• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Já mám třeba WR jen lehce nad 50%, je to ale dost na to, aby mě to bavilo hrát. Tanky jsem hrál podstatně hůř a souhlasím, že moc často prohrávat fakt není zábava. A taky si říkám, že vzhledem k tomu, že lodě typicky pouštim někdy pozdě večer, kdy už na to pořádně nevidím a často u toho dělám něco jinýho, to vlastně není vůbec špatný ;)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Ale chapes to, ze se to kurwa neda? :D xvm nepouzivam, ale je to stejna mrdka jak wotko. Situace stejna = prestal sem hrat a byl sem stastny :D Takze je jasny co bude nasledovat :D
    Ale jinak jo, v posledni dobe mne to zas chytlo celkem, a jak to neresim tydle kraviny tak to jde asi tak o 1000% lip ofc. Chce to neresit o tom zadna. Je to f2p, neda se cekat nic uzasnyho, clovek si musi proste vytipat co ho bavi.
    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Doporučuju smazat xvm a přestat to řešit. Prostě hraj, jak nejlíp umíš a řeš spíš to, jak jsi to zahrál a co můžeš příště zlepšit.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Jasny. Ale ja si fakt to xvm nahodim a uvidis sam :) Co mam delat s hraci, co maj staty jak sem postoval nize, ja je mam v tymu, a hraju bezne jenom proti 55+wr,5-20k bitev. Vzdyt sam mam 2200 bitev a sem lopata jak noha.
    XLACHTAN: Jo slusny, vypada to jinak, a konecne vidim whole period. Tak teda cajk.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: hele klidně ti ho tady teda vytapetuju :)) ale je to pořád úplně stejnej graf

    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Hele to be fair - pokud Wargaming nějakej "vyrovnávací" algoritmus má, tak to, co říkám, samozřejmě neplatí. Mluvím o hře, kde se opravdu náhodně losujou dva týmy a win rating je prostě poměr tvejch výher a proher. Což je to, jak se Wargaming tváří, že to je.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    XLACHTAN: To vis, spuds vi dycky secko nejlip. A ten graf je od zacatku hrani, ne nekdy od 5k bitev :D
    HONZA_1980: nevim, asi je tam nejaky zlom.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: confirmation bias, stejný graf u mě za stejné období. Ten trend vyrovnávání nevidím, protože prostě neexistuje.

    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: jak to, že těm fialkám z enemy team WG staty nekurví? :-)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    LIQUIDFREAK: tvl to je snůška kravin tohle :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Nesouhlasim.. Nevim z jakyho rukavu dycky vytahnes svy tvrzeni, ale sou vesmes uplny opozit toho co rikam ja. Asi se shodneme ze se neshodneme.
    Mam uplne jiny zkusenosti nez ty, a je vic nez logicke ze o cosi jako 50wr for all se wg, potazmo dalsi gamespolecnosti snazi. Uprimne, kdybys mel 10k bitev a 40wr, jeste by te to bavilo? Mne teda ne, pac prohravat neumim.
    Pokud chces, muzu si nainstalovat xvm a zasypu te screenama, kde jasne uvidis ze ja mam plny tym rajcat, a enemy sou fialky. Tak to bylo ve wotku, je to i tady, je to i ve wt. Plus typicke chovani rng, ktere je vice ci mene aplikovano neustale. Ansto protoze zde byt musi, jinak by ti horsi hraci uz davno nehrali.
    A jen tak pro zajimavost, mrkni na chart nize, kdy jsem zacinal na nizsich tierech a byt jsem casto udelal uplny hovno, vyhraval sem. Se zvysujicim se tierem to bylo horsi a horsi. A kdyz si das tu praci a ze srandy si projedes chart u nekterych nasich NYX hracu, uvidis stejny progress. RNG BIAS :) Zadny vyrobce hry proste nemuze a neudela total fair pro vsechny, protoze je to nesmysl. Kazdej by brzy hry opoustel a byli by tu jen toperi, a to zrovna milkingshitwg preci nedopusti. Kolikrat jsi mel serii vyher, a na druhy den prisla serie proher a tak dale a dokola. Je to nahoda ze? :)

    YORK
    YORK --- ---
    LIQUIDFREAK: Ježdění na malejch tierech ti zvedne WR, pokud už jsi zkušenej naskillovanej hráč a vrátíš se do nich. Když se tam ale jen tak plácáš, protože se ti líbí, jak to vypadá a jak to střílí, a nijak zvlášť neřešíš výhry a prohry, tak se ti fakt WR nezvedne ;)

    RNG se tě nesnaží přiblížit k 50%, to je omyl. RNG způsobí, že v hodně velkym počtu bitev (2000+) se vůči sobě zprůměrujou všichni ostatní členové tvýho i nepřátelskýho týmu - tj. matematicky to je stejný, jako kdybys jel s týmem plnej dokonale průměrnejch hráčů proti týmu plnym dokonale průměrnejch hráčů. Takže jedinej, kdo může ovlivnit výsledek, jsi ty.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    YORK: Ono, kdyz trosku zaguglujes, zjistis, ze i staty realnych botu jsou mnohem blize 50% nez lide linkovani nize. A sic mas castecne pravdu, nezapominej na "praci wg", jinymi slovy rng, ktery/a se snazi te co nejvice priblizit k onem 50.
    A obecne vzato, jezdeni na malych tierech ti zpravidla % zveda nebo je vyssi, nez na tierech vyssich.
    YORK
    YORK --- ---
    Všechny odježděný bitvy ti navíc zůstávají ve statistikách. Pokud jsi se dlouho plácal na low tierech a odjezdil jsi třeba 4k bitev s WR 40%, tak i když se fakt výrazně zlepšíš a začneš hrát třeba jako průměrnej hráč, tak ti potrvá několik let, než se přiblížíš k WR 50%.
    YORK
    YORK --- ---
    _OZZY_: Jasně, že naučil. WR není absolutní měřítko, ale relativní. Abys mohl mít nadprůměrný hráče, musíš mít taky podprůměrný, jinak by měli všichni WR 50%.
    WASPER
    WASPER --- ---
    _OZZY_: Pro to mam snadne vysvetleni. Zacal jsem hrat krizniky, pak me prestaly bavit tak jsem si dal bitevky, pak jsem si dal cv a ted jedu dd. (a zatim mi to moc nejde) Vcer jsem měl 13 proher 3 vyhry. Takze takhle se snadno stane ze ti klesne WR.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Mohlo by se nekomu hodit (z hrani CV jsem si na tyhle veci v podstate prisel sam, ale...)
    World of Warships: How To Play Destroyers vs Rocket Planes
    https://www.youtube.com/watch?v=T-scX3j7aew&ab_channel=Aerroon

    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: To je mi celkem jedno, spis mne zajima co si o takovych mam myslet ja :D
    TIGERLOVER: Nn, kdyz uz si nekoho screenshotnu, tak mu i napisu a ti tri dole zmineni reaguji zcela normalne.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    LIQUIDFREAK: Nejsou to boti?
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Me by zajimalo, co si o sobe mysli takovy hrac, co ma 10k nebo 19k bitev a WR 39 %... To se jako za tech x let a x tisic bitev vazne nic nenaucil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam