• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZARZAROSA: Na webu mají... ale zelenou teda... http://www.dumlatek.cz/vanocni-latky-s140-cm/57419-vanocni-organza.html
    Možná v těch slevách by nějaké zbytky mohly být...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    NIENNA: hezo! u mráze jo... tam as iteď s vánoční organzou nepochodim :) ale díky, zkusim to.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZARZAROSA: U nás Elsa frčí velmi... :-) Kostým jsem šila na Halloween a pak předělávala do snesitelnější varianty (méně přesné, více nositelné) na školkový karneval...Nevím, jestli to je to, co potřebuješ (a já jsem totální začátečník amatér): [ NIENNA @ Psychika a materstvi ]
    Látky si L. vybrala sama, byly jsme spolu u Mráze v tom slevovém krámku (nechtěla jsem za to dát moc, když to byl můj prvopokus)... Jako vlečka / závojíček nebo co to je jsem použila organzu...vánoční... vloček fůra... z jedné strany stříbrné z druhé zlaté (Lenka nadšená, že to hází lesky blesky). Mám to vlastně dvoudílné - spodní díl jsou šaty (daly by se i samostatně) z bavlny (nechtěla jsem, aby na sobě měla nějakou umělotinu a chtěla jsem, aby se to dalo rozumně vyprat), přes to je nepratelná část - rukávy, závojíček a živůtek...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    prosím, neřeší tady někdo taky Elsu?... nemáte někdo tip, kde koupit tyrkysovou záclonu s vločkama? :) motýlková krása to sice nebude, ale Elsa a Anna prostě jedou.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TULENI: MORPED: damy, ja mam hlavne taky desnou radost :)... chyby mam vsude, ale to postupne zdolavani met mi dela dobre a potomkum slusi, takze terapie v podobe praktickeho hobby za mne super :).
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: fakt princezna!
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: krasa, vypada nadsene :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ou je... konecne zas neco proslo ;), nakonec jsem ten umely srac ojela 4nitkou a zalozila a prosila rovnostehem, oser to byl, ale je to mrcha klouzava a hlavne sypava, toz dalsi zkusenost...

MORPED
    MORPED --- ---
    ZARZAROSA: jeslti Ti to neva,tak klidne posli,budu rada!diky!
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MORPED: já mám na triko v pdf 18m-6t, ještě je zájem? můžu poslat
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: simte ta si sedne na pr...az ty saty uvidi!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    LEPEK: diky, to byla latka pro MNE... ale dcerunka si ji vybrala a ja mela radost, ze neco chce a neremca... tak jsem ho usila presne podle pozadavku na barvy lemu, nabirane rukavky, delsi... "maminko, ale tohle ja jsem urcite nechtela..." tesim se, az mi tohle rekne s tema satama, do kterych jsem se zamilovala hned, jak jsem je obratila na lic po prisiti sukne :D...

TULENI: MORPED: zkusim, snad to stihnu, mam ted nejak moc nabito :D, diky... ale uz umim rasit na overlocku, juch, zbyva jeste ten ozdobny vlnity lem a budu zase o chlup spokojenejsi ;-)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    HABRENKA: to oranžové tričko se mi tuze moc líbí!
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: zkus si na kousku odstrizku (z kolovky urcite mas) ruzny varianty a uvidis co ti bude pripadat nej :)
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: tak spoluzacka to delala u siofnu,coz klouze jako krava,tak to zkus na kousku a uvidis.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    MORPED: rozumim... je to ten umelej saten, takze svine klouzava... ale moc videt nebude, tak si rikam, jestli bude jednodussi shanet prouzek, nebo to proste zalozit a prosit... holt mi chybi praxe a hledam "jednoduche" reseni u tehle debilnich materialu :D
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: co ten spodni lem jakoby zalozit a usit cikcakem tesne vedle sebe,snad mi rozumis?!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TULENI: nemuzu... nejdriv musim vymyslet, jak olemovat spodni suken, ten umely saten svinsky... aktualne vaham, zda to jen neojedu trojnitkou a pak nezalozim, co mysli profik ;-)? (pro sikmac se muzu zkusit vydat, ale bojim, zda to nebude jeste vetsi oser...)
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: hehe a ja jsem si vvcera rikala jestli uz nerodis :D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    tak, jen spatne fotky, obcas slusny ulet, co "vidim jen ja", ale jsem happy a premyslim, co jeste dal stihnout :D... (sukni u satu musim jeste zacistit a dost mne to desi, ale to musim dnes ci zitra rozseknout, jsou na ctvrtek)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam