• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    DAGLU: strihy si delam sama, takovy laicky samodomo, muzu ti nafotit jak vypadaj jednotlivy dily, jestli ti to nejak pomuze..
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    SARKALINA: Moc pěkné, líbí se mi kabátek, nebyl by střih, nebo odkaz, kde střih najdu, moc díky.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SARKALINA: Perfektni :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    na obdobi, kdy se to u stroje vsechno zmensi a fantazii uzdu popustim, jsem se fakt tesila. overal, kalhoty & zavinovací kabát, měkký smysluplný závěsný kostky pro stimulaci zraku a hmatu. edice mikrovelikostní, pleteninová.

DAGLU
    DAGLU --- ---
    INUSHKA: Máš pravdu. Na novorozeně je čepička ok, ale na malinko odrostlé mimino, ktere se kroutí už je lepší čepička na zavázání.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    DAGLU: Moc hezké. Jenom by mě zajímalo, zkoušela jsi už tu čepici miminu? Mám třetí dítě, čepic tohoto typu hromadu a mám dojem, že jsou pro dítě ležící v kočárku úplně k ničemu, protože na té hlavě prostě nedrží, jak s ní dítě otáčí, čepice se různě posouvá, sleze z uší nebo naopak spadne přes oči... Na mimina používám čepice tvarované na uši a se šňůrkou pod bradou. Je nějaký fígl v šití? Mají moje děti divné hlavy? Ptám se jen pro zajímavost, rozhodně tím nechci kritizovat tvé dílo, to je fakt moc hezké a ta látka je parádní :-)
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    Ale mrzí mě, že jsem nepořídila coverlock nebo babylock, nevim co z toho šije ty klasicky zazistovaci stehy na lemy triček, takovy ten dvojity rovný a z rubu kličky.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Teď jsem šila z úpletu nákrčníky a čepici a jde to i na normálním stroji. Ale tak úhledný jako na overlocku to není, to je pravda :-)
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    JAJITA: Myslim, že mě práve to šití baví díky tomu overlocku, jak je to rychly a snadny a zaroveň krásně začištěný.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DAGLU: nemám, ale nějak to popytlíkuju :)
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    JAJITA: Máš overlock? S ním to je záležitost tří švů, a tak to je ušité skutečně za pět minut. Jo ohledně velikosti, šila jsem size "new born", nepřidávala jsem na švy a opravdu to je na týdenní miminko.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DAGLU: díky, moc se mi líbí, mám úplet a mám komu ušít ;)
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    JAJITA: Ze dvou stejných, a k tomu ten páseček, ten může být vcelku nebo ze dvou částí, to je jedno. šiju ty pásky o kousíček kratší nežli je obvod čepice. Ale fakt jen o malý kousek.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DAGLU: prosím tě, z kolika dílů je ta čepice?
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    Oblecek za jeden vecer A ještě to hnízdo do kteryho se mi nechce a pak vak na spani a končím.

DAGLU
    DAGLU --- ---
    VVENDY: Gumicka je fixovana primo v tom zadnim dile zapositim. Pak vlozeny teprve mezi dva predni dily.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jee, já dělala tohle

Felt Baby Shoes | Purl Soho
    https://www.purlsoho.com/create/2011/12/06/mollys-sketchbook-felt-baby-shoes/

Taky je to k nicemu
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    DAGLU: tu gumicku ze zadni casti jsi k prednimu dilu prisila kazdy konec zvlast nebo je to spojene jako u klasickych capacku?
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    New born SIZE - roztomilý, ale celkem k nicemu.

DAGLU
    DAGLU --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam