• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    BABBA
    BABBA --- ---
    KEMENTARI: a co mo/to transakce nema byt povolena?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MIKEFINDER: Bylo to ted, diky za informaci! Zkusim to pozdejc znovu.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    KEMENTARI: tak jestli to bylo teď nějak tak byl výpadek: "výpadek platebních karet VISA na straně karetní asociace VISA byl odstraněn. Platby u obchodníků, na internetu i výběry z bankomatu již  fungují. Pokud se přesto setkáte s komplikacemi nebo vám platební kartu zadržel bankomat, kontaktujte nás prosím na mLince 222 111 999 ."
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Mám platební kartu od mBank, normálně s ní platím přes internet bez omezení, jenže teď jsem se pokusila s ní zaplatit na Airbnb a nejde to, prý nedokážou platbu autorizovat. Limity na počet operací i hodnotu operací mám nastavené správně.
    Nemáte někdo stejnou zkušenost, případně tip, čím by to mohlo být?
    VICA
    VICA --- ---
    Hola,

Řeší tu někdo doklady do účetnictví? Jedná se mi o platby, jenž přišli na účet (pronajímám přes s.r.o.)
    Účetní se mě na to ptá a na profilu airbnb to nemohu najít.

Díky,V
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    sacuju ze urcity procento lidi reference vube netankujou
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    AXTHEB: samozrejme
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NE7RA: Jako lidi z airbnb?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    R4BB1T: bydlim na vinohradech a v baraku je vecne bordel na schodisti, urvany lidi couraj celou noc po chodbe, zniceny zamky u vchodovych dveri kazdy tyden. pohoda :(
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KERB: tak to by bylo fajn. vim jak to obcas chodi v hotelech s amikama.
    KERB
    KERB --- ---
    PALEONTOLOG: to je uplne mimo misu
    KERB
    KERB --- ---
    R4BB1T: vic nez 100% souhlas
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jinak zvazuju pronajmout ker pres bnb a bojim se, ue mi ho vybydli, nechaji tect teplou vodu a pochcijou zavesy. mate zkusenosti ?
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    ZYAN: jasne von kazdej turista jede do prahy autem a zabira ti tam misto na parkovani. Nakoupis podle to ho co chces nakupovat, zivou slepici vetsinou v centru nesezenes ale jinak je imo sit vietnamskejch a indickejch vecerek celkem dobre zasobena. A ceny jidla odpovidaj relacim hlavniho mesta v dejme tomu stredni evrope.
    BnB neuze z tvuj posranej zivot, se s tim smir.
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    R4BB1T: Rozhodně za to může Airbnb, že se rodinám s dětma nechce bydlet v ulicích kde nezaparkuješ, nevjedeš tam, nenakoupíš, do noci řvou vožralý západní turisti a jako normální smrtelník nemáš kam zajít na jídlo, protože ceny odpovídají Londýnu.
    Stačí zakázat Airbnb a do centra se nahrnou rodiny a každé ráno budou pozvracenýma ulicema mezi dílery hopkat děcka do školy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    R4BB1T: upřímně jsme si s partnerkou jednoznačně odhasovali, že děcka do toho beordelu v centru tahat nebudem ani s ohledem na životní náklady, ani s ohledem na životní podmínky.
    zdanit příjem pochopím, pochopím i nějaký ty ubytovací náležitosti jako v hotelu, kde kniha hostů existuje a je naprosto běžný hlásit cizince. podobně jako uber, pokud je to v rovině p2p, tak je po tom státu hovno. naneštěstí se uber ani airbnb jako p2p moc netváří, protože zprostředkovávají.
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    KERB: imo stejnej bait jako skanzen, potrebujou pro to aspon nejakou verejnou podporu a na rodiny s detma a skanzen uslysi spousta lidi co nema poneti jak vypada centrum prahy.
    Uplne vidim pani z nejaky prdele nad necim jak se u tech internetu pohorsuje ze je praha skanzen a hlavne jak k tomu prijdou ty deti. Pricemz v praze byla jednou pred 30 lety se skolou se podivat kde lezi gottwald.
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    KERB: ty kecy o skanzenu jsou imo takovaej bait pro lidi co nemaj poneti jak to v praze vypada. Ta snaha to regulovat me vadi. Jako co je komu do toho co delam s vlastni nemovitosti.
    KERB
    KERB --- ---
    R4BB1T: jako ambice dostat do centra rodiny s detmi,..nechapu jako proc
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja jden byt pronajimam nemeckejm pankacum a pac za nej chci moc pnez, pronajimaj jeden pokoj pres airbnb.
    by me zajimalo, jak by chteli resit treba tohle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam