• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SKLIBA: Já musím z každé příze se kterou pracuju uháčkovat kousek stejným vzorem, a dát ho dítěti nahraní s jeho oblíbeným zeleným háčkem velikosti 9 :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: Anežka zvládla i kruhové. Já teď pletu fikaně v zastoupení, koupila jsem vlnu a dala jí babičce :-P (a mě čeká uháčkovat ještě šálu, co si slečinka vyprosila)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    a vůbec, tohle je k vzteku, zrovna jsem došila pro dceru motýlové pyžamo a nemůžu se pochlubit, protože mi foťák odpochodoval do křemíkového nebe
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: zkus plést na kruhových, hůř se vytahují :-) a dá se na nich plést i nekruhový kus.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: šiju po nocích a nabírám další a další hodiny spánkového deficitu... nebo přes den, když malej spí za cenu toho, že ostatní prácezůstane ležet... rozešité věci putují sem a tam, ostré věci do výšky mimo dosah sotvachodce, starší naštěstí už ví, že mi do toho nemá sahat... ale aspoň na stroje mám extra stoleček. malej a viklavej, ale lepší než drátem do oka
    TRISSIE: háčkování je bezpečnější, po několikátém vytažení jehlice z práce jsem nad tím zlomila hůl :-D
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    HABRENKA: do konce rijna sem radsi nebudu chodit, pro jistotu!:)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: eeee .. raději nic :D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak rada odhlasovala, ze v sobotu 31.10. vylet do Drazdan realizujeme. misto v aute po nekolika prislibech a odpadnuti nakonec porad je, kdyby nahodou, ale jedeme tak jako tak, jen tak nenapadne nabizim ;-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORPED: poslední týden vařím jen ty nejjednodušší jídla a spím ještě míň, než obvykle :-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    TRISSIE: toz borka...a rekni mi,kde beres jeste na totok cas???
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    už pomalu finišuju! Ještě našít zipy a udělat délku sukní - dole je barevná tylová spodnička, tak chci, aby tak 10 čísel koukalo.
    A klobouky. Ale ty už jsou taky skoro hotové, jen sesadit a sešít.

LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TULENI: u nas je uz 8+, ale nepredpokladam, ze by se letos podarilo pac jsou jine vydaje.

Nejsem si ale moc jista, jak bude sit stroj na baterky ( jestli bude mit dostatecnou silu)
    TULENI
    TULENI --- ---
    LADY_MYSKA: a pro jak stary dite to chces? ty my je teprve sest....a teda moje stroje jsou moje nejoblibenejsi hracky :)))
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TULENI: tohle mi prijde jako hracka.
    Ja dite chci primo naucit, ze sici stroj NENI hracka. U toho Janome je nejaka specialni patka, aby se diteti nedostali prsty pod jehlu ( mozna ze se ani patka nezvedne tak vysoko).
    TULENI
    TULENI --- ---
    tohle je o neco levnejsi a mozna i lepsi varianta s tim chranenim prstiku u jehly...kdyby si moje mama kdysi neprosila prst asi by me to nenapadlo resit...:)
    Klein Šicí stroj | Hry na profese | Maxíkovy hračky
    http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/hry-na-profese/klein-sici-stroj
    TULENI
    TULENI --- ---
    LADY_MYSKA: aj aj aj!! ten je bozi a navic stejna znacka co mam i ja...ach...doufam ze si to o tom stroji napise i do dopisu jeziskovi :) a pak ji akorat budu muset u sebe v mikrodilnicce udelat nejaky prostor :)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    neeee:)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    tenhle vypada krasne
    Dětský šicí stroj | Sběratelský antikvariát Smetana Brno
    http://www.s-antikvariat.cz/stare-hracky/hracky/22891-detsky-sici-stroj-20738.html
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TULENI: pro dite mam vybrany tenhle sici stroj
    JANOME SEW MINI šicí stroj pro děti | Multifunkční šicí stroje
    http://www.sicistroje-shop.cz/janome-sew-mini-sijaci-stroj-pre-deti
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TULENI: Já jako malá měla šicí stroj, co opravdu sešíval. To ti teď asi moc s nákupem nepomůže, ale existuje to :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam