• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    Khabarovsk je nejdebilnější posraná loď ve hře . uplně k ničemu ...change my mind
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ELDOUGO: zrovna u DD mi prijde, ze tam moc duvod ke zmenam opravdu neni :)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    _OZZY_: já to vzal z jedný vody načisto a resetoval jsem komplet všechny. teď to postupně dávám dokupy. primárně předělávám dd kapitány a ostatní tak jak mi přijde pod ruku,ale zjišťuju že se stejně vracím víceméně k tomu co jsem tam měl ...já i ty křižníky hraju tak útočně tzn že všechno primárně na výdrž a útok (reload a silná ap pokud to není vyloženě nějakej zapalovací ksindl )
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    00KUBAT: Funguje, díky...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Jak jste vyresili rework kapitanu? Ja zkusil par nemeckych bitevek vratit zpet na sekundarky, ale moc je nehraju a co jsem zkusil, tak jsem umrel driv, nez jsem se na dostrel sekundarek dostal. Taky nejake nemecke krizniky jsem trosku upravil. Predelal jsem Holandany, aby meli rychlejsi reload naletu a dost bojuji s US. Lehke krizniky asi necham na (almost) full-AA, tezke krizniky jsem zkusil full-AA build, ale jelikoz ani v jedne z testovacich bitev nebyla ani jedna letadlovka, udelal jsem jakysi hybrid mezi AA-buildem (nechal jsem ten dvoubodovy skill) a dmg buildem...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BLUMIR: občas to blbne...musíš si to prokliknout vlevo nahoře přes nick a přejít na denní doměny, či jak se to jmenuje...
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    Hele co se stalo s těmi zdroji co jsem vždycky dostával při přihlášení? Po měsíci tam byl vždycky den premka a pak SC. Teď pustím hru a nic...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    v neděli a takovýhle skore ? asi to radši vypnu a dneska už hrát nebudu ...

    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jedna ve stylu : "co tu sakra asi tak můžu udělat"

    MULA
    MULA --- ---
    Koupil jsem si na černý pátek Massachusets a Alasku, páč jinak bych se k nim asi už nedostal a koukněte jak se s Massa pěkně hraje :-)

    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    nějaké kody...poslední 2 mi nefungovali...
    Pronájmy nějakých lodí, pár malých kontejnerů, pár kamufláží, pár ekonomických odměn a signálů...

    TE8USSREDOAKLNOM2023
    I0R0USSKIDDLNOM2023
    2IWNMUZEJRIJEKALNOM2023
    SJA2TMNIKOLATESLALNOM2023
    5APPMUSEOMARITIMOLNOM2023
    NVZLBUFFALONAVALPARKLNOM2023
    HAFRSFJORD
    U7ZDTJXUSNIANNIVERSARY2023
    XKI4TBD8
    N13QBBD8
    CABA
    CABA --- ---
    Mužete se přihlásit ?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    krakatice po ránu ,to není špatnej začátek ...a s letadlovkou :)

    CABA
    CABA --- ---
    Tak mi z černého pátku vypadl Cossak B, vzhledem k tomu že mám normální Cossak tak přišla i mise na 2,5k dublonů.
    CABA
    CABA --- ---
    _OZZY_: Mne vadí na ponorkách primárně jejich rychlost, tzn honil jsem ponorku s ruským křiřníkem , byla kousek byla nad hladinou a nedohnal. To že jsou jiné na hraní a že to snimi taky není jednoduché to je pravda, ale nyní jsou v situaci jako byly předchozí verze letadlových lodí.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    _OZZY_: V bitevce proti BB, CV, DD můžeš něco dělat. Na směšně neviditelná DD se nadávalo vždy. Každopádně jsem schopný se s tou hrozbou nějak vypořádat. Proti ponorce nikoliv, když jako bitevka jí sám těžko něco uděláš, když ti ji někdo musí prvně odhalit a i tak, tref se.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    To minuskovani a karma dolu za prosty fakt hrani ponorek nechapu... Zkouseli jste si s nima nekdy zahrat? Ono to vazne neni prdel a jednoduche. Chapu tu frustraci, kdyz si vas za cil vybere ponorka, se kterou nedokazete nic udelat, ale uplne stejne to je, kdyz si vas za cil vybere jakakoliv jina trida. Proti BB, ktera vas trefuje mimo dosah vasich del/torped take nic neudelate, proti CV taky ne, proti krizniku, co vas zapaluje zpoza osytrova take ne, proti DD, co si vas spoti a torpi taky ne... Proste je to jen dalsi mechanismus ve hre, ktery ma nejake fungovani a existuje proti nemu nejaka protihra. Ze nejste schopni (vy nebo vas tym) se s tim vyporadat, neni problem toho hrace v ponorce (bitevky na druhem konci mapy, krizniku za ostrovem, etc...), ale vas a vaseho tymu.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    no jo...já vím že je nemáme rádi a všichni ty ponorky hrajeme s odporem víceméně jen kvůli námořním bitvám ale tímhle se pochlubit prostě musím :)

    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    KYRYS: ale jo, ty ap se skilem na kapitánovi jsou svinský i na bitevky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam