• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme


    Tipy pro rodiče s dětmi na různé společenské akce, divadélka, tipy co s dětmi aktuálně podniknout, zajímavé programy, výlety, tábory, ale i tipy na výhodné nákupy dětského zboží. Prostě vše co by se rodičům a dětem mohlo líbit a hodit.
    rozbalit záhlaví
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    TRISSIE: no jo už jejich webky jsou divné
    tady je to vypsané. http://www.lunchtime.cz/cafe-pointa/
    hlavně pasta, saláty a grill. mně tam chutná dost a mám ráda kavárenskou atmosféru. ale ten maják vypadá zajímavě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XMARGE: díky, ta vypadá skvěle!
    V té, co linkovala SPIRALOID, se mi vůbec nepovedlo najít regulérní jídelní lístek :-(
    KEBAB
    KEBAB --- ---
    XMARGE: Tam se nám to s dětmi velmi osvědčilo. Obsluha sice čas od času má své dny, ale jídlo dobré a pro děti ideál.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    TRISSIE: MOžná ten Maják na Stodůlkách http://www.restaurantmajak.cz/ . Restaurace je to pěkná, jídlo jsme tam měli kdysi dávno a co si pamatuju, tak chutnalo dobře. Nedávno jsme dali jen kafe a dort (tiramisu výborný, lívanečky s borůvkama podpůrměrný). Koutek je samostatná místnost, maj tam i fotky, tak mrkni.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ZRK: já si objednala jídlo a chtěla ho udělat bez chilli papriček, servírka to zapomněla říct kuchaři a já dostala pálivé jídlo (to je moje kravina, že jsem to nevrátila), muž měl nějakou kachnu a k tomu mraženou zeleninu (bez ochucení), takže gastronomický zážitek spíš lehce podprůměrný no...
    V dětským koutku byla rozcupovaná vycpávka nějakýho koníka, Přemek to ožíral, naším stolkem byl zahrazenej druhej vstup do koutku a když jsme stůl odšoupli, abychom tam mohli rychleji vběhnout, atk přišla servírka, že tohle teda ne, že to musí být tak, jak to měli původně, že by se tam lidi od druhýho stolu nevešli (druhej stůl byl prázdnej).
    Já jsem rpávě na tu pizzerii četla pochvalný článek, jak je to super a kdesi cosi a zklamalo mě to. Ale mám s těma koutkama minimální zkušenost, zatím jen toto, baby café v Řepích (který je dle mého názoru super, ale je to jen kavárna, na oběd to není) a Maják ve Stodůlkách (tam není otestované jídlo, koutek celkem ušel).
    ZRK
    ZRK --- ---
    Třeba jsem tam byla zrovna po nějakém generálním úklidu a s vhodnými hosty, nevím :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Aha...no možná bych měla zajít víckrát, ať mám dle čeho hodnotit. Když jsem tam byla já, bylo tam pár malých dětí, tak dvě tři dvouleté a zrovna tak třeba 4 letých. Hraček tam hromada nebyla, to netvrdím, ale byla tam nějaká odrážedla, prolejzačky, piánka, něco tam prostě bylo. Imho nemusí být každý koutek vybavenej k prasknutí. Moc hraček stejně děti rozptyluje. Koutek byl čistej, bez drobků, obsluha milá, lidí tak akorát a ještě jsem si pochutnala tak, že jsem to tehdy musela nadšeně hned vepsat k sobě do klubu...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KRKA, ZRK: My tam byli těsně před Vánocema. Koutek mi přišel spíš špinavej, hraček celkem málo a na jedno brdo. Možná pro větší děti OK... Ale možná to mám i zkreslený tím, že Přemek (tehdy 13m) tam byl nejmladší, starší děti se tam občas rvaly a asi tříletá holčíčka se tam snažila Přemdu šikanovat, takže jsem se moc v klidu nenajedla...
    KRKA
    KRKA --- ---
    ZRK: Je to par měsíců, malej uz chodil.. Asi jsme tam byli v nepravou chvíli :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    KRKA: Já tam byla jednou omylem a bylo to tam super. Přes oběd. Lidi, děti, teplo, skvělý jídlo, čistej koutek pro děti, spousta jídelních židliček...za mě fakt dobrý ;)

    KRKA: A není to nějak dlouho už? Říkala i Jelena, že to tam bývalo hrozný. Já si ale fakt nemůžu stěžovat, byla jsem tam nějak na podzim a bylo to tam moc hezký.
    KRKA
    KRKA --- ---
    ZRK: Tam se ti líbí? Ja tam byla jednou a moc se mi tam teda nelíbilo, hrozná zima tam byla, tma, ticho, brrr :)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Jo a DMko má za 25 bodů slevu 15% na veškerou dětskou výživu... ;)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    v Tescu maji ted tusim 20% slevu na vsechny detske prikrmy apod. a tesco pliny za 215Kc
    SPIRALOID
    SPIRALOID --- ---
    TRISSIE: cafe pointa ul.na valech za hradčanskou
    Cafe Pointa | Wix.com
    http://we-like-it-fresh.wix.com/cafepointa
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZRK: budu si to pamatovat, kdybych se někdy pohybovala v okolí, ale momentálně máme tu palmovku všichni brutálně z ruky, takže to nevidím nadějně.
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: Sice se to jmenuje Pizzerie, ale mimo Pizzy mají i denní nabídku (ochutnávala jsem tu) a dle chlapů super steaky. Já velmi chválím ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    TRISSIE: No...5ku mám uplně z ruky, tady na 6ce vím spíš o restauracích se židličkou bez koutku. Ale Velmi doporučím sjet sem: http://www.pizzerieudivadla.cz/detsky-koutek-casek - jídlo super, koutek super ;) Je to Palmovka.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    máte někdo doporučení na restauraci na Praze 6, případně 5, s rozumným dětským koutkem (vhodným i pro batole kolem 1,5 roku), aby se tam současně dal uspořádat hezčí rodinný oběd?

    Matka si umanula, že by na svoje šedesátiny ráda šla na rodinný oběd do restaurace. Pavel není dítě, které by vydrželo celý oběd sedět v židličce, takže v rámci přežití našeho i jeho bude potřeba, aby se měl kde vyřádit.
    ZRK
    ZRK --- ---
    Nejlevnější pampersky
    Nejlevnější pampers - Albert Hypermarket
    http://www.miminakupy.cz/nejlevnejsi-pampers-albert-hypermarket
    TULENI
    TULENI --- ---
    ZRK: jo a maj i slevu na pliny zase...
    ZRK
    ZRK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam