ZUZKAOU: Jo a dík za tohle video. Pro mě takový opáčko. Ale důležitý si to připomenout. Jsem hned po dokoukání šla udělat zeleninovej salát s oříškama :o))
Mimochodem, znalci YT asi vědí, ale.. Stala se mi s tím videem taková zvláštní věc. Pustila jsem si to večer a vůůůbec jsem nedávala ten indický přízvuk pana vědce. Zkusila jsem titulky a ty to vyhodnotilo jako hindi, což mi nepomohlo, anžto je to jazyk, kterým nevládnu. Tak jsem to zavřela, že jako škoda.
Druhej den ráno jsem to chtěla ukázat jako zajímavou věc mýmu muži, že jako "hele dáváš tuhle angličtinu?". Tak to pustim, a tam nějakej (asi AI) automatickej dabing. Znělo to trochu strojově, proto odhaduju AI. A muž na mě čumí, jakože "čemu na tom nerozumíš, dyť mluví hezky". Taxem mu to celý vysvětlila a taky nechápal.
Jako.. zaráželo mě na tom to, že fakt, že je to nějakej "auto generovanej dabing", tam byl uvedenej mikro písmem někde v rohu. A nešlo to vypnout. Jako jdou vypnout titulky. Co když si to někdo chce poslechnout v originále? Chápu, že pokud to tam takhle nahrál (přehrál) autor videa, tak je to legit. Ale esli si jako YT samo rozhodne, že tohle je "shit english" a nejde tomu rozumět a tak to svévolně předabujem, to se mi vlastně moc nelíbí. Jakkoliv mě to teda pomohlo tomu rozumět.
Just sayi'n a je to do jinýho auditka, chápu. Ale tak píšu to sem, protože předpokládám, že tady si to video pustilo větší množství lidí a můžu k tomu dostat nějaký zpětný vazby.