• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    LIQUIDFREAK: ty prvni dve bitvy byly proti T8, pak tam byla nejaka, kde jsem byl mid-tear a minimalne jedna, kde jsem byl top, ale prijde mi, ze to byl docela normalni MM. V jedne bitve nase jedine DD melo 280 bitev a 35% WR, jejich jedine DD melo 3k bitev a 49% WR (a taky to tak vypadalo). V te posledni bitve zase nebylo zadne DD (to byla T5-6 bitva, nevim, jestli tam byla nejaka T7), ale byla CV a tak jsem s creeping smokem zahral na DD (bez torped, jel jsem do capu).
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _OZZY_: _OZZY_: twe, esi to ma premium MM, jak vsichni tvrdi, mozna budu ochoten investzovat tech par stovek. vyzkousime zitra a o vikendu, a pak se uvidi :D
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ...a dneska to celkem slo :) (i kdyz asi ve 2-3 pripadech si ten nas tym vyhru nezaslouzil, ale nepritel udelal vse proto, aby mu ji dal)

_OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Jsem si poridil Mysore a musim rict, ze docela povedena lod. Takovy klon mezi Leandrem, Perthem a Fiji... Skoda, ze nema torpeda, ale to uz by asi byla OP.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BLUMIR: To je prave ono! Coop ftw, jak zminuje york. Na tu lod nemusis pul roku sahnout ale ocel, uhli, kontejner se dycky hodi. Vzhledem k tomu, ze kazdej jedinej tady mame premiaku pokokot, kredity fakt problem nesou takze proc neco prodavat? Pokud vylozene nekapes a tu desitku kterou si prave vyexpil bytostne chces?
    THEODORT: Cg, zavist, pac sem zrovna otevrel reset a este sem nic nereset. Bojim bojim, mam lajny ktery fakt nechci jezdit znova.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    ELDOUGO: Já jo, je to ryclá věc, nešlo ji trefit jak uhýbal
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ELDOUGO: má to děl jak prase...to asi budu chtít. už se s tím někdo potkal ?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    zajímavá záležitost.

THEODORT
    THEODORT --- ---
    hele co mam! uz nic neresetuju pokud mi nahodou nedojdou vlajky..
    btw secondary buildy ze jsou mrtvy? Pche!

YORK
    YORK --- ---
    BLUMIR: Tohle samozřejmě jezdím v coopu, odehrát 200+ lodí v randomech by pro mě bylo na měsíc hraní ;-)
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    YORK: No, a to je ono. Tobě to za to stálo, mně ne. Já se nebudu snažit s lodí kterou nehraju a se špatným kapitánem o výhru jen proto, abych dostal nějakou ocel/uhlí nebo nějakou další s tisíce měn kterou WG vymyslí... :) Ale proč ne.
    YORK
    YORK --- ---
    BLUMIR: Jo tak to nevim. Na lodích, který prakticky nehraju, fakt neřeším, kolik bodů má kapitán ;-)
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    YORK: A to máš na každý lodi kapitána? Kolik bodů tak v průměru mají?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    HONZA_1980: cca 1/12-1/6 roku kazdej rok.. coz je stale nasobne casteji nez povedenej update
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    YORK: tak to zase prrr, tohle bývá hodně málo, rozhodně ne často
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    LIQUIDFREAK: Nojo, těš se :)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BLUMIR: Viz vyse jak pise york. Jako pravdu mate asi oba, ale ja si myslim ze stresujes :D Pockej az nabehnu o vikendu ja, to bude teprve stresu a place :D
    YORK
    YORK --- ---
    BLUMIR: Celkem často bejvá ocel a uhlí za první výhru s každou lodí. Nechávám si všechny lodě a je to dost znát, díky tomu jsem teď pořídil svoji první loď za ocel.
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    LIQUIDFREAK: Nestresuju jen taktizuju. Stejně nemá smysl mít tolik lodí, když to za večer neotočím.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BLUMIR: Ja myslim ze zbytecne stresujes a prodavas bozi lode. Treba baltik bozi je. Stejne jako alsace nebo rep. Bismarka sem ete po reworku nehral, ale taky myslim ze to nebude takova hruza.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam