• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Nemusíš ho potápět sám. Když nad ním budeš kroužit a držet ho spotnutýho, většinou do něj pár spoluhráčů začne střílet. Taky nad nim můžeš nechat fightera.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    CHA1NDLER: sleduj minimapu a posouvej CV se zbytkem lodí, kde máš aspoň nějaké krytí. Víc pro to asi udělat nemůžeš.
    YORK
    YORK --- ---
    KURE: Když někdo ukáže 10 bitev, tak je to naprosto nevypovídající vzorek. Takovejhle řetěz proher může mít kdokoliv.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: nic jako normální winrate neexistuje. jestli myslíš průměrný, tak ten je pod 50. a pokud je chaindlerum winrate třeba 40, tak fakt nebude mít 50:50
    KURE
    KURE --- ---
    HONZA_1980: a jaký je teda normalni winrate?
    (když někdo ukáže 10 bitev, z toho 1 vyhru, tak se asi pta na winrate, ne?)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: co to je za demenci? chaindler se ptal jestli je to normální, ty napíšeš že 50:50 a na můj winrate odpovíš, že to jsou moje výsledky a ne normální. To se ti moc nepovedlo. Normální skutečně není 50:50, ať už tím chaindler myslel cokoliv
    KURE
    KURE --- ---
    HONZA_1980: a jak moc se to liší od 50:50? ;)
    a to jsou tvoje výsledky, ne "normální".
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: přes 50
    KURE
    KURE --- ---
    HONZA_1980: kolik máš win ratio?
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    KURE: ne, 50:50 fakt není normální
    KURE
    KURE --- ---
    ne, normální je 50:50
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: projed si veskera DD a zjistis, ze zpravidla maji spot range ze vzduchu cca 2,5max 3km. Toto ovlivnit nejde. Musis si ho proste spotnout, a v otocce cca mirit tam kde zahnul a zmizel ti, a jak na nej nalitavas znovu, proste maximalne zpomalit SSSSSSSkem. Pak mas jakous takous sanci ho trefit. Specialne u dd je ale tvoje prace je alespon vyspotnout a doufat, ze jsou blizko tvi spoluhraci a pomuzou ti v tech 20sec co je dana lod spotla ho trosku pocechrat. CA CL maji vyssi spot range, ale stale je dost nizka abys je preletel.
    Ocividne ale hrajes nejakym zpusobem spatne. Jako cv hrac musis mit celkem slusny povedomi, na co nalitavat a na co ne, a jak k tomu nalitavat. AP bomby potazmo japan CV sou ted asi to nejhorsi ve hre v porovnani s dalsimi cv. Zkus si rozjet jinou lajnu cv s idealne he bombama.
    A hlavne, projed si guidy na cv, napriklad britsky se tady nedavno resily kdyz profaras zdejsi diskusi.
    Shrnuti je, ze pokud nehrajes proti totalnim jatrum, jsi ve hre jen support, ktery predevsim spoti a az pak dela dmg. Dat poradnou dmg do jakykoli lodi je dneska mnohem slozitejsi, protoze proste lidi mnohem lip vedej jak countrovat CV. A taky na zacatku kazdy bitvy, nez do ni vlezes, zmackni tab a projed si enemacky lode, kde ti ukazuje jaka ktera lod ma aa a bude ti hned jasny ze na lod xy nema minimalne ze zacatku smysl nalitavat protoze casto neudelas nic nez jen ze darujes dotycnymu sestreleni tvych letadel a xp.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Neni, některý lodě maji malou detekovatelnost jak pro letadala tak pro lodě - CA nebo DD, obvzlášť když maji na to i kapitánskej skill. Dobrej hráč CV může pomoci vyhrát hru už jen tím že správně spotuje.
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: lol, všim sis že těch letadel máš nekonečně?
    ono nestačí že spotneš a potopíš libovolnou loď si vybereš, aniž bys riskoval svojí.
    Ty bys ještě chtěl aby ti nikdo nsestřelil letadylko?
    jo a 1) Toceni BBcek. hustý, já bych Bitevkam zakázal kormidlo :D esli netrefíš torpedem bitevku, tak sory, máš jako vážnej problem.
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: Když jsi v ddčku neustále spotnutej, nebo když si v bitevce můžeš vybrat, jestli tě potopí letadlovka, před kterou nemůžeš uhejbat, nebo nepřátelský bitevky, protože jim při uhejbání před torpédama ukážeš broadside, vidíš to o dost jinak, než když lítáš s letadlama...
    YORK
    YORK --- ---
    CHA1NDLER: K těm torpédům a obecně k manévrování cílů - oni tě sice dokážou vymanévrovat, ale když si vybereš lodě, který jsou pod palbou, tak při tom ukážou broadside hladinovejm lodím. Tj. buď budou ignorovat tebe, nebo dostanou strašnou sodu od tvejch spoluhráčů. Je třeba sledovat, co se děje na mapě.

    Ad životnost letadel - dobrej tip je, počkat, si, až tví spoluhráči cílům trochu očešou aačka. Zas je dobrý koukat, co se děje - když do něčeho střílí britská bitevka nebo nějakej křižník hečkama, nejspíš to nebude mít moc AAček.

    Jinak s letadlovkama je obecně problém, že většina hráčů trpí T10 letadlovkama, který nepotkávaj vyšší tiery, tj. mají neúměrně vyšší životnost letadel.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Hrajete nekdo i na verejnem testu?
    Ja se dnes registroval a zrovna mi dobiha instalace...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ...jo a taky par her s CV (potreboval jsem shodit vlocky a splnit misi na dmg s CV) a karma -2 + nadavaky do retardovane CV (i kdyz ten tym diky me vyhral, byl jsem druhy v tabulce - jako bottom tier CV, a navic jsem mel asi nejvic killu z naseho tymu... Jenze tem retardum v BB to nevysvetlite). Kdyz jsem se na konci bitvy zeptal, jestli jsem stale retardovana CV, radeji vsichni z tech, co drzkovali, najednou drzeli hubu... Zvlastni :D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ja dneska taky jeste jeden SC: 50x kamuflaz (uz nevim jaka)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tak 2x superkontejner, jednou premium 4 dny a podruhé premium na 30 dnů ! Super
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam