• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: slusny, ale stejne obdivuji to mm co mivas, to se mi fakt nedelo, nedeje a urcite dit nebude :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    ELDOUGO: jee to jsem zajebal protože mě nedošlo že zbývá 50sekund do konce, kdybych šel yolo tak to možná dáme :) každopádně GG
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    byl tam sice jeden malej, otravnej a docela šikovnej ale Nagato ...GG

_OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Mam kupon na slevu za zdroje (ocel-uhli) a protoze jsem dposud vzdy spis bral lode za uhli, tak si rikam, ze je cas na nejakou za ocel. Nejake uz mam, ale porad jeste nemam Bourgone. Je porad tak dobra, jako byvala? Mel jsem na ni zalusk, ale ted zvazuju, jestli radsi nevzit ten novy TX svedsky kriznik Svea...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ELDOUGO: jestli te to uklidni, jsou dny, kdy je to presne naopak...
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    _OZZY_: cheater
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Jo, dneska by to slo...

CABA
    CABA --- ---
    _OZZY_:
    ELDOUGO: Jager je lod která je jakmile se objeví tak zničit , jinak je to špatné, taková Kamikadze ale na 9.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ELDOUGO: jo, na Jägra v bitve je treba davat pozor... Vuci jinym DD je dost zranitelny (kdyz se dokazou vyhnout jeho torpedum), ale jinak je top mor. Ale ted ho asi jeste necham byt, planuji kupon na zdroje pouzit na nakup neceho za ocel. Pravdepodobne Bourgone ^_^
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    když ten jager přišel tak jsem ho dost odignoroval. vubec jsem ho nepovažoval za něco zajímavýho nebo zábavnýho ..ale dá se

RADAS
    RADAS --- ---
    _OZZY_: ok :)
    RADAS
    RADAS --- ---
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ok, proč ne. potěší

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    na Steam nasrat...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    RADAS: jestli na tom uctu nemas nahranejch x tisic bitev, tak doporucuji asi spis pouzit ten WG ucet a jet pres Gaming Center
    RADAS
    RADAS --- ---
    HONZA_1980: Nechce, respektive to doporučuje si založit (je za to nějakej motivační bonus), ale já už mám u WG samostatnej účet. Když jsem jim psal zda to lze propojit tak psali, že nejde, že nikdy nepočítali s variantou, že by se to dalo propojit. Jedině založit další novej Steam--->WG.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    RADAS: nebude po tobe ta steam instalace vyzadovat stejne ucet u WG? Takhle to funguje pro vetsinu her, jejichz spolecnosti maji vlastni launcher (EA, Ubisoft, Rockstar)
    RADAS
    RADAS --- ---
    ....jo, ještě jeden zásadní dotaz asi duležitý / nedůležitý pro nováčka jako jsem já. Je lepší hrát na Steamu, nebo "ofiko" přes Gaming Centr. Pochopil jsem, že ty účty nejsou propojený !
    Díky.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    00KUBAT: me prisly docela dobre, byla to moje prni linie BB, kterou jsem vyjel. Lyon je pak masakr brokovnice...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    HA, Normandie je skvělá BB! Jsou všechny francouzské BB tak dobré?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam