• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XLACHTANWorld of Warships
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jsem teda zvedavej, co nadělej mně... jak se znám, budou to zálohy na expy, páč už mám prakticky všechno vyexpený :DDD
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    dobrá...taky se pochlubím. první velkej kontejner mi dal nějakej "zlatej" a v něm ...voalá :) ( 36K oceli jako když najdeš)

_OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Jezisek!

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    ELDOUGO: musíš si nasyslit 100 kontejnerů (stejného druhu) a pak už jeřáb nejeřábuje a otevírá se to automaticky hned
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    chtěl bych potkat toho kreativce který se rozhodl že tu nejotravnější věc ve hře což je animace s jeřábem u kontejnerů ještě víc zkurví a udělá jí ještě otravnější tím že se tam bude točit kolotoč. to snad muže napadnout fakt jenom retardovanýho orangutana se zánětem stehení šlachy
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Konečně se mi povedla tankovací mise na DD - celou dobu jsem si myslel, že mám natankovat 1 700 000 potential dmg a ono to bylo "jen" 1 500 000 dmg :-) To už jsem snad i měl, akorát jsem to nevěděl a umřel jsem... Tak konečně bude kapitán Isoroku Yamamoto

CABA
    CABA --- ---
    HONZA_1980: To jsme dostali strašně na prdel.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    Zdravíme Cabacu :-) Jel si tam teda na pána :-)

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    12 Citadel :) ....

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CABA: Jasny, co s tim jinyho.
    CABA
    CABA --- ---
    ALL: Máme na Superkontejner pro všechny . není už co stavět, tak bych ho koupil?
    GODY
    GODY --- ---
    HOUH: jako HMS Hood zásadně nesouhlasím. Co si jako počnu? To tam budu zevlovat, než mě nějaké DD ukamenuje molotovem?
    Říkám na rovinu, že zásah do zásoby munice, spektakulární výbuch, rozlomení vejpul a rychlá kontrola DNA jsou jedinou přijatelnou variantou.
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    HOUH: To je totiž neprůstřelná vlajka :)
    HOUH
    HOUH --- ---
    Bude odstranění výbuchu munice ve hře a vlajku nahradí nová co dává +5% hp lodě :)

Removal of Magazine Detonation mechanic - Closed Test 13.11 - Development blog
    https://blog.worldofwarships.com/blog/570
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    že skoro překonám svůj DMG rekord zrovna s letadlovkou jsem nečekal.

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    HOUH: Gratuluji
    HOUH
    HOUH --- ---
    Jsem vyhral při twitch giveaway Mainz :)
    RADAS
    RADAS --- ---
    LIQUIDFREAK: jj díky navedl jsi mne správně. To zde odložím, třeba to pomůže i jinejm noobikům. https://worldofwarships.eu/cs/news/game-guides/pimp-my-ui/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    RADAS: alternativni ui, zatrzitko tam je nekde
    RADAS
    RADAS --- ---
    Dotaz začátečníka: Jak na trvalo zapnu zobrazení, které jinak vidím jen když držím Alt. ? Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam