• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    LENNI
    LENNI --- ---
    Potřebuju změnit bankovní účet jako hostitel a nedaří se mi to najít... Jde to nějak?
    TUILE
    TUILE --- ---
    shanim osobu na predani klicu a uklid tento patek. predani klicu v jedenact, uklid mezi jedenactou a treti dle moznosti (klidne hned po predani klicu).

odmena 500,-, uklid max 2 hodiny (lozni pradlo bude pripravene, takze bez zehleni a prani).

praha - prelom nusli/vinohrad.
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    Shanim cloveka na checkiny do konce cervence, pripadne dele. Vinohrady, Zizkov.
    Jedna se o cca 15-20 checkinu. Uklizi uklizecka.
    250,- / kus.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    VICA
    VICA --- ---
    LUUCA: Asi jsem fakt slepý, ale nenašel jsem. Můžeš ho sem pinknout?

A měl bych ještě jeden dotaz - lze smazat vlastní pobyt ? Tento proběhl a je bez hodnocení.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    napoveda - podpora airbnb - a dole pak stale vam nestaci odpovedi kontaktujte nas - a tam uz je i telefonni cislo... (koukala jsem v aplikaci na telefonu)
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    VICA: dneska uz mozna ne.. kdyz to zacinalo, meli ho uverejneny. Dneska stejne funguje facebook. V urgentnich pripadech volaj na podnet pres facebook behem desitek minut.
    VICA
    VICA --- ---
    MYSHA: Volej airbnb - na ně existuje telefon??
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ALESH: jak to dopadlo? V takových případech kontaktuj Airbnb, oni ji buď seženou nebo ti dovolí tu rezervaci zrušit
    ALESH
    ALESH --- ---
    DZEJNY: Hele kdyby 3 dny. Vcera v noci si nejaka zenska rezerovala zitrejsi noc. Ihned jsem ji odepsal, kdy planuje prijet, abych sehnal nekoho na uklid a predani klicu s bez odpovedi. Psal jsem ji pres airbnb 3x, psal sms a volal. Nic. A ja zitra v 8 rano jedu vlakem mimo signal..
    ISHA
    ISHA --- ---
    KERB: ok, díky
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj, shanim emergency checkin s uklidem v nedeli, 11 - 13h, Žižkov
    KERB
    KERB --- ---
    ISHA: ja myslim, ze to je jedno, local payment funguje dobre a dostanes tolik, kolik vidis od nich na webu.
    NEBOZKA
    NEBOZKA --- ---
    Vedete si nějakou knihu hostů nebo fotite ID kvuli povinnosti hlášení na cizineckou policii? Nebo je nějaký "výcuc dat" na airbnb? Nic jsem tam nenašla. Díky
    ISHA
    ISHA --- ---
    R4BB1T: aha, teď přemýšlím, že to je asi odpověď na můj dotaz...je to tak?
    ISHA
    ISHA --- ---
    Díky za odpovědi. Měla bych ještě jeden dotaz. Všimla jsem si, že se mi změnily ceny už potvrzených bookingů, najednou byly všechny o něco nižší, než když si je hosti zabookovali. A teď mi přišla zpráva, že byla odeslaná první výplata, ale ty ceny na ní jsou uvedeny ty snížený. To je normální? Proč to takhle spadlo? Souvisí to s kurzem? Mám nastaveno, aby se mi zobrazovaly ceny v kč...
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    ISHA: platby chodej v dolarech takze je tam prepocet podle aktualniho kurzu + smennej poplatek ale zalezi to na bance.
    ISHA
    ISHA --- ---
    ZYAN: Ok, díky. A to s tím IBAN je jedno?
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    ISHA: Zalezi na bance. Paypal ma docela velke poplatky, cca 4%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam