• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    SALO
    SALO --- ---
    YORK: ak mas cas, prejdi si napr. tento thread:
    Patch 8.0 and CV Rework Complaint and Rage Thread : WorldOfWarships
    https://www.reddit.com/...Warships/comments/an1aop/patch_80_and_cv_rework_complaint_and_rage_thread/
    SALO
    SALO --- ---
    YORK: pretoze AA balance je totalne neodladena a su tam rozne bugy v interakcii lietadiel a AA, ktore uz ludia nasli a exploituju.
    YORK
    YORK --- ---
    SALO: Jasně, já se ti nesnažím tvrdit, že to tak není. Jen mě zajímalo, proč to tak je. Na T9+ mám jen Taškenta a Khabu a to nejsou úplně standardní ddčka (navíc jsem je teď po reworku ještě nezkoušel).
    YORK
    YORK --- ---
    _OZZY_: Ne, že by na tom byly bitevky nějak zásadně líp, ale jinak jo, no - přidání těch letek s raketama jsem taky moc nepochopil.

    A zjevně jsou high-tier letadlovky o dost silnější, protože na T6 mi sejmout ddčko raketama trvá docela dlouho (v coopu většinou dřív pochcípá celej zbytk týmu nebo skončí hra).
    SALO
    SALO --- ---
    YORK: DD bez defAA su nehratelne. defAA ma svoje limity. tvoje AA je casom menej ucinne a defAA ti dojdu. CV neprichadza o nic.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    jo, ty rakety na DD je třeba překopat zásadně.. :D ;D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    YORK: je prakticky nemozne uhnout letadlum s raketama a jednim naletem prijdes o 1/4 hp...
    Chvili ji to trva, ale ty proti tomu nemuzes nic udelat (pokud nemas vyslovene nejake DD s extremne silnou AA, coz jsou ale spis vyjimky)
    YORK
    YORK --- ---
    SALO: Co konkrétně ti letadlovky prováděj, že to je zásadně míň hratelný než v předchozí verzi?

    Já jsem je teda zkoušel zatím jen v koopu (a navíc na T6), ale nepřijde mi, že by bylo nějak jednoduchý sejmout ddčko. Pověsit se na tebe a spotovat tě samozřejmě může, ale to mohl dělat i před změnou, mohl při tom dělat i jiný věci a spotoval takhle půlku mapy najednou.


    HONZA_1980: Před změnou tě letadlovka mohla sejmout na jeden nálet, klidně v prvních pár minutách hry. Teď jí to aspoň chvíli trvá.

    AAčka ti nijak zvlášť nepomůžou - jezdím teď hodně s Jean Bart, což je na T9 bitevka s nejsilnějším AA, a když sestřelím za bitvu 6 letadel, tak si můžu gratulovat.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    a tady trochu legrace s RN CV

    Highlight: Indomitable - Sky Conqueror
    https://www.youtube.com/watch?v=45vdCfTZU04
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    THEODORT: první dvě možnosti jsou mimo a nesouvisí s tím, jak doprasili CVčka. To mohli udělat i při zachování předchozího CV gameplaye.

    A co je "tlak na spolupraci v ramci tymu" v randomu teda netuším :-) Každopádně "vystřílet" celou letku letadel můžu i teď (pokud je CV dost blbé na to, aby ti nalítlo do flaku), stejně jako kdyby ti před patchem poslalo letku na BB nebo křižník s pořádným AA). Akorát že teď hráči bez def AA nebo slušnější AA obrany jsou šikanovaný CVčka v mnohem větší míře než tomu bylo předtím.
    SALO
    SALO --- ---
    pre mna ako DD main hraca sucasny stav sposobil, ze nevidim vobec zmysel hru zapinat.
    preco by som dobrovolne hral triedu, z ktorej sa cez noc stal nastroj extremneho sebamrskacstva?
    SALO
    SALO --- ---
    THEODORT: aka je v hre pointa DD schovavajuceho sa pri kriznikoch? preco by mal niekto v dnesnej radar+broken CV meta vobec hrat DD?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    no ja nevim, me ty CV nejak moc netrapi, jo, jednou jsem se nechal nachytat a pak se uz naucil zdrhat od letadel do zakrytu..

    osobne bych rekl ze lepsi nez pred patchem, samozrejme je treba trosku dovyvazit dmg income a dmg output, ale to se cekalo..
    namatkou co se mi libi:
    - v bouri je DD co nestrili letadlama nespotovatelny
    - spot pres prekazky nefuguje (AA nestrili pres hory a letadla vas nevidi)
    - je vetsi tlak na spolupraci v ramci tymu - DD se schovava u krizniku, kriznik kryje DD pred letadlama, krizniku musi byt nekolik aby byly proti AA efektivni - jako priznejte si ze driv kdyz samostatna lod dokazala vystrilet celou letku letadel aniz by se jakkoli snazila vam vyhovovalo jen z pozice uzivatelu def AA consumablu.
    SALO
    SALO --- ---
    CABA: z toho, co som videl za posledny tyzden v streamoch/videach by som povedal, ze ten CV rework je aktualne slusny clusterfuck (a este vacsi clusterfuck su pripravovane RN CV v tej podobe ake sa testuju), a potrva x patchov, nez to daju aspon ako-tak do rovnovahy, ak sa im to vobec podari. ja si zatial svoju absenciu predlzujem na dobu neurcitu.
    CABA
    CABA --- ---
    Upřímě mě to trochu deptá ty nová letadýla, nad mým DM cca 20 sekund v dostřelu AA krouží tři "letky" a já se zapnutou protiletadlovou palbou sundám 3 letadla. mi přijde opravdu zvláštní.
    SALO
    SALO --- ---
    "Mě by jen zajímalo, kde udělali soudruzi z Petrohradu chybu."
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jinými slovy udělali z CV další rakovinu ve hře.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Jak funguje AAA:
    World of Warships - 0.8.0 - Why Your AA Sucks
    https://www.youtube.com/watch?v=H80Lw6-7xMY

    V podstate prvni nalet vzdycky projde (pokud CV neni lama a nevleti do vybuchu flaku) - a pak prijde F-exploit a vase AA je uplne k nicemu.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Jedna z veci, co me na tom reworku sere je, ze CV z nizsiho tieru si date k svacine, ale CV stejneho a vyssiho tieru si da k svacine vas. Absulutne zadny counterplay...
    Jo a jedna CV se me pokousela pouzovat - kdyz jsem volal o pomoc - ze ted uz zadne AA pomoc neni... Tam jsem mu napsal, at se podiva, co dela se stihacema Ryujo, ktera je nechavala nad vlastnima lodema, aby je chranila... Proste picus v letadlovce. Proc kurva lidi nepouzivaji treningovou mistnost nebo coop, aby se to napred naucili a jdou kurvit hru dalsim jedenacti hracum?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    I ta zkurvena Shima musi dve minuty cekat, nez posle dalsi torpeda... Ale WG si rekl NE! Udelame letadla, ktera budou moct stealth torpedovat kazdych 15 s... (tolik zhruba trva, nez doleti nova letka, vicenasobny shoz z jedne letky ani nepocitam)
    World of Warships - FLYING SHIMAKAZE
    https://www.youtube.com/watch?v=R5bBhKBfmIk

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam