• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: tak modrá a bílá barevná kombinace, a Elsa momentálně u holčiček letí úplně nejvíc (u nás ne, ale mám pětiletou neteř...)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: Taky jsem většinu udělala během víkendu, kdy byly děti u babičky, dnes jsem dodělávala jen tu sponu, co drží na předku stuhu. Do mojí skříně se naštěstí cácorka nedostane...
    Jinak generická princezna, ale už jsi druhá, kdo zmiňuje Elsu :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: jsi dobrá! Já si šít na vánoce netroufám, bojím se, že bych prostě něco neuklidila dost dobře a děti by to našly a spojily si to... ale k narozeninám princeznovské šaty taky zvažuju.
    To je Elsa, nebo generická princezna?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: ano prosím :-) nebo aspoň jeho větší část, ještě k tomu budou korálky a doufám, že se muži podaří korunka
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: vánoční dárek? :-)
    jsou fakt krásné!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARZAROSA: vycpávat budu naplocho loženým vatelínem (s dobrým prošitím přes drží hezky i v sušičce, což je u nás nutnost), tak to by mělo být dost placaté.
    Peřinu jsem si taky říkala, že delší, koneckonců lidské peřiny jsou stejně dlouhé jako postele nebo delší. Rozhodně díky za zkušenosti!
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    "cezní" šaty pro dceru (fotky mizerné, ale snad stačí)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TRISSIE: mně by se líbil polštář 30x20 a k tomu peřinka 30x45-50cm, ano delší. U nás jsou totiž často stížnosti, že peřinka je krátká a panence koukaj nožičky... vyplatilo se mi peřinku moc nevycpávat, aby nebyla moc "tuhá" a lépe se s ní přikrývalo. To jsou problémy, co ;)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HABRENKA: Pak je nebude chtít sundat ani do postele, neboj.
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: tak pak nahod foto...u nas to stejne,usila jsem mu cepicu,nechce si ji vyzkouset!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRISSIE: chce je, ale odmita si je zkusit... no comment :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak blbý dotaz, ale mě už to vůbec nemyslí...
    mám postýlku pro panenku 30x60cm (rozměr matrace) - jaký ideální poměr délky peřiny k polštáři? Šířka je jasná, 30cm, ale délku furt nevím...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HABRENKA: jak to dopadlo?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak mi, prosim, drzte palce, at nejsou moc uzky (=neresitelny, pac na takovy opruz jsem fakt lina, to by bylo rychlejsi usit novy :D ) nebo nizky (oser, ale jeste jsem ochotna resit :D )... aneb konecne ma i Betka zimni softky (snad...)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAIRRA: OT: četla jsem eshop Dumlátek (jakože dumlátka něco jako dudlíky a říkala jsem si, proboha, co je to zas za hrozný název eshopu) :)
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    kopíruju i sem:

zdravím! Nechtěl by někdo odkoupit poukaz do eshopu Dumlatek.cz na 1000,- (s nějakou slevou, nabídněte)
    Momentálně šiju hlavně z úpletů a tam jsou zaměřeni spíš na plátna. Pozor platí už jen měsíc, ale kód můžu poslat i mailem :) poukaz je včetně poštovného, tak mimopražští by to třeba uvítali :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    TRISSIE: ja bych rekla,ze moc pekne...az neco takoveho splacam,tak dam vedet...mozna pristi zivot!:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORPED: no, takhle pod kontrolou jsem to neměla ani v době, kdy jsem děti neměla žádný :-)

ale abych jen nekrafala, tak jeden finální kostým od nás (bohužel, modelky dnes nespolupracovaly, takže tohle je nejlepší fotka, co mám)

MORPED
    MORPED --- ---
    TRISSIE: hele ona nema tri decka a nejspis je doma,takze ma spoustu casu...takze klid jo!!!Ja dneska chtela usit toaletni tasticku,zkoncila v kosi,nemela jsme chut to ani parat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORPED: tak z té mě chytá depka - dokonalé fotky, dokonale uklizeno, dokonale připravená oslava se vším všudy... téhle úrovně domácí bohyně bych strašně ráda dosáhla, ale nemám na to! ale asi si ji taky zařadím na sledované, mám tyhle hobby blogy a hobby diskuse jako povzbuzení pro cokoli, čemu se v tu chvíli věnuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam