HONZA_1980:
_OZZY_: to jsou všechno hezký věci ale .....jak píše Honza. 100 lidí,100 chutí,100 jinejch názorů. každej ať si to udělá podle sebe proboha. já třeba hraju uplně jinak a proto mi třeba na worchesteru nebude sedět nějakej kempící build protože s tim lítám jak čamrda. (včera dobrá rada např. s těma zápalkama nebo co to bylo)
a taky co mě na tomhle rozčiluje je to že tyhle "jůtůbeři" a spol nemaj stejný podmínky jako většina z nás. když se na to podíváte tak to že maj každou loď,ok ale mají prostě nepoměrný kvanta výhod ve vlajkách,kreditech a tomhle všem co my k tomu normálně potřebujeme. kdo z nás má 21 bodový kapitány ? takže když si dělám tohle já tak holt si to musim upravit na ten svůj počet bodů a je pak jasný že se to chová prostě jinak než vidíme v těch videích potom.
takže podle mě : střílíš na dálku ? uprav si to podle toho,nechceš bejt vidět ? jednoduchý- uprav si to podle toho.
prostě podle sebe a selskýho rozumu. (samozřejmě si nechat poradit co by bylo vhodný ale ne styl "ukaž jak to máš ty a já to budu mít stejně" , to není asi možný aby pak fungovalo.