dve sedi plus minus... to nejvetsi je uz od pohledu uzke a dlouhe... ale to asi chlapecek pry prezije, nepotahne mu na zadek no...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam