• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: Pod to se rad podepisu, ale pokud to bude tady, bude to jak reddit a dalsi, kdy je to bez jakyhokoli dopadu. Fakt sem mel, a nechapu ze to rikam, stary CV FAKT RAD, to co je ted, permaspot, permaevade, permashit mne akorat hybe zluci a prave naopak mne to nuti nehrat. Ale mozna to je WG goal, aby se jim na to vysralo jeste vice lidi :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Co prosim te hulis za model, podel se.. V cem ze to ma bejt pro bb lepsi?
    YORK: nvm cece ale prijde mne, velmi casto,ze hravas jinou hru nez ja, Muzes mi linknout svy vysledky nekde, respektive ani poradne nevim jakej mas nick.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    lol CVčka jsou rakovina téhle hry a měly by je kompletně vymazat. Nic nikdy nezkurvilo metu tak jako CV rework.
    SALO
    SALO --- ---
    YORK: tak sa skus niekedy vyhnut raketam...
    YORK
    YORK --- ---
    AAčka jsou jako armor. Nemaj zajistit, že ti útok nic neudělá, to se dá zařídit jen dodgnutím. Maj snížit damage, kterou dostaneš - a to dělaj.
    YORK
    YORK --- ---
    TIGERLOVER: Letadel určitě sestřelíš míň, protože jich mnohem míň lítá. Jde spíš o to, jak to vadí tý letadlovce - a to docela vadí.

Zrovna jsem pořídil Šókaku, vlzel jsem do coopu, hodilo mě to k T10 lodím a prakticky jsem si neštkrnul.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    YORK: Jsem čistě bitevkář. S letadlovkou jsem nikdy nehrál a žádnou nemám. Nemůžu si pomoct, ale AAčka mi předtím přišly účinnější a i na grafu je vidět zhoršení. Ale teď maj letadlovky silnější sestavy, tak je to možná tím.
    Vyhnout se letce jsem aspoň teď s Montanou shledal nemožným, když ten na druhé straně ví co dělá.
    Kolikrát? Asi jsem měl štěstí, protože i když párkrát se stalo, že mě nějaká vypla, ale časté to nebylo.
    YORK
    YORK --- ---
    TIGERLOVER: Důvod, proč třeba já teď hraju letadlovky mnohem víc, je, že už nemusím zápasit s fighterama protihráčů. Před reworkem to bylo tak, že když měl třeba protivník vyšší tier, fighter setup, nebo to prostě jen uměl o dost líp, než já, tak jsem si prakticky nezahrál. Plus na vyšších tierech se z toho stávala realtime strategie a byl to opruz a šílenej mikromanagement. Dělat nálety z first person je navíc takový osobnější. V tomhle směru se jim to fakt povedlo.
    YORK
    YORK --- ---
    TIGERLOVER: Jako ok, to, že teď hraje letadlovky o dost víc hráčů, je samozřejmě v důsledku pro bitevky negativní. Tomu zbytku ale moc nerozumím.

AAčka - zkus si to s nějakou letadlovkou. AAčka fakt jsou znát, jen to z pohledu bitevky není tak dobře vidět.

Vyhýbání se torpédům - vyhnout se jedné letce je teď možná o něco těžší, ale zas se vždycky vyhejbáš jen jedný. Dřív jich na tebe nalítávalo několik a z různejch stran.

A hlavně: Kdy tě naposled sejmula letadlovka v prvních dvou minutách hry, nebo tě aspoň poškodila tak, že nemělo moc smysl se o cokoliv dál snažit? To se mi přitom před reworkem stávalo celkem často.

Teďka ti letadlovka dá damage, jasně. Zvládne tě časem i sama potopit, když jsi někde stranou od supportu. Ale fakt to není tak, že bys dohrál, jakmile si tě vybere. Normálně dostáváš damage v průběhu bitvy a dá se s tím hrát.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jestli letadlovky dostali nerf, tak co stojí za tím, že jich je najednou tolik? Předtím jsem potkal letadlovku jednou začas a teď je to rarita, když ji nemám.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    YORK: Nějak jsem to "lepší" zatím nepocítil. Jen naopak. Co je lepší na nerflých AA. Že mi připadne, že se ty letadla objevují nějak až moc blízko a že dříve mi připadlo se těm torpédům snáze vyhnout?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    TIGERLOVER: a ja myslel, ze si na letadlovky stezujou primarne DDckari :)
    Ale jo vcera jsem si uzil s Atlantou :D
    YORK
    YORK --- ---
    TIGERLOVER: Proč by to mělo nasrat hráče bitevek? Pro ty je to jednoznačně lepší.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    To by mě fakt zajímalo, co bylo účelem toho zkurvenýho reworku letadlovek. Jestli nasírat hráče bitevek, tak se jim to daří.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SALO: Mno tak predevsim jde o to, ze sem nechodi vsichni, tedy bychom treba, domnivam se, obsahli i dalsi co sou treba castejc na fb nez tu kapiš?
    YORK
    YORK --- ---
    3x2 457 mm? Hmm...
    Na sekundárky to asi postavit nepůjde, pokud bude mít jen 6k základní dostřel. Škoda.

Tier IX: American battleship Georgia
    =======================

Hit points – 74100. Plating - 32 mm.
    Main battery - 3x2 457 mm. Firing range - 21.0 km.
    Maximum HE shell damage – 6450. Chance to cause fire – 43%. Maximum AP shell damage - 15750.
    Reload time - 30.0 s. 180 degree turn time - 45.0 s. Maximum dispersion - 270 м.
    HE initial velocity - 800 m/s. AP initial velocity - 732 m/s. Sigma – 2.00.
    Secondary Armament:
    10x2 127.0 mm, range - 6.0 km.
    Maximum HE shell damage – 1800. Chance to cause fire – 5%. HE initial velocity - 792 m/s

AA defense:
    40x1 20.0 mm.
    10x2 127.0 mm.
    16x4 40.0 mm.
    AA defense short-range: continuous damage per second - 652, hit probability - 68 %, action zone 0.1-1.5 km;
    AA defense mid-range: number of explosions in a salvo - 11, damage within an explosion - 980, continuous damage per second - 564, hit probability - 73 %, action zone 1.5-3.5 km;
    AA defense long-range: number of explosions in a salvo - 8, damage within an explosion - 1540, continuous damage per second - 260, hit probability - 73 %, action zone 3.5-5.8 km;
    AA sector reinforcement - 25 %, sector reinforcement and reinforcement shift time - 12 s.

Maximum speed - 33 kt. Turning circle radius - 890 m. Rudder shift time – 16.5 s. Surface detectability – 16.9 km. Air detectability – 14.1 km. Detectability after firing main guns in smoke – 18.0 km.

Available consumables:
    1 slot - Damage Control Party
    2 slot - Repair Party
    3 slot - Fighter/Spotting Aircraft
    SALO
    SALO --- ---
    LIQUIDFREAK: a co konkretne by si tym chcel vyriesit?
    YORK
    YORK --- ---
    _OZZY_: Aha, takže současně bude ještě Georgia. Tak to bude docela dilema, safra.
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Bart s Ríšou nejde moc srovnávat. Nebo teda jo, má stejný rozložení věží, ale zábavností a výsledkama je někde jinde.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: ve spojitosti s obcasnym hranim cw mne napadlo, co vytvorit fb wows grupu, myslis ci myslite ze by to melo smysl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam