• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    BIO23: To je v pohodě. Také jsem gemblil a mám v docích několik DDček, i když hraji jen bitevky a torpedoborce mě fakt nebaví. :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BIO23: Jezis marja :D Nikdo se ti tu nesmeje tak nedelej :) jen diskutujem. Hlavne dobre ti tak, gamblovani se zpravidla nevyplaci :DDD Kazdy ma na kazdou lod jiny nazor, ale to je to samy jak na kozy sousedky, tak z toho nedelej kovbojku.
    Faktem je, ze je to tezka lod na hrani. Mrkni treba sem a neco se dozvis :) http://shipcomrade.com/?p=1802
    BIO23
    BIO23 --- ---
    LIQUIDFREAK: aha, hmm. tak ona každá loď (i totální šrot) je v rukou skillera beast. mám s ní zatím málo bitev, takže je brzo na nějaké hodnocení
    tady šlo jenom o to , že jsem gejmblil a pak jsem byl zklamanej z výsledku, chtěl jsem spíš bayarda, nebo nějakého moneymakera a dostal jsem pro začátečníka těžkou loď na hraní
    pak jsem myslel, že to tu napíšu, všichni budou mít srandu, jakej jsem vůl. Místo toho se tu rozjede div ne flejm a navíc jsem jouda, ale to asi spíš proto, že jsem myslel, že tady jsme na jedné lodi
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    BIO23: Le Terrible je nahodou dobra lod a ja si ji koupil :) je dobre mu dat speed boost upgrade, aby na te rychlosti vydrzel jeste o neco dele...

ELDOUGO: slysel jsi o francouzske linii DD? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dobre, reknu to jinak, le terible je beast v dobrych rukou.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    TURBOMATIK: proč "jouda" mistře ? mužeš nás poučit ?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    LIQUIDFREAK: spot jsem stáhl na 6,6km, jezdí to rychle, ale to je tak jediné
    nabíjí to 5s - máš teda 15s boost na rychlonabíjení, ale za 15 s stíháš +- 5 salv, velké to je jak kráva, bez smouku, na torpeda musiš na 8 km a pak už ti ani ta rychlost co se dá na 2min vyboostit na 52 nestačí...
    TURBOMATIK
    TURBOMATIK --- ---
    Hodnoceni lodi od zdejsich uzivatelu stoji za hovno a je dost irelevatni... kazda lod ma svůj styl hry... pak přijde jouda co ma frantika a je nasranej ze stim nemůže jezdit jako s japoncem nebo s amikem...A podle toho se tu hodnotí...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: ? zrovna teda terrible je podle mě dost horrible .
    torpéda na 8, vidět je na 7,4 . nemá čmoudíky a jediný co to umí je bejt rychlej (asi kvůli tomu když bude po francouzsku zdrhat) ale jinak na něm nevidim nic dobrýho,
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BIO23: Pokud je mi znamo tak je terible velmi dobra kocabka, tak proc jsi zklamanej? DD nehrajes ci?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    HONZA_1980: přesně :DDD
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    BIO23: tak to gratulka, ušetřil jsi 50 Kč :-)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    no nebudu napínat, je to skvost, loď, kterou si určitě nikdo nikdy nekoupil a byl by nemalej masochista, kdyby to udělal, francouzský torpedoborec Le Terrible
    musím říct, že když jsem tu bednu otevřel, tak mi spadla brada. ale štěstím to fakt nebylo
    BIO23
    BIO23 --- ---
    HONZA_1980: nene, jsem jenom debil, co si chtěl dát malej gembl a byl za to po zásluze potrestán
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BIO23: Hovno? :)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    BIO23: v tom bylo ještě něco zadáčo nebo sis vážně koupil náhodnou osmičku za 750?
    CABA
    CABA --- ---
    BIO23: Indomitable
    BIO23
    BIO23 --- ---
    plácnul jsem se pres kapsu, nakoupil za 750 kaček 180letních žetonů, že si koupím random bednu s osmickovou premiovkou...a co myslíte, že mi padlo?
    KURE
    KURE --- ---
    ELDOUGO: vydrž na T8, pak je vše v cajku.
    WASPER
    WASPER --- ---
    ELDOUGO: Nahodou ja na amiky nedam dospustit. Lolorado je sice trochu pomalejší, ale Iowa je supr rychlá, trochu hůř to zatáčí ale mužes mít conseal 12km...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam