• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    doporučuji, byli jsme loni a bylo to fajn.
    Apres Ski Praha – vaše horské středisko na břehu Vltavy
    http://apresskipraha.cz/


    QUAACA
    QUAACA --- ---
    tip na vánoční dárek pro babičky a dědečky, kalendář z fotek vnoučátek (děláme už 4.rok a má pod stromkem největší úspěch) - doporučuju tuhle firmu, maximální spokojenost, do zítřejšího rána navíc mají akci



    3 kalendáře za cenu 2
    Připravili jsme Vámi žádanou akci 3 kalendáře za cenu 2 kusů. Objednáte-li tři kopie kalendářů, zaplatíte pouze původní cenu za dva. Tímto získáte hned několik dárků za výhodnou cenu.

    Vybrat si můžete z desítek šablon a námětů nebo si připravte vlastní návrh.

    Akce je prodloužena do středy 26. 11. 2014, nejpozději do čtvrtka 8:00 ráno.
    http://info.24print.eu/
    TULENI
    TULENI --- ---
    Ráda bych vás pozvala tento víkend na Holešovický Fashion Market (v holesovicke trznici hala cislo 40.)
    v sobotu a v nedeli je od 10:30 divadlo pro deti ktere je zdarma a hned vedle je nas stanek s detskym koutkem, preposilam pozvanku z FB. Rada vas uvidim a poznam :) hlaste se - s heslem Nyx udeluju 5% slevu :)
    https://www.facebook.com/pages/Alter-Native-Shop/217701884985387


    Jako jedni z mala budeme mit stanek (Alter-Native) primo v hlavni hale muzete u nas odlozit a zabavit sve ratolesti v detskym koutku, po cele tri dny si deti budou moci vyrobit u nas vanocni pranicko za symbolickych 20 kc na material, nebudou chybet hracky pro nejmensi, zavesena hacka pro odlozeni miminek s moznosti vymenit ji na stojanu za vetsi houpacku pro maminky ktere potrebuji v klidu nakojit sva miminka Tesime se na vas a vase deti!

    Najdete u nas vse co pro vas s laskou chystame - od cepicek a novych nakrcniku, pletenych originalnich mekouckych cepicek, pres mimisci a detske bavlnene a fleecove kalhoty, softshellove kalhoty, sukynky a saticky pro holcicky i dospele, originalni mikiny a kabatky pro deti, turecke kalhoty pro tehotne i netehotne, detske tasticky a tasky na kocarky, po originalni sperky z knofliku a maticek, krabicky a sperkovnice na poklady, polstare jako omalovanky a dalsi spoustu drobnosti!

    Jak přáníčko vzníká a že to zvládnou i Vaše děti se můžete přesvědčit kliknutím na tento odkaz: https://dl.dropboxusercontent.com/u/50689853/pranicka.gif
    KEYA
    KEYA --- ---
    Pokud to máte někdo poblíž, tak se přijďte s dětmi proběhnout na hřiště, dát si svařák a k tomu něco dobrého. K prodeji bude spousta bazarového dětského oblečnení a potřeb za výborné ceny a také nové "hand made" výrobky (hračky, šperky, doplňky...) vhodné i jako dárky :)


    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jo, vláčky. Muž byl vyslán (Lidl Stodůlky - Praha 13) a v 7:00 ulovil. Ale údajně tam bylo tak deset krabic od každého a obří fronta. Naši v 8h už byli bez šance.

    Jinak v tomtéž lidlu jsou stále dětské zimní botičky ve slevě, v menších velikostech, převážně modré a šedé. A taky teplé čepičky, taktéž ve slevě.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ale jinak v Tescu mývali taky hodně slevy na ty vláčkodráhy..tam jsme toho nakoupili taky spoustu.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Tak já byla ve čtvrtek večer v Lidlu a u nás (Ova) měli jak vláčky,tak i to příslušenství k tomu..(letiště parkoviště),kdyby si s tím malý ještě hrál,tak to beru..ale máme toho plnou krabici a vypadá to,že to v ní nějakou dobu ještě bude
    ZRK
    ZRK --- ---
    BALAENA: jo, to zůstalo i v Bílé labuti a něco jsem viděla i na Břevnově. Vláčky, sakra, vláčky! :)
    Že já do toho letáku včera vůbec koukala, mohla jsem mít klid! :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    pokud byste někdo chtěl stavebnici selského dvorku anebo takový malý ponk na šroubování, právě teď mají v Lidlu na Letňanské po dvou nebo třech kusech
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    tak Lidl je proslulej tim, ze ma treba v akci laminovacku a dostanou dva kusy na obchod. ptali jsme se vedouci.
    EVIANAIVE
    EVIANAIVE --- ---
    u nás bitka, do 10 minut nič...nechapem, prečo zrovna takých vecí neurobia viac a nevykašlú sa na podprsenky, čo nevedia predať ani po pol roku.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    QUAACA: To dělají, ale neudělají ti to na všech prodejných / celkový stav. Řekneš si dvě nebo tři (nepamatuju si to přesně) konkrétní prodejny, tam ti zjistí stav a případně ti to odloží a do 24 hodin se ti ozvou zpátky...

    TRISSIE: Pořád doufám v nějaký zapadlý Lidl kdesi...kde se krčí padesát krabic od každého a doufá, že najde náruč milujících dětí... ;-)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    TRISSIE: jasně, už je asi pozdě..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUAACA: ta cena byla až oříliš dobrá (pětikilo za koleje a mašinku na baterky - jen ta mašinka obvykle stojí kolem 400), a nejspíš bylo všude jen pár kousků.
    O něčem vypovídá, že to dokonce ani nikdo nenabízí na mimibazaru! tam se normálně s těmihle věcmi kšeftuje ještě ten den - pár zoufalkyň si podalo inzerát, že shání, ale ani těm se nikdo neozval (jo, taky jsem klesla až tak hluboko, že jsem se šla na ten mimáč podívat :-)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    TRISSIE a spol.: a nedá se tam zavolat, že by zjistili skladové zásoby na pobočkách? nevím, jen mě to napadlo...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZRK: silně pochybuju, že by se byly daly sehnat včera v 10:00 kdekoli v celé ČR...

    Já byla v 7:12 v Horoměřicích, v 8:10 v Kralupech, muž byl včera v 9:30 v Labuti, v 10 na Folimance, kolegyni jsem poslala do Strašnic (taky před desátou) - a nikde ani jedna krabice. V těch Horoměřicích mi paní ve frontě (která měla po jedné krabici od každé sady) řekla, že v 7:06 brala poslední.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZRK: Pokud někdo budete vědět, prosím písněte veřejně... Taky bychom rádi... :-(
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    ZRK: jeste k tomu Lidlu doplnim, ze az do 18. prosince jsou hracky kazdy ctvrtek.

    ale s tou drahou nevim, kazdy tyden je asi neco jineho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam