• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    SKLIBA: I tak bych ho napřed ozkoušela na levnějším materiálu ;-)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    ADD: vypadá to, že nebudu muset, sehnala jsem střih :-)
    ADD
    ADD --- ---
    SKLIBA: Tak to zkoušej na jiným materiálu, ne? :-) Jinak bohužel neporadím, plenky jsem nešila a nevybavuju si nikoho, kdo by je šil (teda někdo jo, ale zapomněla jsem, kdo).
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Ahojte, jdu s dotazem. Najde se tu někdo, kdo šil natahovací svrchní PUL kalhotky na plenu? Sháním střih a nedaří se mi a dělat to zkusmo se mi vzhledem k ceně materiálu fakt nechce
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SOLEI: píšu si, že s tím se nikdy nechci potkat .-)

(právě jsem skončila s opravama jídelního stanu pro naše skauty - našívání sucháčů na přichycení ke konstrukci po obvodu plachty 4x3 metry. vlastně... zlatej viskozovej úplet, ten je aspoň lehkej! :-)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    TRISSIE: dokud nezazijes bambusový úplet, neni důvod skuhrat. To i hedvábný úplet se choval slušněji.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    MAAJAA: když jsem přestala hledat na mobilu a začala na pc, už se mi tihi taky podařilo dopátrat, každopádně díky :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jo a mám další finiš (mezi bylo pyžamo, ale to odjelo na tábor dřív, než jsem si ho stihla vyfotit) - nesnáším viskózový úplet! A to mě to čeká ještě jednou až dvakrát, minimálně pro druhé dvojče a možná i pro Báru.

MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    SKLIBA: dle popisu:" vhodné na plastové druky velikostí T3, T5 a T8 Nástavec na druky – vhodný na kovové druky velikosti T5 " tipuji, že nastavené budou z prodeje na T5
    druky se dají objednat i z alliexpressu vyhledávej: KAM T5/3/8
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKLIBA: nene, to je nějaká stařičká Burda kids - 2014, tuším. Mám rozsáhlý archiv :-)

(a na střihy jsem levá, umím pracovat s tím, co je nakreslené, ale na vlastní si netroufám)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Prosím pěkně, nevíte, jaké druky jsou kompatibilní s kleštěmi, co teď prodávají v tchibu? Moje googlefu očividně není v kondici

TRISSIE: krásné šaty, střih vlastní?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GUDRUN: děkuji, však jsem si na obojím dala záležet :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TRISSIE: jsou krásný, holky i šaty.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    už zase šiju! :-)

GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GUDRUN: kupovala jako mircopeach jsem na unuo a ted na desiistyle (v akci za 90 metr, ve stredu jsem zaplatila, v patek jsem mela).
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GHOSTDOG: kde kupuješ? má to nějaké jiné obchodní jméno? přišlo mi, že to moc shopu nevede. díky
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    GUDRUN: siju z nej kalhoty a kratasy. hodne se trepi ale je prijemny a levny...takze super
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    HABRENKA: taky jich par mam. nejradsi siju nejen sofshellove kalhoty.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    KOTENCE: dik za upozorneni, premerim, co mame doma, nez to zacnu strihat. ono je to bohuzel i s kupovanejma bundama loterie a to i treba od jedny znacky, co mam zkusenost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam