• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: jo, trikrokej cikcak, nebo se ti pro to stavim a prejedu overem...a budes to mit narasene a pripadne ten cip vepredu pak nejak nasit jen tak ruco?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    HABRENKA: a našít pak cikcakem? (overlock nevlastním) a tu špičku vepředu prostě vynechat jooo to by šlo!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KAIRRA: a co nasit latku na sukni na napnutou gumu a to pak nasit na zivutek?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    což mi připomíná, mám tu pro čtyřletou už dlouho předlouho rozdělané šaty pro Annu (černý živůtek = pomalované tričko, a dva díly pomalované modré látky na sukni) a nevím jak to k sobě sešít tak, aby a) to pružilo v pase (látka na sukni je nepružná) b) živůtek byl vepředu do špičky. Přinejhorším jen dám tu sukni normálně do gumy a bude to nosit dvoudílné. Ale kdyby vás napadalo jak to spojit...? (prosím bez komentářů situace znalých že se na to mám radši vykašlat ;))
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: u nás teda nejvíc zabodovala nová Popelka, ale Elsa má taky nějaké ty plusové body, uvidíme, co mi na to holče řekne :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: tak modrá a bílá barevná kombinace, a Elsa momentálně u holčiček letí úplně nejvíc (u nás ne, ale mám pětiletou neteř...)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: Taky jsem většinu udělala během víkendu, kdy byly děti u babičky, dnes jsem dodělávala jen tu sponu, co drží na předku stuhu. Do mojí skříně se naštěstí cácorka nedostane...
    Jinak generická princezna, ale už jsi druhá, kdo zmiňuje Elsu :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: jsi dobrá! Já si šít na vánoce netroufám, bojím se, že bych prostě něco neuklidila dost dobře a děti by to našly a spojily si to... ale k narozeninám princeznovské šaty taky zvažuju.
    To je Elsa, nebo generická princezna?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    TRISSIE: ano prosím :-) nebo aspoň jeho větší část, ještě k tomu budou korálky a doufám, že se muži podaří korunka
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: vánoční dárek? :-)
    jsou fakt krásné!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARZAROSA: vycpávat budu naplocho loženým vatelínem (s dobrým prošitím přes drží hezky i v sušičce, což je u nás nutnost), tak to by mělo být dost placaté.
    Peřinu jsem si taky říkala, že delší, koneckonců lidské peřiny jsou stejně dlouhé jako postele nebo delší. Rozhodně díky za zkušenosti!
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    "cezní" šaty pro dceru (fotky mizerné, ale snad stačí)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TRISSIE: mně by se líbil polštář 30x20 a k tomu peřinka 30x45-50cm, ano delší. U nás jsou totiž často stížnosti, že peřinka je krátká a panence koukaj nožičky... vyplatilo se mi peřinku moc nevycpávat, aby nebyla moc "tuhá" a lépe se s ní přikrývalo. To jsou problémy, co ;)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HABRENKA: Pak je nebude chtít sundat ani do postele, neboj.
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: tak pak nahod foto...u nas to stejne,usila jsem mu cepicu,nechce si ji vyzkouset!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRISSIE: chce je, ale odmita si je zkusit... no comment :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak blbý dotaz, ale mě už to vůbec nemyslí...
    mám postýlku pro panenku 30x60cm (rozměr matrace) - jaký ideální poměr délky peřiny k polštáři? Šířka je jasná, 30cm, ale délku furt nevím...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HABRENKA: jak to dopadlo?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak mi, prosim, drzte palce, at nejsou moc uzky (=neresitelny, pac na takovy opruz jsem fakt lina, to by bylo rychlejsi usit novy :D ) nebo nizky (oser, ale jeste jsem ochotna resit :D )... aneb konecne ma i Betka zimni softky (snad...)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    KAIRRA: OT: četla jsem eshop Dumlátek (jakože dumlátka něco jako dudlíky a říkala jsem si, proboha, co je to zas za hrozný název eshopu) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam