• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    RADAS
    RADAS --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok, proč ne. potěší

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    na Steam nasrat...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    RADAS: jestli na tom uctu nemas nahranejch x tisic bitev, tak doporucuji asi spis pouzit ten WG ucet a jet pres Gaming Center
    RADAS
    RADAS --- ---
    HONZA_1980: Nechce, respektive to doporučuje si založit (je za to nějakej motivační bonus), ale já už mám u WG samostatnej účet. Když jsem jim psal zda to lze propojit tak psali, že nejde, že nikdy nepočítali s variantou, že by se to dalo propojit. Jedině založit další novej Steam--->WG.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    RADAS: nebude po tobe ta steam instalace vyzadovat stejne ucet u WG? Takhle to funguje pro vetsinu her, jejichz spolecnosti maji vlastni launcher (EA, Ubisoft, Rockstar)
    RADAS
    RADAS --- ---
    ....jo, ještě jeden zásadní dotaz asi duležitý / nedůležitý pro nováčka jako jsem já. Je lepší hrát na Steamu, nebo "ofiko" přes Gaming Centr. Pochopil jsem, že ty účty nejsou propojený !
    Díky.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    00KUBAT: me prisly docela dobre, byla to moje prni linie BB, kterou jsem vyjel. Lyon je pak masakr brokovnice...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    HA, Normandie je skvělá BB! Jsou všechny francouzské BB tak dobré?

HOUH
    HOUH --- ---
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    Ty moje obrázky jsou z toho Modstation. Jednou jsem to tam naklikal a od té doby to funguje. Po update jen počkám pár dní, pak to jednou otevřu, kliknu jen znova "Apply" a už to zase jede.

Mám tam jen tyhle blbinky, ale vyhovuje mi to. Klidně si teda zahraju i bez nich. Jen je to s nima pohodlnější. Jsem línej 😁
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Ja taky hraju bez modu. Kdysi jsem nejake zkoiusel, ale stvalo me, jak se s kazdym updatem museli instalovat a upravovat zvlast.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Taky hraju bez módů a nemám problém. Většinu infa jde vyčíst z přehledu lodí v každé hře.
    HOUH
    HOUH --- ---
    já bych to vlastně bez módů už ani nezapl :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    hraju total bez modu
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    s modama bych mu hlavu moc nemotal. naopak,hraj tak jak ta hra je . hodně bývalých modu je implementovanejch už do hry a stejně zjistíš že těch pár zlepšováků moc nepotřebuješ.
    já jsem třeba dřív používal to modstation,časem jsem to zkrouhnul na tři, čtyři a nakonec jsem to vypustil uplně a už několik aktualizací hraju s čistou hrou. některý ti tak akorát bugujou hru
    WASPER
    WASPER --- ---
    HOUH: tvl k tomu si musim jeste naistalovat tu mrdku dot.net framework? to bych blil
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    buď jsou módy externích tvůrců, nebo Modstation přímo od wargamingu.

Já osobně mám nejradši: detailní popis lodí v seznamu, je tam dosah odhalení, dosah torpéd, doba reloadu..
    pak zbývající čas bitvy s aktuálními body, resp. který tým vyhraje za jak dlouho
    poškození způsobené lodím (jen tak pro zábavu)
    a ukazatel kolik se na lodi aktuálně dá opravit HP vs kolik je maximální možné opravení

HOUH
    HOUH --- ---
    WASPER: stahni si modstation a tam si zaklikneš jaké doplňky chceš https://worldofwarships.eu/cs/content/modstation/ a pak spouštíš hru tímto programem aby to bylo aktivní

Dobrý základ co používat je třeba tady https://youtu.be/zYTtE4NDlyw?si=j5E0aHsEzu8G-BQ3 , já osobně tam toho mám víc (informaci o tvojí lodi, autospy panel, autospy minimapa), chce si s tím trošku vyhrát.
    WASPER
    WASPER --- ---
    HOUH: Hod sem neco o tech modech. ja o tom vim tuzku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam