• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    JAJITA: Myslim, že mě práve to šití baví díky tomu overlocku, jak je to rychly a snadny a zaroveň krásně začištěný.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DAGLU: nemám, ale nějak to popytlíkuju :)
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    JAJITA: Máš overlock? S ním to je záležitost tří švů, a tak to je ušité skutečně za pět minut. Jo ohledně velikosti, šila jsem size "new born", nepřidávala jsem na švy a opravdu to je na týdenní miminko.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DAGLU: díky, moc se mi líbí, mám úplet a mám komu ušít ;)
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    JAJITA: Ze dvou stejných, a k tomu ten páseček, ten může být vcelku nebo ze dvou částí, to je jedno. šiju ty pásky o kousíček kratší nežli je obvod čepice. Ale fakt jen o malý kousek.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DAGLU: prosím tě, z kolika dílů je ta čepice?
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    Oblecek za jeden vecer A ještě to hnízdo do kteryho se mi nechce a pak vak na spani a končím.

DAGLU
    DAGLU --- ---
    VVENDY: Gumicka je fixovana primo v tom zadnim dile zapositim. Pak vlozeny teprve mezi dva predni dily.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jee, já dělala tohle

Felt Baby Shoes | Purl Soho
    https://www.purlsoho.com/create/2011/12/06/mollys-sketchbook-felt-baby-shoes/

Taky je to k nicemu
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    DAGLU: tu gumicku ze zadni casti jsi k prednimu dilu prisila kazdy konec zvlast nebo je to spojene jako u klasickych capacku?
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    New born SIZE - roztomilý, ale celkem k nicemu.

DAGLU
    DAGLU --- ---
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    20 minut a je to.

SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    šil jste někdo rozšiřovač na manducu?
    TULENI
    TULENI --- ---
    21. rijna dve mista v aute do drazdan - primarne na trh latek ale muzete si tam delat co chcete, vyrazime rano cca. v osm a navrat odpoledne dle dohody, jestli se chcete nekdo pridat, nebo vite o nekom kdo by rad, dejte mi vedet do posty! :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Pochlubím se - mám z ní velkou radost =)

SOLEI
    SOLEI --- ---
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Baby Hammock Natural unbleached cotton fabric Zaza Nature
    https://www.etsy.com/listing/242227452/baby-hammock-natural-unbleached-cotton?ref=related-2

Tušíte někdo jak by měl vypadat nákres střihu?
    Je to čtverec kterému ustrihli rohy a v každém rohu je lano? Nebo špatně vidím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIRRA: zkus obvolat všechny pobočky Mráze, jestli to někde nemají skladem ještě... Podle čísla a popisu by to mohli umět najít. Už jsem takhle párkrát prinesla domu látky, co byly na eshopu vyprodané.
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam