• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Konečně se mi povedla tankovací mise na DD - celou dobu jsem si myslel, že mám natankovat 1 700 000 potential dmg a ono to bylo "jen" 1 500 000 dmg :-) To už jsem snad i měl, akorát jsem to nevěděl a umřel jsem... Tak konečně bude kapitán Isoroku Yamamoto

CABA
    CABA --- ---
    HONZA_1980: To jsme dostali strašně na prdel.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    Zdravíme Cabacu :-) Jel si tam teda na pána :-)

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    12 Citadel :) ....

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CABA: Jasny, co s tim jinyho.
    CABA
    CABA --- ---
    ALL: Máme na Superkontejner pro všechny . není už co stavět, tak bych ho koupil?
    GODY
    GODY --- ---
    HOUH: jako HMS Hood zásadně nesouhlasím. Co si jako počnu? To tam budu zevlovat, než mě nějaké DD ukamenuje molotovem?
    Říkám na rovinu, že zásah do zásoby munice, spektakulární výbuch, rozlomení vejpul a rychlá kontrola DNA jsou jedinou přijatelnou variantou.
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    HOUH: To je totiž neprůstřelná vlajka :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Bude odstranění výbuchu munice ve hře a vlajku nahradí nová co dává +5% hp lodě :)

Removal of Magazine Detonation mechanic - Closed Test 13.11 - Development blog
    https://blog.worldofwarships.com/blog/570
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    že skoro překonám svůj DMG rekord zrovna s letadlovkou jsem nečekal.

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    HOUH: Gratuluji
    HOUH
    HOUH --- ---
    Jsem vyhral při twitch giveaway Mainz :)
    RADAS
    RADAS --- ---
    LIQUIDFREAK: jj díky navedl jsi mne správně. To zde odložím, třeba to pomůže i jinejm noobikům. https://worldofwarships.eu/cs/news/game-guides/pimp-my-ui/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    RADAS: alternativni ui, zatrzitko tam je nekde
    RADAS
    RADAS --- ---
    Dotaz začátečníka: Jak na trvalo zapnu zobrazení, které jinak vidím jen když držím Alt. ? Díky.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: slusny, ale stejne obdivuji to mm co mivas, to se mi fakt nedelo, nedeje a urcite dit nebude :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    ELDOUGO: jee to jsem zajebal protože mě nedošlo že zbývá 50sekund do konce, kdybych šel yolo tak to možná dáme :) každopádně GG
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    byl tam sice jeden malej, otravnej a docela šikovnej ale Nagato ...GG

_OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Mam kupon na slevu za zdroje (ocel-uhli) a protoze jsem dposud vzdy spis bral lode za uhli, tak si rikam, ze je cas na nejakou za ocel. Nejake uz mam, ale porad jeste nemam Bourgone. Je porad tak dobra, jako byvala? Mel jsem na ni zalusk, ale ted zvazuju, jestli radsi nevzit ten novy TX svedsky kriznik Svea...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ELDOUGO: jestli te to uklidni, jsou dny, kdy je to presne naopak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam