• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECECHJedovatá literární kritika
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Právě, chápete to mylně...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Nechápu, proč vás AP tak čílí a víte co, je mi to buřt. Na jediném se usneseme, že to vidíme diametrálně odlišně, tudíž debata vyjde pokaždé hluše. Konec hlášení, Bublifuk se odporoučí...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Vy to prostě pořád nechápete...to je vážně marný. Napsala jsem „kde vznikla“ přátelství.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: Ne, „na malym vršíčku“
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: Poslyš, jediné, na co jsem reagovala bylo, že jsi mne tituloval blbcem jen proto, že mám v infu text Finskýho. Sory, ale nečtu třeba scifi, neznám noty a nerozumím jim a jen proto, že to má někdo rád, něco tam vidí, tak přeci není blbec. Myšlenkovým pochodů a dedukci zkrátka nerozumím.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: samozřejmě... velmi dospělý přístup... :)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    BUBLINKY: ne nedostatky spis proste kopete kolektivne za svuj tym.....stalo vas to praci neco vybudovat....sehnat odberatele a zaujmout je....vybudovali jste si na sebe vazby....a prave to vede k tomuco jsem popsal vyse a zda se ze je to dost evidentni
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Promiň, ale je to marné a zbytečné ti cokoli dál vysvětlovat.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: jasně, tam, kde vzniká přátelství, nemůže být závada...
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: z čeho tak soudíš?
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Protože zrovna ty soudnost naprosto postrádáš? Už je to jasně napsáno? Lépe to asi nezvládnu...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Eh...to nemá smysl.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Protože tam vznikla přátelství? Tak by měl mít nedostatky?
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: proč?
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: A opět, použít slovo „soudnost“ je v tvém podání poněkud nešťastné.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: a proto nechceš připustit, že má vážné nedostatky
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Ano, mám vysoké mínění o klubu, který léta funguje a kde vznikla přátelství.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: máš neodůvodněně vysoké mínění o klubu AP, což zřejmě souvisí s tím, že jsi jeho "řádný člen"... nezkoumal jsem tvé info, ale dávat tam Finův text opravdu naznačuje určitý nedostatek soudnosti...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Poslyš, jediná já, ze všech lidí z AP, kteří se tam projevují, mám v infu Finův text. Nečechu, prosím, nic mi nedoporučuj. Muck. Ostřejší? Jak se to vezme.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: proč to vztahuješ na sebe? psal tam, o koho jde konkrétně? pokud nedokážeš rozlišit konstruktivní kritiku od destruktivní kritiky, pak tě mám za blba já. ale to je můj názor a Konzum v tomhle může mít úplně jiný postoj. hlavně bych ti doporučil, abys komunikovala následným způsobem: "milý konzume, z toho co píšeš, mám pocit, že si mě nevážíš, a nelíbí se mi to. můžeš mi to vysvětlit?" nesnaž se ho provokovat, když neuneseš tvrdou reakci. pokud píšeš do tohoto konkrétního klubu, tak si vždycky koleduješ o konflikt. tady je to v zásadě mnohem ostřejší než ve vaší AP. nediv se, když tady lidi napadám velmi hrubým způsobem. to je přesně účel tohoto klubu. a tento příspěvek je vážně výjimka.

MAEROR: cílová skupina pravděpodobně nejsi ty, ale stejně ti dávám za pravdu, že člověk by se měl v první řadě sám řídit vlastními radami. je hezké, že jsi se zapojil do místní diskuse, protože tomouš přestává mého kolegu bavit. mě naopak tomouš baví čím dál tím víc. už jsem našel některá jeho citlivá místa. a narozdíl od takového Ricarderona klade odpor, brani se, vede protiútoky, to mám rád. jinak by to bylo moc snadný, prostě nuda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam