• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HABRENKA: místo v aute nebo spolucestující ;)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRISSIE: pokud vse dobre dopadne, tak my taky, shanis misto v aute, informace nebo pasovani zbozi ;)?
    TULENI
    TULENI --- ---
    TRISSIE: ja jo, ale uz plny auto :/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    chystáte se někdo teď 22. do Drážďan na ten látkový trh?
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    jedny lehčí gatě na přání...
    BONIE
    BONIE --- ---
    trochu recyklace .)

NIENNA
    NIENNA --- ---
    Třeba někoho zde zaujme... :-)
    [ NIENNA @ nyx :: kluby :: hobby, sport ]
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    Pro syna na tàbor - varkoč. Ještě budu šít tuniku, kalhoty a měšec.

SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Kdyby někdo chtěl, mám tu v pdf střih na medvěda, je to střih zadarmo z lekaly, takže žádná pirátská akce :-) Měl by vyjít cca kolem půl metru velký, co jsem od oka odhadovala spotřebu tak do metru a půl látky při šíři 110, na širší by se asi poskládalo ještě lépe

MORPED
    MORPED --- ---
    TAPINA: tak mam tu dva ottobre,kdybys chtela,pucim!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ale jo, prošlo to :-)... sbiram odvahu na mikiny, ale to bude desny bordel (mam tu na to "wellsoft")

TAPINA
    TAPINA --- ---
    MORPED: Nic konkrétního, jen bych zas NĚCO ušila. Prostě na něco narazit, u čeho bych si řekla "jo, to by bylo super" a zkusit to :o)
    MORPED
    MORPED --- ---
    HABRENKA: moc hezke!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    no a jinak teda saty zalozim "nekdy", ted dosito, abych se rozptylila z nervu a zkusim jit spat, snad jim to bude :-)

MORPED
    MORPED --- ---
    TAPINA: taky mam dva ottobre a maji hezke strihy na kluky,tak rekni ,co potrebujes,navody jsou jasnejsi nez v Burde!
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TAPINA: a co konkretne treba shanis? ten otas neni spatnej a kdyztak ti to nekdo prelozi/poradi... bohuzel burda je obecne docela maso, aspon z meho pohledu, zlaty osmdesatky forever...
    MORPED
    MORPED --- ---
    TAPINA: koukni na facebook na skupinu sikulici-je tam toho hodne i v cestine. A taky jsem si vsimla,ze je malo strihu na kluky,oproti holkam.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HABRENKA: Právě, o tom vím, ale já potřebuju fakt češtinu, někdy mám ty návody problém i tak pochopit :o)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TAPINA: ottobre, ale cesky to neni
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TAPINA: to se ti nebude líbit - nemám ráda fleky, jak je to dle mého nenositelne tak to rozstriham na střih. Ale dál než na kalhoty a repasovanou softshelku na nošení do lesa se necítím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam