• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    HABRENKA: mě by to hrozně zajímalo z rubu
    TULENI
    TULENI --- ---
    HABRENKA: ajo, ja to taky nezkoumala, kazdopadne je to pro deti moc fajn zalezitost :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TULENI: ja to jinde nezkoumala, tohle jsem zahledla, manasky tam maj taky, tak to bude asi podobny... http://www.potrebydoskoly.cz/kategorie/24893-167587/tvoreni/prvni-siti
    TULENI
    TULENI --- ---
    : uf, ta cena, mamka je ma v kramku mam dojem za 60 - ty prvni siti..mozna ze nejaky jsou za 70, ale taky doporucuju, kdyz byl maxik mensi dost ho to bavilo ..mamka tam ma i manasky a tak si s tim pak hrali divadlo..
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    LEPEK: jak moc sadou, jako vcetne stroje? mne se na prvni setkani libi treba http://www.potrebydoskoly.cz/detail/5743047/prvni-siti-monster-priserky
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    Darek k druhym narozeninam, aneb konecne poradna hraci zona!
    (pouzit Ikea Latt + deda pomohl s drevenymi castmi)

LEPEK
    LEPEK --- ---
    ahoj, prosím o radu, máte zkušenost s nějakou prima sadou pro děti, se kterou by mohly děvčátka začít šít? díky. K.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SOLEI: ja to vazne myslim :-), si to vyzkousis a uvidis, ne... jen pro silne povahy, ale nabidka plati :-P
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    HABRENKA: pozor ať to pozvání nevezmu vážně, už jsem v podstatně lepším stavu :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SOLEI: kecko, si prijd ke mne usit gate na cvrcka ;-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    HABRENKA: já má Singer 4205 myslím, taková ta hračka pro děti. Náročnější stroj si nezasloužím jsem patla.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SOLEI: ja si k druhe materske koupila overlock, tak... akorat je to maly a titerny a stejne asi dostanu pojeb :D, mely byt na "bezne velkeho novorozence", ale jsou vetsi no... jako.. umim usit mensi, ale prakticka zena ve mne prevladla :D
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    HABRENKA: kdybych tak měla na něco takového odvahu, já jsem ráda když se mi povede síť aspoň trošičku rovně na pevné nepružné latce
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    jeden dárek pro miminko (ne moje :-)! )
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    HABRENKA: plánuji kapsářapsářř udělat na bočnici, chci tím maskovat polstrování ( on v noci hodně cestuje tak ať si nerozbije kokos. Manžel verzi kapsáře na zeď zavrhnul, předpokládá že se na něj bude chtít dítko zavěsit a urvat ho. Ale taky mi přijde že lišta bude dobrý nápad, mantinel pak může jít na očka na suchy zip.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SOLEI: a co na zed latkou posita lista s natlucenymi druhy, ze by byl kapsar nacvakavaci?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Nemáte někdo inspiraci na uchycení mantinelu na zeď k posteli? Mladík dostane pokojíček, postylka bude u chladné stěny, takže vznikl plán na potah na molitan, který se ke stěně přiloží, jen bych chtěla vymyslet nějaké pěkné uchycení na stěnu. Nejsem schopná natlouct do látky kovové kroužky a napadá mne akorát udělat proužek a ten v místě uchycení na hrebik přetočit - podobné jako poutko na utěrce.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Třeba někoho zaujme...
    Charitativní akce - šití polštářků "Ovečka" pro děti
    http://cpk.bernina-dani.cz/...w=article&id=161:2016-10-09-11-43-54&catid=57:klub-informace&Itemid=75
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    LEPEK: Děkuju... :-)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    NIENNA: nádherná práce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam