• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    SALO
    SALO --- ---
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    + zároveň jasné, že tobě CV nepřijdou OP :)

    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    CHA1NDLER: hele kouknul jsem na tvůj profil a upřímně... místo toho kňučení by si měl ještě nějaký čas zůstat v nižších až středních tierech. A to nejen v CV ale ve všech třídách lodí. Zní to škaredě, ale je to tak. Očividně ti chybí prostě základní věci, které přijdou s víc hrama.
    Koukej na videa, čti články a naber si základy hry kolem toho T6 a teprve potom postupuj dál. Není nic moc dalšího co ti poradit.



    Aktuálně jsi prostě přítěž pro kterýkoliv tým, který si tě bohužel vylosuje. Ale alespoň mi to dalo náhled do hlavy některých lidí co v Ranked člověk potká a vůbec netuší co tam dělají.

    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    CHA1NDLER: to vypada, jako celkem dobrej vysledek. Budto jsi mohl udelat treba jeste neco lepe (treba vice se soustredit na lov DD) a nebo proste nekdy se muzes snazit sebevic, ale proste tym nepotahas. V tom pripade jedina rada je hrat v divizi (i kdyz ani to neni samospasitelne)


    CHA1NDLER: mas link? Se mi nezda, ze by Bl4ck myslel zrovna tohle.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CHA1NDLER: Pokud nejsi potopený, tak časem ban, za to že jsi bot. Jako v každý online hře.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Ja nechapu co si stezujes, hrat v osmicce cv proti osmickam je bozi vec. Protoze jakmile joinnu random, hraju DYCKY proti desitkam.. A to je teprve curbes, s bidou das dycky jeden nalet.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    _OZZY_: Obzvlášť v bodě: "nejezdit shitovy lode" s tebou naprosto souhlasím. Nevím, proč bych neměl jezdit s nějakou lodí jen proto, že má nějaký nedostatek.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    CHA1NDLER: nenadelas nic... Maximalne muzes zkusit napsat do chatu, co se deje a co by meli delat, ale pocitej s tim, ze v 99% pripadu te budou ignorovat :( V takove bitve to vetsinou vzdavam a hraju uz jen abych mel co nejvic bodu/dmg a mel z te bitvy aspon nejake XP a kredity.

    THEODORT: to ale WG oznamoval, ze na zelenou kampan musis napred udelat tu modrou (a nebo si ho koupit).

    ad rankedy: ty jsem vzdal - prvni bitva: nas tym dokazal zahodit vyhranou bitvu, protoze se najednou vsichni rozhodli spachat sebevrazdu a ve druhe bitvepo sobezacali nase bitevky strilet navzajem, protoze se nemohly dohodnout, jestli pojedou doleva nebo doprava... Fakt jak ze zvlastni skoly :/

    CHA1NDLER: jestli v T8 bitve s T8 letadlovkou prijdes o vsechna letadla jeste driv, nez odhodis, tak delas neco spatne ty... To by nemelo byt.

    CHA1NDLER: obcas musis tomu tymu pripomenout, at strili po DD (F3 a nebo napsat do chatu). Ale treba ne vsechny lode maji to DD zrovna v palebnem poli (daleko, za ostrovem, etc), nemai nabito, trva jim, nez pretoci veze...
    "nejezdit shitovy lode" - kazda lod ma neco do sebe a to, ze ti CV zredukuje vyber lodi na polovinu, protoze zrovna tvoje oblibena lod nema nejlepsi AA ve hre je dost velkej problem. Navic hlavni sila CV je v tom, ze dokaze pokryt pomernerychle jakekoliv misto na mape. To prakticky zadna jina trida nedokaze.
    WASPER
    WASPER --- ---
    rada nejen pro cv. kdyz to nejde v randomu musi se hrat v coopu kdy to nejde ani tam tak se musi hrat na nizsim tieru tak dlouho dokud se to clovek nenauci...
    pripojuju se k pfku se slovy i letadlovkou se da taranovat :)
    KURE
    KURE --- ---
    CHA1NDLER: unsuccessful troll is unsuccessful.
    Trololo Sing Along!
    http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CHA1NDLER: hele ono nejde o to nepritele sundat, v prvni rade, ono jde o to vyhrat. cehoz se v pripade CV dosahuje primarne tim ze nekdo nekam nepojede aniz by si ho nikdo nevsiml, a celkove je to o feelingu "jak ja s pomoci ostatnich lodi dosahnu vitezstvi" a ne o tom jak co nejlip sejmout tu ci onu lodicku..
    ted hraju Klebera, ten jak je rychlej tak ma spoustu vlastnosti podobnych CV co se tyce tvorby hry - muzes snadno donutit nepritele aby se nejak zachoval a pak toho vyuzit.. jinak myslim samozrejme klasicke rozdel a panuj...
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    CHA1NDLER: Podle toho co tu píší ostatní, tak je asi chyba na tvé straně. Dost jsem si užíval situací, kdy si mě letadlovka vzala za cíl a nedopadl jsem dobře. První nálet s torpédy se vyhnu, případně jedno chytím, on se vzápětí otočí a pošle mi to do boku. Něco sundám, ale vše teda ne. Nemá letadlovkář možnost se vyhnout těm ničivým výbuchům na okraji? Mám pocit, že zkušení hráči se tomu dokáží vyhnout, případně dostanou minimální škody.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak happy new eve! Hodne fragu, malo ohnu a zaplaveni a aspon 70wr bando!

    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CHA1NDLER: tohle je jen dalsi z rady dukazu ze to jen neumis, nevim co v tom porad hledas za buhvijaky figle. youtube, ucit se, hledat chyby predevsim u sebe a ne u jinejch hracu, az prijde ta doba kdy to budes moct delat, poznas to (a budes se podle toho adekvatne chovat jiz ve hre nez bys to pak komentoval nekde na netu)
    btw, co mas za nick, Velky_K....? No, napada me spousta variant, ale asi zadna spravna
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KURE: Asi mas pravdu, prisel cas :)
    KURE
    KURE --- ---
    LIQUIDFREAK:
    MATHEZ: tekrmte to...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    LOL
    V ranked jsou lodi spawned v jednom svazu (oproti random, tam je svazu vic), predvoj svazu tvori DD ktera spotuji; ukolem CV je tohle DD spotnout a znicit nebo permaspotovat dokud neni znicen aby torpedy neohrozil hlavni svaz. Jeden svaz nicmene neni pravidlem, obcas se rozdeluji

    Lemming train neni legitimni strategii, lemming train je popis situace kdy strategie neexistuje, tj. svaz lodi v presile zastavi pri kontaktu se slabsim protivnikem a po chvilce preslapovani na miste se necha rozstrilet na cucky.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Jo jeste jedna dulezita vec, nevim jeslti si na ni narazil. Pokazdy, s kazdou novou letkou si hned po vzletu jednu odhod, at se ti zacne vracet a ty tak brzy neprijdes o letadla.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHA1NDLER: Zrovna v rankedech nechapu, vzhledem k tomu ze je tam mene lodi, casto nebudou u sebe tedy je pro tebe jednodussi nekoho vyndat. A Tendle screen jen potvrzuje, ze to hrajes jak lama. Protoze, enemy DD je v tomdle pripade tvuj hlavni target. Tys ho neporesil tak si easily vyfarmil zbytek tymu.
    GG, imo cas si najit jinou hru
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    CHA1NDLER: Nevím co děláš špatně, ale jako bitevkář nemůžu říct, že by CVčka bylo něco, co by mi nemohlo škodit. Spíš naopak. Dost je nenávidím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam