WIPER: Ahoj, imho má smysl si na nižších tierech ozkoušet základy herní mechaniky, naučit se zatáčet, střílet, posílat torpéda. Ve vyšších tierech se to hodí a když to neumíš tak to hodně bolí.
(nezřídka se mi stávalo že jsem se bitevkou vyrazil ve stylu urá nás mnogo a jsem zjistil že jedu sám a pak mě semahli uplně všichni) Ve vyšších tierech se hodně kempí, hodně rozvažuje nad situací než se někdo rozhoupe k akci. Každá ztráta zpřátelené lodě je hodně cítít proto se narozdíl od nižších tieru které spíš připomínají snaží všichni spolupracovat. Pro tebe jako hráče DD je podstatné že se objevují doplňky jako sonar a radar.
Když s V lodí máš vetšinou vítězství a přežiješ bitvu tak má smysl jít na další level. Myslím si že má smysl si vyjezdit jednu linii až do X spíš než mít otevřených 6 linií a zkončit na tier V. Tier V a VI je pro mě vyloženě zábavný. Od tieru VII to začíná být trochu těžší protože se do bitev mixují VIII lodě a v VIII se do hry míchají X a tam je ten propat výkonosti lodí opravdu obrovský na IX a X už málokdo dělá vyložený chyby a hry bývají vyrovnanější.
Ale i tam, zvlášt prémiový lodě co se dají kopit za prachy občas jezdí naprostý kreténi.
Na tier VI se ti otevřou mise, což mě v tréningu jak a kam střílet, vyloženě pomohlo. (Jedeš proti botům, kteří mnohdy jedou naprosto stejně)