• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    tak mam 30% kupon na neslevnene veci z premium shopu... (skoda ze Yukikaze se pocita mezi slevnene, ackoliv na nem zadna sleva nevisi - T8 DD za litr je vazne dost).
    Kdyz se na to tak koukam, tak muzu:
    koupit nekterou z letadlovek (Enterprise nebo Kaga jsou horci kandydati)
    koupit Vanguard
    West Virginii '41
    Azumu (tu ale muzu koupit i za FXP a zatim jsem to neudelal)
    + je tu moznost koupit Auroru nebo neco podobneho z tech low tier, ale proc? vetsinu z nich stejne mam.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    SALO: tak upraveno... Ted je pen 32 mm, takze Tirpitz je porad problem, ale Montana se jenom roztekla ^_^

    Ale jinak dneska vecer to byl vazne svatek retardu. Pomineme skupiny tri BB co plula pryc od nepritele a nechala me chcipnout na capu bez podpory. Stane se. Ale v jednom tymu jsem dostal zjeba a ze jsem zbabelec, ze vyjel z capu udajne vterinu predtim, nez bych ho capnul (ja myslim, ze to bylo vic, ale to je jedno - objevily se dve nepratelska DDcka s podporou a ja stal bez hnuti v capu, tak jsem koukal vypadnout). Potom jsem cap ziskal, potopil ctyri lode (z asi peti, co nas tym potopil) a slavne prohral (curacek, co mi nadaval nepotopil nic a jenom utekl).
    ...a ve druhem tymu zase do me zacala strilet nase vlastni Montana, kdyz jsem byl na capu a capoval, protoze se ji zdalo, ze bych misto toho mel jet nekam jinam a spotovat pro ni. Jako ze WTF??? Skvrny na slunci dneska?
    SALO
    SALO --- ---
    _OZZY_: IFHE na Akizuki chceš. namiesto RPF.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: jako byvaly doby, kdy jsem tou dobou byval online, takze jsem vedel... Ale jak uz tohle nekolik let neprovozuju, tak jsem zapomnel ^_^
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: jj bezny nyxi standard :)
    YORK
    YORK --- ---
    Konečně jsem nakoupil moduly a pořádně zkouším Azumu a Aljašku. A teda Azuma je sice krásná loď, ale asi jim došel i papír, tak ji udělali rovnou z másla...

    Aljaška zatím fajn. Celkem vydrží, celkem dobrý děla, slušný AAčka.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: jsem zapomnel, ze se nyx restartuje, takze jsem akorat trefil okno, kdy mi to hlasilo, ze je dole, nicmene evidentne si nyx ty requesty nekde frontoval a pak zpracoval ^_^
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: 6x ten samy prispevek, tos ho vytahnul opravdu vydatne :D porvni 3hod46min, posledni 4h03min :) Dobre ty
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    MADDOGCZ: ja zkusil predevcirem vytahnout Akizuki (byval to muj oblibeny DD, pak jsem na neho po serii proher nejak zanevrel, ale ted zjistuju, ze je vazne docela dobry) a uvazuju, jestli se na nem vyplati IFHE. Ted ma HE pen 24 mm (100/4=25, ale to znamena, ze HE probije 24 mm, ale 25 uz ne). S IFHE by HE pen byl 32,5 (coz si nejsem jistej, jestli je uz dost na probiti 32 mm, nebo jen 31 mm).
    Takze IFHE na T8 umozni probijet 25 mm pancir, co se vyskytuje na nekterych lodich (Ahoj Azumo ^_^)... Ale treba na takovem Tirpitzu prakticky neni (mozna prid?), takze treba vuci Tirpizru neni rezdil, jestli IFHE mam nebo ne...
    Jsou to 4 body kapitana, coz je pomerne dost vysoka cena za to, ze nekterym lodim probiju nektere casti... (musel bych obetovat bud radiolokaci nebo concealment a nebo obetovat po jednom dvojkovem a trojkovem perku a mit tri ctyrkove).
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Btw: do pondelniho rana je sleva na konverzi zkusenosti na free XP 35 zk + 1 dublon --> 35 free xp
    POUZE TENTO TÝDEN – Sleva na konverzi volných ZK! | World of Warships
    https://worldofwarships.eu/cs/news/sales-and-events/freexp-conversion-sale/
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    SALO: Ale jo, sIFHE je to lepší.

    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    SALO: jasne, vyhnout se uplne je problem, ale muze to byt rozdil, jestli chytis jednu nebo jestli zasahnou vsechny.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Vzal jsem Bismarka, byl jedinou osmičkou v desítkové bitvě proti 4 DD a 1 CV. Dostal kládu a zase to vypl.
    SALO
    SALO --- ---
    _OZZY_: slusne placebo. este sa mi nestalo, ze by ma nejaka raketa netrafila, ak CV nie je totalne potato. v DD sa neda manevrovat dostatocne rychlo, aby to malo realny efekt.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Mozny tip, jak s DD na rakety z CV:
    Americkym CV (krome Saipana) nastavovat lod podelne (prid nebo zad: pridi zkracujete cas na zamireni a mozna vas presteri, zadi ujizdite a mozna letounu dojde zamireni driv, nez vas dozene), ostatnim nastavovat bok (u krizniku asi zalezi, jestli pancir citadely je dostatecny). US CV maji totiz elipsu zamerovace protahlou na sirku, ostatni spise na vysku. U japonskejch CV je too jedno, ty maji kruh, ale zase nejmene ucinne rakety.
    Takhle minimalne na T8 CV, ale predpokladam, ze tvar zamerovace maji linie stejny pro vsechny tiery...


    cely clanek:
    Premium Carrier Review (Part Three): Attack Aircraft - General Game Discussion - World of Warships official forum
    https://forum.worldofwarships.com/topic/188113-premium-carrier-review-part-three-attack-aircraft/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: Mno, souhlasim s tim ale je to uplne jedno. Jak vidim ty jejich zmeny, co planuji tak mi to prijde ze z toho bude jeste vetsi hnuj nez doposud. Imo je predevsim dulezite aby kdyz uz, bylo jen jedno cv ne dve. Stejne je usmevne ze enemy team ma dycky ale fakt DYCKY CVcka nahore a top, a muj team je ma nekde na dne tabulky. Stalo se mi jen jednou ze by nase cv vyhralo bitvu, screen nekde nize.
    CABA
    CABA --- ---
    _OZZY_: Na nizkých tierech to pro DD ještě jde ale s T10 AC je to peklo. S Z52 sestřelím 15 -20 letadel ale CA je to jedno protože jí nedojdou.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    nocni hlidka: 26 bitevnich lodi ve fronte...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    TIGERLOVER: tohle:

    World of Warships Development Blog: My two cents - CVs are still killing the game for DDs - especially for the DDs with weak AA (I don't have problem with Sims or Kidd, but Kamikaze and basically all IJN torpedo-boats + low tier Pan-Asian DDs are screwed by them...).

    Some ships (not only DDs but also cruisers - that are supposed to be AA platforms - and BBs) have so weak AA that it's not worth to go for AA build. What's the use of +2 flak burst module when you have only 1 flak burst at all (e.g. no long range, only one in medium range)? You can get 3 flak bursts in total... Wow, that's 300% increase, but flak-bursts can be avoided and 3 flak-bursts are in fact like nothing...

    I have two bad experience with CVs in game recently:
    1) I was with T4 Pan Asian DD in T3/4 random battle with 2x2 CVs. Our whole team was able to shoot down only 1 (ONE!) airplane in the whole battle (in the meantime our CVs suffered heavy causalities from enemy AA). Is it balanced? No... I don't think that it was because both enemy CV players were top-ranking CV masters and our both CVs were totally green (I din't check theirs stats).
    2) I was with Jervis (T7 DD) low tier in T9 battle - the only DD in our team (no wonder that nobody wants to play DDs these days) - with 2 T8 CVs and 5 radars in enemy team. It should be "fun & engaging" but it's not fun just to run and hide against higher tier CVs and 5 radars...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    _OZZY_: A co jsi jim napsal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam