• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme


    Tipy pro rodiče s dětmi na různé společenské akce, divadélka, tipy co s dětmi aktuálně podniknout, zajímavé programy, výlety, tábory, ale i tipy na výhodné nákupy dětského zboží. Prostě vše co by se rodičům a dětem mohlo líbit a hodit.
    rozbalit záhlaví
    SHORMICHA
    SHORMICHA --- ---
    ZRK: stejně tak jako třeba já, věří v dobro a spravedlnost a s tím jdou svoji práci vykonávat....

    jenže když ti dotyční mají pocit, že dobro a spravedlnost chrání tím, že zkrátka vymlátí z centra Prahy bezdomovce a ožralům daj pořádnou lekci...

    Tatabojs a Schmitzer - Léčitel
    https://www.youtube.com/watch?v=gD52hvpOwX8
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK: A zpátky k těm policistům a dětem - já jsem teda spíš pro to se snažit dětem vštípit to, že policajt = lapač lumpů a klaďas, zloděj např.=lump a záporák. Naopak si myslím, že pokud povedeme děti k tomu, že to tak má být, že třeba jednou ony samy mohou nějak za to lepší bojovat nebo se o to snažit. Pokud je ovšem od začátku uvedeme do toho myšlení, že policajt= zkorumpovanej blb co dělá svoji práci jenom proto, aby mohl snáze lidi okrádat potažmo jim jinak ubližovat, co můžeme do budoucna čekat...?
    ZRK
    ZRK --- ---
    SHORMICHA: Když ono je to těžký. Korupce je dneska všude. Já ale stále doufám, že ne nepatrná část lidí má policajty právě za ty dobré. Za ty, kteří nám opravdu pomáhají a lumpy lapají. Že se do řad policistů nepřidávájí proto, aby se snáze dostali do kriminálního prostředí a do bitek, které jim dělají dobře, nýbrž právě proto, aby podobným věcem zabraňovali. A že ještě, stejně tak jako třeba já, věří v dobro a spravedlnost a s tím jdou svoji práci vykonávat.

    *Se mi na diskotéce ufetovala kdysi spolužačka. Nemůžu proto tvrdit, že diskotéky jsou to největší zlo pod sluncem, že na ně chodí feťáci a raději se jim vyhýbám obrovským obloukem (jako jiní tvrdí např. o technu a technařích/jiný sortě lidí).

    Prostě obecně nesnáším škatulkování. Proto jsem třeba i stála v řadách oponentů při vyklízení Milady a proto jsem tehdy dostala na papulu od jednoho z "vlastních" řad. Protože v takových chvílích přesně dojde na to škatulkování a bojuje zbytečně jeden tábor proti tomu druhému. Přitom obě strany už dost přeháněly a já se tedy tehdy zastala policistů a prohlásila, že ve finále tam ti lidé nemají co dělat a tím, že se takhle perou, si akorát přihoršují. Než jsem stačila dodat, že se mi ale ani náhodou nelíbí zase nasazení, s jakým jdou oni poslední policisté proti neozbrojeným mladíkům, už mi přistála :)
    SHORMICHA
    SHORMICHA --- ---
    hm, tak to tady asi nikdo nemá s policajtama osobní negativní zkušenost. mě málem umlátili švagra a kamaráda, a to fakt nepřehánim. je to povolání, který asi někdo dělat musí, ale díky pravomocím, a síti vzájemnýho krytí se navzájem, taky skvělý prostředí pro zneužití moci. takže jo, kdyby mě vykradli nebo napadli - volám policii, ale jinak s nima nechci mít nic společnýho. jestli chce někdo dětem ukázat hrdiny, ať je vezme k hasičům. Ti reálně nasazujou život každou chvíli, zřejmě je asi nikdo nemá příliš důvod uplácet a záchranářský psi a kombinézy a vychytaný auta maj taky. ALE KAŽDÝ RÁD NĚCO JINÉHO!
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    divadelní Festival StrašNICE 2015, odpoledne pohádky pro děti venku v šapitó v parku
    info zde: [ QUAACA @ STRAŠNICE aneb BububuStadt... + Vršovice, Malešice, Hostivař a okolí ;) ]
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    SHORMICHA: já teda musím říct, že třeba při muzejní noci má policejní muzeum v Praze jeden z nejzajímavějších programů a to i/hlavně pro děti....kluky i holky....od techniky, která chytí kluky přes různé trhlé pokusy ala hořící pěna na ruce až po výcvik psů. různé lezecké dráhy, soutěže, luštění hádanek, hádání vraha z divadelní hry atd atp.....bez toho by mě vůbec nenapadlo do policejního muzea lézt....ale takhle to bylo fajn....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EUCHENIE: a nejen lumpy - jeden každý rodič ocení, že před většinou škol od půl osmé do osmi stojí policajt s plácačkou a dohlíží na to, aby přechody byly pro děti opravdu bezpečné...
    ZRK
    ZRK --- ---
    EUCHENIE: No ta formulace "hodně ošklivě" už u spousty lidí bude znamenat, že tím spíš ty cajty nezavolá a půjde si to vyřídit sám. Taky hodně ošklivě. Ale je fakt, že valná většina lidí na ně hudrující by při první příležitosti taky volala po spravedlnosti jejich pomocí.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    aneb ma oblibena otazka..kdyz ti nekdo sahne na deti, hodne osklive, co udelas?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    SHORMICHA: pokud nebudu jeta po svatbe, pujdu.) motorky, auta, era.. a krom toho, nekdo ty lumpy chytat musi.)
    SHORMICHA
    SHORMICHA --- ---
    EUCHENIE: ty vole, tam bys šla dobrovolně s dětma? :)))
    já ani za litr
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    + link, tam je plakoš v pdf
    DEN S POLICIÍ 2015 - Policie České republiky
    http://www.policie.cz/clanek/den-s-policii-2015.aspx
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    20.5. Praha 9 (Hloubětín) Procházka pohádkovým lesem - pro děti 1-6 let.
    MC Klubicko Praha 9
    http://www.mcklubicko.cz/old/vypisprispevku.php?id=236
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    zajímají-li vás technické památky (úzkokolejky, doly atd.), zde najdete obsáhlý soupis, kam se vydat. bude bavit nejen děti :)



    http://www.industrialnistopy.cz/cz/odkazy/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    V pátek 15.5. opět čtu s dětmi pro děti! Vstupné dobrovolné avšak rezervace nutná :)
    Podrobnosti v události: https://www.facebook.com/events/1632955396937776/
    ZRK
    ZRK --- ---
    ZRK
    ZRK --- ---
    Dnes a zítra Dejvická ulice "koncert pro hrdiny - 70let osvobození" - program i pro děti, prohlídka tanku! A zítra Kašpárek v rohlíku, vstup zdarma ;)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    Dětský den v areálu Klokánku Hostivice určený pro širokou veřejnost
    17. 5. 2015 od 14 hodin

    QUAACA
    QUAACA --- ---
    tip na výlet :)



    Kolem rypadla vede Dračí stezka

    Novou sezonu prohlídek vysloužilého velkorypadla KU 800 v areálu firmy Severočeské doly v Březně zahájilo již tradičně jarní probouzení Březenského draka Severuse.
    IUHLI.CZ

    Kolem rypadla vede Dračí stezka | iUHLI.cz
    http://iuhli.cz/kolem-rypadla-vede-draci-stezka/
    IF_
    IF_ --- ---
    V kvetnu s mini detmi pondelni vstup do Zoo zdarma.

    Happy mondays v Zoo Praha aneb Rodičům s dětmi na krku vstup za 1,- | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče
    http://www.kamsdetmi.com/detail.html?id=44660
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    NIENNA: Dekuju moc za podrobny popis, to vypada fakt skvele, syna ted rakety a vesmir fakt bavi, tak to asi bude nadsenej :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam