• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Villa Pellé
    http://villapelle.cz/mestosvet/

    výstava ilustrátorů dětských knížek + doprovodný program
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tento týden jsem pro děti připravila:
    Ve čtvrtek od 15:15-16:45 Svobodná výtvarka (300Kč)
    V pátek od 17:30-19:30 opět Večer s knížkou - tentokrát Super-Charlie (k poslechu budeme vyrábět i super vlaštovky) (vstup dobrovolný)
    Přihlášení přes email: info@skolapecka.cz http://www.skolapecka.cz
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: omlouvám se za velikost, vkládala jsem přílohou...
    ZRK
    ZRK --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    divadélko romaneto v sobotu, kbely
    https://www.facebook.com/events/481134788708884/
    ZRK
    ZRK --- ---
    Ahoj, tímto vás zvu na vítání jara ve sportovně kreativním duchu ;)


    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Zdravím, na francouzštinu s rodilou mluvčí hledáme ještě tři dítka! 5-10let Děkuji :)
    http://www.skolapecka.cz/kurzy.html
    TUTIK
    TUTIK --- ---
    NIENNA: To je skvele! Nam se tam taky moc libilo. Stihli jsme jeste vloni (vlastne uz predloni) nejakou vystavu Lega a Dupla, co tam byla navic, a bylo to paradni. I kdyz vlacky samotne tedy rozhodne taky.
    Je skoda, ze tam nemaji nejakou aspon malou kavarnu. I kdyby tam prodavali dve tri jidla, urcite by to navstevnici uvitali.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TUTIK: Užili a moc...Malá nadšená maximálně (pořád o tom mluví a chtěla by jít znovu). Chlap vláčkama unešen a nadšen... Vedle je knihkupectví, kde se pro mě při té příležitosti koupil dárek k narozkám ;-) Fakt to byla dokonalá sobota....
    A jsem dost ráda, že jsem měla info dopředu o jídle...šli jsme tam najezení, takže stačilo jídlo v batohu, aby dítě nezemřelo na vyhladovění... ;-D

    SINSEMILLA: To teda!!! Dal by se tam příjemně prožít den...ale bez jídla je to náročné...

    DALEEN: Naštěstí jsme si to zde přečetli včas....a podle toho se zařídili... Jinak by nás automaty fakt neuspokojily...a jak znám naši mladou...tak je otázka, v jakém počtu bychom přežili...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    NIENNA: Jsou tam nějaké automaty na sušenky a pití. Jíst se smí jen ve vyhrazeném prostoru aby člověk nedrobil na koleje. Bufet tam fakt není. Pokud chceš něco jiného než tatranku a colu/kafe musíš si přinést vlastní.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NIENNA: Meli by na obcerstvovaci nabidce rozhodne zapracovat, jeste k tem masinkam dite nacukrovat nejakou susenkou.. Na scenku pri odchodu ma hned rodic zadelano dvakrat.
    TUTIK
    TUTIK --- ---
    NIENNA: Dostatecna vyzbroj jidlem a pitim je zakladni prvek uspesneho vyletu s detma. Tem malejm priseram nestaci vysvetlit, ze se najime za chvili nekde jinde, proste 'Chci neco ted a tady!', jinak desne drama...

    Uzili jste si vylet? :-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TUTIK: Díky moc.... včas varován včas ozbrojen... harmonogram jsme uzpůsobili tomu, že se tam jíst nedá....a dobře jsme udělali... Je to tak, jak píše AERIS - jsou tam automaty a u nich stolečky...
    Díky moc oběma... :-)
    AERIS
    AERIS --- ---
    NIENNA: co si vzpomínám, tak tam byly jenom automaty a u nich stolečky
    TUTIK
    TUTIK --- ---
    NIENNA: Ja si nejak vubec nevybavuju, jestli tam nejake jidlo maji. Mozna se mi to plete s tim v Berline, tam meli kavarnicku s detskym koutkem a necim k jidlu, tady v Praze si fakt nedokazu vybavit, ze by tam neco bylo. My se najedli v nakupnim centru hned vedle.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Prosím, v Království železnic....znáte to tam někdo? Jak je to tam s jídlem? - tj. jak velkou zásobu a čeho mám brát pro dítě... (velmi, velmi hladové)... Koukala jsem, že nějaký bufet by tam měl být, ale vůbec netuším, co tam mají v nabídce....
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    AMOPRA: hihi, ptala jsem se cisniku, jestli se na ty soboty tesi, mam pocit, ze jsou pokazdy radi, kdy uz zmizime. pobavilo me, ze pry vzdycky to detsky predstaveni chytne jedna parta.....ale zase uz vedi, do ceho jdou. je to pokazdy zverinec:).
    KFF
    KFF --- ---
    AMOPRA: Fajn počin a vůbec, s dětmi se do Crossu už nějaký pátek chystáme, jen to slovo "maminy" mi nějak evokuje mimibazar.)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    ZÍTRA - 21.2.2015 - DIVADLO PRO DĚTI - KAVÁRNA KLUBU CROSS - 14:30 - ZDARMA

    Zítra se koná opět dětské divadlo v kavárně cross, a to od 14:30... Přijďte.. Mamazon i my se na Vás těšíme... vstup klasicky zdarma.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam