• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HABRENKA: muhehe, tak jsou ;-), zustanou "doma"...
    MORPED: jinak tedy stoffmarkt docela kruta zalezitost... ceny jak u ceho, vesmes podobne tomu, za co se da dana latka sehnat tady, neco drazsi, neco levnejsi, ale vyber neuveritelny... vzala jsem "jen" par upletu na tricka detem, ale muzu doporucit... jestli se povede vykrast banku aniz by nas chytli, tak v rijnu jedem zas...
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: neser me...jela bych hned,ale nejde!Pristi rok jo,pristi rok!!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    lehce OT - v sobotu jedeme do drazdan, je tam stoffmarkt holland (!), rano tam, navecer zpet, z Prahy, mame volna mista v aute za podil na benzinu, program volny ;-)... kdyby nekdo nahodou...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    uf, to je tak, kdyz chci udelat pokusny obycejny trenyrky ze zbytku materialu, abych vedela, jak strih a velikost... drzte palce, at nekomu jsou :-)

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    uprimne nemam problem objednavku zaridit, pokud budete ochotne zaplatit predem s objednavkou, protoze zas extra velky objem penez v tom litat ani nemuzu nechat, a pak to bud poslat, nebo predat osobne... nahodila bych kdo vlastne co chce a udelala nejakou tabulku, pokud byste chtely... ze se nenudim, krava blba :D, minuly tyden jsem brala lemovaci gumicky a nadavala vecer jak spacek... ale mame je :D
    JANICA
    JANICA --- ---
    HABRENKA:
    TULENI: Diky moc, rada bych se pripojila nebo nabidla spolecnou objednavku, ale z Prahy nejsem. :( Jedine to objednat k vam a z Prahy bych si zajistila odvoz.. :) Kdyztak se muzem domluvit v poste, nejsem urco proti, spis aby to nebylo zbytecne komplikovane! :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    balerina ma dobre ceny, lec bacha na to, z jakesi hromadne objednavky na netu jsem vzala dva metry a byl to konec role, coz nikoho nezajimalo.. pul metru kazoveho a jeste sem tam flek, ale mozna jsem mela jen "stesti"... a mozna bych se pridala taky, chybi mi do zasoby nejaka normalni barva a kamaradka taky sije, cim vic metru tim pry lehce nizsi cena a vse po petimetrech...
    TULENI
    TULENI --- ---
    : u prokupka :
    http://www.balerina.cz/ jen pozor, chteji myslim ze stovku nebo stopade tzv. strizny..kdyz chces prave min nez roli, tzn tech treba 5 metru...ale kdyz jsem brala 3x5 metru uz jsem myslim neplatila postovne....kdyztak mi dej vedet, jestli jsi z prahy, mozna bych se pridala s objednavkou, moje zasoby jsou vycerpany :)

MEDOULKA: je skvelej, zitra to prijde , uz se nemuzu dockat :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    JANICA: nic krom softshellu jsem nebrala.Ja s ekoukala na vic eshopu a ono ty ceny jsou docel apodobne,tak mozna je lepsi pro tebe objednat z toho velkoobchodu jak pise TULENI.
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    po delsi dobe jsem se dostala k fotkam v pocitaci, tak nahodim jeste nejake "starsi" kousky

sovicky+ikea krakris

univerzalni zavinovacka mysak
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    JANICA: Běžné. Ale já jsem barbar, nevím, jak se to děla "správně":)
    JANICA
    JANICA --- ---
    MEDOULKA: Používáš na to nějaké spešl nitě nebo úplně běžné jako když šiješ třeba s bavlnou?
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    JANICA: bambusovej uplet jsem okusila z tkadexy (viz. TULENI) a pozor, vzbuzuje zavislost, prijde mi naprosto skvelej:)
    JANICA
    JANICA --- ---
    MORPED: Díky! Na unuodesign chodím mlsat taky ,), akorát v poslední době tam skoro nic nemají dostupné...Ale softshell se mi tam taky moc líbí a mám trochu i posvíceno na ten bambusový úplet- nezkoušela jsi ho?. :)
    TULENI: 5m je v pohodě, to bych asi využila- přes koho to prosím objednáváš? Moc děkuju!
    TULENI
    TULENI --- ---
    JANICA: obcas objednavam softshell velkoobchodne ale to jde jen od 5m dal..to asi nebudes potrebovat..kdyz potrebuju min tak posledni dobou uz skoro vse tady : http://www.tkadexa.cz/tkadexa/eshop/1-1-METRAZ-LATKY/1-2-Softshell a velka spokojenost jak s fleecem, upletama, patentama, nitema..atd..:)
    JANICA
    JANICA --- ---
    Ahojte! Mám dotaz ohledně nákupu materiálu. Odkud nejčastěji kupujete softshell? Sháním jak jarní, tak ten podlepený fleecem- jednobarevný. Nejraději bych byla, kdyby se mi podařilo sehnat něco pod 300/m, protože toho budu potřebovat víc. Nemáte prosím nějaký dobrý tip- nejlíp na web-obchody?
    Mockrát díky!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    HABRENKA: ja vim, ze to ted uz sije kazdej a neni to zadna slava, ale ja mam fakt radost ;-), jen zaposiju vic gumu v pase, tam jsem nevedela presne a zkratit je prece lepsi ;-), ale jinak prej prosly...
    tak jeste na hrde majitelce...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    dobojovano... "zakaznik" chtel vicemene stejne (dvojita velka kolena, kapsy zvenku), jako na podzim ze zimniho softu, tak uvidime, jak budou :-), cenna lekce za mnou...
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    FKA82:
    MEDOULKA: jo... 1)je to svina kluzka, vim, ze podsivka nebo saten jsou jina liga, ale stejne... a hlavne teda 2) ten silenej vzor na rubu, udrzet co mam kde nakresleny fakt masakr... bohuzel jsem udelala dost nehezkou chybu :-(, verim, ze diky tomu, ze bylo pozde a je to tak debilni :D... no ale jinak se s tim sije dobre, o tom zadna :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam