CHA1NDLER: ne, normalni to neni, ale posledni dobou se mi to stava taky :/
Jinak s CV: ja osobne se jako prvni venuju tomu, abych spotnul co nejvetsi castprotivniku a lovil DD. Jak uz psal Liquid, kdyz spotnes DD, zapamatovat si, kde se nachazi, preletet, otocit a jeste predtim, nez se ti objevi, tak zmacknout odpocet na odpal raket - musis mit odhad, kde to DD bude a pak, kdyz se objevi, tak mas rakety akorat pripravene. Pokud to jde, naletavat na DD zboku. Nekdy pomuze vyhodit stihace, aby ti to DD spotovaly. Ted v jedne z poslednich bitev jsem proste nad DD jen krouzil (mel jsem torpeda a ta imho na lov DD nejsou moc dobra) a spotoval ho, zatimco zbytek tymu to DD ostreloval. Pak DD najelo na ostrov a nadesla moje chvile s torpedy :D
Nektere lode (DD a mozna nektere krizniky) maji delsi dosah AA, nez je jejich spot ze vzduchu - ale to je naopak tvoje vyhoda, pokud se prozradi palbou. Vetsina hracu DD si AA vypina (a pak ji treba zas zapomenou zapnout). Opravdu doporucuji projetsi i jine linie a naucit se, jake je to z te druhe strany, jako cil CV. Ono to vyhybani se bitevek torpedum take neni tak snadne - musis sledovat, jestli BB uz nekam netoci a posat ji torpeda tam, kam toci (pomaha skill na vyssi rychlost torped a mensi detekci letadel).
U Americanu jsou torpeda spis doplnkova vyzbroj (rozhodne ne primarni zbran, jako u Japoncu). Musis se s raketakama a bombarderama naucit lod zapalit a pak, kdyz uhasi, ji zapalit znova (to funguje i u Britu).
Nekdy je taky dobre odhodit stihace nekde bokem, aby spotoval nepritele, ale zaroven byl mimo jeho AA - tvoje letka za chvilku padne nebo dokonci nalet a zmizi, ale tvuj stihac zustane na miste a bude nepritele spotovat pro tvuj tym pomerne dlouho...
Doporucuji YT kanal TopTier.