• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECECHJedovatá literární kritika
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Unbook. Řekla bych, že až to udělá i Tomasz, tato žumpa již ztratí význam. Pro tebe a Nečecha.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Právě, chápete to mylně...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Nechápu, proč vás AP tak čílí a víte co, je mi to buřt. Na jediném se usneseme, že to vidíme diametrálně odlišně, tudíž debata vyjde pokaždé hluše. Konec hlášení, Bublifuk se odporoučí...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Vy to prostě pořád nechápete...to je vážně marný. Napsala jsem „kde vznikla“ přátelství.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: Ne, „na malym vršíčku“
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KONZUM23: Poslyš, jediné, na co jsem reagovala bylo, že jsi mne tituloval blbcem jen proto, že mám v infu text Finskýho. Sory, ale nečtu třeba scifi, neznám noty a nerozumím jim a jen proto, že to má někdo rád, něco tam vidí, tak přeci není blbec. Myšlenkovým pochodů a dedukci zkrátka nerozumím.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: samozřejmě... velmi dospělý přístup... :)
    MALEMKRALOVNA
    MALEMKRALOVNA --- ---
    BUBLINKY: ne nedostatky spis proste kopete kolektivne za svuj tym.....stalo vas to praci neco vybudovat....sehnat odberatele a zaujmout je....vybudovali jste si na sebe vazby....a prave to vede k tomuco jsem popsal vyse a zda se ze je to dost evidentni
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Promiň, ale je to marné a zbytečné ti cokoli dál vysvětlovat.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: jasně, tam, kde vzniká přátelství, nemůže být závada...
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: z čeho tak soudíš?
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Protože zrovna ty soudnost naprosto postrádáš? Už je to jasně napsáno? Lépe to asi nezvládnu...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Eh...to nemá smysl.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Protože tam vznikla přátelství? Tak by měl mít nedostatky?
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: proč?
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: A opět, použít slovo „soudnost“ je v tvém podání poněkud nešťastné.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: a proto nechceš připustit, že má vážné nedostatky
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Ano, mám vysoké mínění o klubu, který léta funguje a kde vznikla přátelství.
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: máš neodůvodněně vysoké mínění o klubu AP, což zřejmě souvisí s tím, že jsi jeho "řádný člen"... nezkoumal jsem tvé info, ale dávat tam Finův text opravdu naznačuje určitý nedostatek soudnosti...
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NECECH: Poslyš, jediná já, ze všech lidí z AP, kteří se tam projevují, mám v infu Finův text. Nečechu, prosím, nic mi nedoporučuj. Muck. Ostřejší? Jak se to vezme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam