• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    SOLEI: treba Manduca prodava takovy jako nastavec. Takze asi ty kridla, jak pises, budou neco podobneho.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Jak postupovat, když budu chtít rozsirit nosítko na dítě? Mám Marsupi a chci si ho nechat jako pohotovostní nosítko, ale už není od kolene ke kolenu. Stačí prostě jen pridat z boku křídlo? Nebo je tam nějaká zrada?
    TULENI
    TULENI --- ---
    Pristi vikend latky v Drazdanech! Ja, jako uz tradicne, jedu - a mam jeste misto v aute kdyby se chtel nekdo pridat piste do posty :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Já něco vyrobíme děkuji za tipy
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SOLEI: nevim jestli ti to pomuze, ale ja rozstrihala pliny na ctvrtinovy ctverce a ty strkam malymu za vystrih. pliny o mensi gramazi jsem udelala dvojity, aby to vic salo
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SOLEI: Měla jsem origo slintáky (byly v akci zdarma k nosítku) a bylo to z takového jemného froté, 2 vrstvy. Klidně bych to ušila třeba ze starého ručníku. A bylo to na sucháč, aby to šlo snadno sundat a vyprat.
    ADD
    ADD --- ---
    SOLEI: Ja slintaky nikdy nepouzivala, tak nevim. Davala jsem slozeny satek pres cely vystrih. Jak si to predstavuju, dala bych flis a na to nejakou prirodni vrstvu. Merino/hedvabi/len podle toho, co konkretni dite nejlip snasi.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SOLEI: můžu obětovat i lněné triko - horní vrstva len a dolní merino? Dvě vrstvy a buď jako trubka nebo na zapínání na suchý zip. Asi ta trubka, zip je tvrdý.
    Já o merino teď moc nepoužívám, malá má exem i na tváři a rukou.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    ADD: mám , mám merino úplet i merino plátno. Kolik mám udělat vrstev? Stačí dvě?
    Buret nemám :-(
    ADD
    ADD --- ---
    SOLEI: Nemas odstrizky merina nebo buretu? Nebo stare merino triko, co se sype tak, ze uz se ti nechce zasivat? Ovsem ne zplstnatele, to by kousalo.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Z čeho a jak ušít slintacky na popruh u nosítka? Nechce se mi to kupovat
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    fusak - nejvetsi vyzva letosni zimy

trikopytel na spani

a vlockopliny
    MORPED
    MORPED --- ---
    NIENNA: dík!
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MORPED: A tohle přání se jí bezezbytku splnilo... Nádhera! :-)
    MORPED
    MORPED --- ---
    NIENNA: Amalka chtěla být princezna

NIENNA
    NIENNA --- ---
    Přišlo období různých plesů a karnevalů a tak došlo i na otázku "za co bys ráda šla". Lenka (5 let) to vymýšlí už poměrně dlouho... a podle toho se to i mění... V létě se na táboře zamilovala do seriálu "Willi Fog na cestě kolem světa, doma ho pak viděla celý". Od té doby ji drží představa, že půjde za princeznu Romy.
    Tak jsem se snažila... :-)

Spodní šaty se dají nosit samostatně, tak jsem je vyfotila taky. Když se přidá vrchní sukně (ano vím, nemá být kolová, ale praxe prokázala, že možnost pohybu a tance je upřednostňována - alespoň mou dcerou - před věrností originálu), ouška, závoj, čelenka, náramky...tak je to kostým... :-)
    Pro jistotu přidávám i obrázek předlohy...
    Dcerky nadšení bylo nepopsatelné... takže za mě dobrý.

SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Nabízím velkou igelitku se zbytky látek (směs - převážně balvny z patchworku a pak nějaké umělotiny)
    Spíš asi na nějaké šití malých věcí třeba na panenky.

Vyzvednout možno v Praze kousek od bio oko (Heřmanova ulice) na Strossmayerovým náměstím.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    jedna jeste podzimni mikca na prani pro meho chlapce :-) a po dlouhe dobe aspon aktualni malicka zakazka pro kamaradky dvojcata a uprimne jsem se zamilovala :D, pritom zas takova blbost...

SOLEI
    SOLEI --- ---
    SARKALINA: strhujici
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak jeste jeden detskej mikrosvet

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam