úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
zobrazit sekci
nástěnka
záhlaví
archiv
Základní informační zdroje.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fermentation_(biochemistry)
Pečivo
http://www.vseodrozdi.cz/cs/ruzne-formy-drozdi.php?levure=1
kváskový chléb, vedení kvasu
http://kvaskovychleb.cz/doku.php
http://conovehonakopci.cz/?page_id=731
http://blog.scuk.cz/post/21772051777/co-musite-vedet-o-ceskem-chlebu
http://is.muni.cz/th/101221/lf_m/Jaky_je_nas_chleb_vezdejsi_aneb_mykologicke_aspekty_chleba.pdf
https://rapidshare.com/#!download|691p7|3086898634|BBCB.rar|10481|0|0
(je tam schová tahle kniha (v pdf)
http://www.amazon.com/Bread-Baking-An-Artisans-Perspective/dp/0470138823
)
Mléčné kvašení
http://conovehonakopci.cz/?page_id=258
http://is.muni.cz/th/326403/lf_b/bakalarska_prace_mqstvghy.pdf
http://is.muni.cz/th/270498/prif_b/Bakterie_mlecneho_kvaseni.pdf
kultura na bulharský jogurt
http://bulgaricus.cz/
http://jaknato.webpark.cz/html/cheeses.html
Kultury pro domácí použití v Praze
http://www.milcom-as.cz/produkty/produkty-pro-domaci-vyrobu.html
Kefír
http://www.agronavigator.cz/default.asp?ch=15&typ=1&val=28703&ids=203
[ Tibetská houba ~ Snow Lotus ~ Kefir/Yogurt Mushroom ]
Zelenina
http://skramlikova.wordpress.com/tag/pickles/
http://en.wikipedia.org/wiki/Pickling
Real food fermentation
google kniha
Preserving food without freezing or cannig
Google kniha
kimči
http://www.traditionaltx.us/Heidi's%20kimchi%20recipe.pdf
Alkoholové kvašení
[ Výroba a destilace alkoholových nápojů aneb vypálíme cokoliv. ]
Octové kvašení
http://blog.florentyna.cz/2009/03/02/kysele-hrozny/
http://jahoda2020.blog.cz/0809/jablecny-ocet
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam