• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    Základní informační zdroje.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fermentation_(biochemistry)

    Pečivo
    http://www.vseodrozdi.cz/cs/ruzne-formy-drozdi.php?levure=1

    kváskový chléb, vedení kvasu
    http://kvaskovychleb.cz/doku.php
    http://conovehonakopci.cz/?page_id=731
    http://blog.scuk.cz/post/21772051777/co-musite-vedet-o-ceskem-chlebu
    http://is.muni.cz/th/101221/lf_m/Jaky_je_nas_chleb_vezdejsi_aneb_mykologicke_aspekty_chleba.pdf



    https://rapidshare.com/#!download|691p7|3086898634|BBCB.rar|10481|0|0 (je tam schová tahle kniha (v pdf) http://www.amazon.com/Bread-Baking-An-Artisans-Perspective/dp/0470138823 )

    Mléčné kvašení

    http://conovehonakopci.cz/?page_id=258

    http://is.muni.cz/th/326403/lf_b/bakalarska_prace_mqstvghy.pdf
    http://is.muni.cz/th/270498/prif_b/Bakterie_mlecneho_kvaseni.pdf

    kultura na bulharský jogurt http://bulgaricus.cz/
    http://jaknato.webpark.cz/html/cheeses.html

    Kultury pro domácí použití v Praze
    http://www.milcom-as.cz/produkty/produkty-pro-domaci-vyrobu.html

    Kefír
    http://www.agronavigator.cz/default.asp?ch=15&typ=1&val=28703&ids=203
    [ Tibetská houba ~ Snow Lotus ~ Kefir/Yogurt Mushroom ]

    Zelenina
    http://skramlikova.wordpress.com/tag/pickles/
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pickling
    Real food fermentation google kniha
    Preserving food without freezing or cannig Google kniha

    kimči
    http://www.traditionaltx.us/Heidi's%20kimchi%20recipe.pdf

    Alkoholové kvašení
    [ Výroba a destilace alkoholových nápojů aneb vypálíme cokoliv. ]


    Octové kvašení
    http://blog.florentyna.cz/2009/03/02/kysele-hrozny/
    http://jahoda2020.blog.cz/0809/jablecny-ocet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam