• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARKYTKAKAKCE PRO DĚTI - Ať se doma nenudíme a také něco ušetříme
    GRETHA
    GRETHA --- ---
    TRISSIE: já jsem byla poprvé s Bety, když ji byli čtyři a užila si to, podle mně si tam vybere každá věková kategorie něco.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GRETHA: s Lešanama je problém, že jsou otevřené jen červen-září, takže "kdykoli jindy" už až tak moc termínů není... ale zvážíme. Pro jakou věkovou kategorii je ten Kefír? Máme holky 3r5m a kluka 5r.
    GRETHA
    GRETHA --- ---
    TRISSIE: dejte Kefir, je to tam fajn, pro deti i dospele spousta "atrakci" ja byla nadsena. do Lesan muzete jet kdykoliv jindy.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    máme možnost dostat lístky na festival Kefír - stojí to za to?
    původně jsme měli v plánu na tenhle víkend vojenské muzeum v Lešanech, i jsem to slíbila dětem, a obojí teda nedáme.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    PETRUSKA: Ta jedna byla, to je fakt....nás tam uváděla taková moc mila... :-)

    To jsme se tam možná potkali... :-)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    NIENNA: Ano! My jsme tam s Ondrou byli nahodou vcera taky a super. Nejvic se mu libilo v obchode snimat zbozi tou cteckou..a me zkouseni paruk u kadernika. Super napad :) jen pani u stavby byla vylozene zpruzena, ale celkem ji chapu..
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Dneska jsme vyloženě omylem navštívily toto http://centrumcernymost.cz/news-detail/ccm-minicity# a musím říct, že se mi to moc líbilo... Určitě hodně záleží na tom, kolik lidí / dětí se zrovna sejde... ale Lenka teda byla hrozně nadšená... na každém stanovišti jsme byly tak dlouho, jak se jí tam líbilo... sbírání razítek a cena jsou za mě navíc / zbytečné (byť Lenku pastelky a juice potěšily)
    Tady jsem o tom našla víc... http://www.liberec-me-bavi.cz/...mini-city-v-centru-cerny-most-deti-poznaji-8-profesi-dospelych.html
    A zkusím možná dát nějaké fotky do fotek... :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    QUAACA: Diky!
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SINSEMILLA: jo to projedete ;)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    QUAACA: Dá se tam i s kočárkem? Přemýšlím nad programem nez začne skolka
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    jako každoročně zase půjdeme, děti už se těší, zvlášť dcera.. ;)

    XMARGE
    XMARGE --- ---
    TORUVIEL: a já ti vřele děkuju za upozornění na tenhle leták, protože jsem díky tomu zjistila, že tam mají akčně i bezlaktozové výrobky a já sehnala mascarpone!!!! To se nedá nikde v ČR sehnat, mám radost jak malé dítě:o)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TORUVIEL: Tu dcera miluje, skvělý tip, diky
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Mohlo by někoho zajímat, ve čtvrtek budou mít v Lidlu v akci kaše Nomina za 35 kč, já to u nás normálně seženu mnohem dráž. Jsou moc dobré, nejen pro děti. http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?id=901
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    BEBERA: syn má bundu už druhym rokem a bez problémů. .nepromokne a podle me i hřeje. .je ale pravda že syn je teplokrevny.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BEBERA: Předchozí dva roky starý model vyhověl úplně v pohodě. Pro pražský podzim to stačilo.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    EDERA: Jsou ty lidl softshellove bundy dobre? Mam pro kluky nejakou uz nekolik let starou a prijde mi dost tenka,pouzivam ji jako neprofouknutelnou mikinu a ne jako bundu. Krome toho mame dve softshellove bundy od jinych firem,to jsou fakt bundy,kluci v nich chodi cely podzim...
    EDERA
    EDERA --- ---
    Německý Lidi má zjevně akce v nějakém předsunutém termínů, takže softshelku pro blondýnu jsem v klidu a pohodě ulovila už dneska ve Zwieslu a zítra to mám bez vstávání a bez boje.:-)

    Jinak teda pro pobyty na Šumavě doporučujeme návštěvu Tierparku v Lohbergu. 17 km od hranic v Rudě, všechna možná lesní zvěř včetně losů, sobů, vlků, rysů, lišek, kontaktní kůzlata, králíci i osel, ptáci vodní, zpěvní i noční, bobři i vydry... Rodinné vstupné 12 euro.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    My jsme byli na dětský prohlídce v Mníšku na zámku a dobrý
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    IBERIA: Syna to taky nijak extra nezaujalo, je to vždy pár místností, v nich sedí/stojí figuríny pohádkových bytostí a průvodkyně nadrnčeně odrecituje naučený text, co která figurína dělá, sem tam vtípek (taky odrecitovaný), a jde se do další místnosti. Funguje to jak dobře namazaný stroj na peníze. Asi to má smysl, na stránkách majitelé píší, že vydělané peníze investují do obnovy hradu a za klasické vstupné s klasickou prohlídkou by si na opravy nevydělali, ale moc se mi tam nelíbilo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam