• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECECHJedovatá literární kritika
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Je to pohodlnější, než to pak hledat v souborech pc.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Tak.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: pismak -> koncepty...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Možná, také mám takové auditko a jsem spokojená. ;)
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: pak jsou to osobni, rozdelane veci, ktere nikomu nechce ukazat, protoze je povazuje za prilis nedokonale, stydi se za ne... coz je skoda... takove basnicke texty ja na internetu ctu nejradej...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: Ani já nemám přístup. ;))
    NECECH
    NECECH --- ---
    tohle je ostatne asi dobrej rap, nevim proc to dal zrovna tam, moh to normalne hodit na poesii bez p a t: [ NEKDO_CIZI @ Nejhorsi poezie ve vesmiru ]
    NECECH
    NECECH --- ---
    KONZUM23: taky zasnu, ale podivej se o prispevek niz... on asi zacal fetovat...
    NECECH
    NECECH --- ---
    NECECH, ALONSY: jinak ted zcela vazne: ty nemas lepsi gramatiku jako ja, ale jinou, ta moje ceska gramatika ma interference mimo jine z rustiny a nemciny a nevidim duvod, proc bych se za ni mel stydet, fakt ne...
    NECECH
    NECECH --- ---
    KONZUM23: dobry vtip...
    NECECH
    NECECH --- ---
    ALONSY: vidis, ja nejsem dyslektik... a mas "lepsi" gramatiku nez ja... to je vykon... muzes byt na sebe hrdy/a!!! ... ale ja proste CHCI PSAT JAKO PRASE... fuck yeah!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NECECH:
    ALONSY: No vida a zrovna mi tam chybí dokonce celé slovo :))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NECECH: No, ale většinou netrpí dyslexií a nedělají sami hromadu chyb:)
    Já jsem právě jako dyslektik, který se alespoň snaží, alergická na ty, co dostali někdy v první třídě papír a používají to stále, i v době automatických oprav a Googlu, jako výmluvu proč píšou jako prasata:) Jako by je někdo na ten internet psát nutil :)
    (Ale to není tolik o tobě, tvoje čeština je dokonalá oproti jiným expertům:)
    NECECH
    NECECH --- ---
    ALONSY: to rikaji vsichni grammar naciste...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    No, vzhledem k tomu, jím nejsem tak nevím.
    Já "bojuju" jen za to, aby lidi používali mozek a měli nějakou soudnost:)
    NECECH
    NECECH --- ---
    ALONSY: me zase fascinuje, jakou predstavu maji grammar naciste jako ty o tom, co znamena "umet gramatiku"... :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Není NECECH třeba novinářem na iDnesu? Sebevědomí a gramatika by tomu odpovídali.
    Jak už jsem psala, v poezii se nevyznám, ale fascinují mě lidé, kteří pracují se slovy a neumí základy gramatiky.
    NECECH
    NECECH --- ---
    TOMASZ: podel se, ja to rad kvalitne zkritizuju... :D
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: To se mi líbí! Takže vlastně podle Tebe není objektivně špatných básní. To je prima, to znamená, že jsem vlastně napsal už i já tunu kvalitní poezie. Hurá! Mám chuť zaštrachat v šuplících a podělit se s vámi tady o to blaho... :D
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KONZUM23: Počkej, to jsi mě asi špatně pochopil: Ta, kterou jsem zmínil, je Nečechova první, která kromě toho, že je děsná slátanina, se už aspoň dá číst... :o ;P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam