• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MYSHAAirbnb.com
    Airbnb je nová komunita velmi podobna couchsurfingu - zde ale nenechavate bydlet lidi u sebe zadarmo a nemusíte se jim tolik věnovat, ale pronajimate jim na kratkodobe bazi byt, dum, chatu, zkratka cokoliv, kde se dá přespat. Můžete i vy cestovat po celém světe, vyhnout se unilním hotelům a přespat u někoho doma v útulním bytě za menší peníze. O čem bude tento klub? Už jste někdo vzyužil služeb AirBNB? Jaké to bylo? Co doporučujete? Co se sejít? Chcete pronajmout svůj byt, ale nejste zrovna v ČR, aby se o váš pronájem někdo staral a chcete se zpaojit? Najdě te si zde někoho, kdo se o váš byt postará! http://www.airbnb.com/
    rozbalit záhlaví
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KERB: stihnou to tak rychle vymyslet? a jak to je v ostatních metropolích s omezením, omezují se i pronajmy jedné místnosti? počítá se počet dni, kdy nabizim pronajem, nebo kdy skutečně mas hosty?
    KERB
    KERB --- ---
    Česko od léta omezí Airbnb, krátkodobé pronájmy by mohly regulovat obce - iDNES.cz
    https://ekonomika.idnes.cz/...i-airbnb-pronajmy-stat-d8m-/ekonomika.aspx?c=A180206_381133_domaci_hm1
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SONNY1344:
    Podvodník pronajal stejný byt v Praze několika zájemcům za statisíce. Pak zmizel – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...pronajal-stejny-byt-v-praze-nekolika-zajemcum-za-statisice-pak-zmizel.html
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    SONNY1344: Tohle je jak pres kopirak. Kdyz je pred par mesici v Nemecku hledal pronajem bytu, tak presne tohle. Pani mila, do posledni chvile vsechno OK. Cena tak akorat, rozhodne ne podezreje nizka, nebo na dolnim okraji rozpeti. A ke konci, ze je studijne v Holandsku a dal to stejne - klice postou oproti platbe atp.
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    Jj, je to tak, sice byly vsechny inzeraty stazeny, ale rano jsem nahodou na jednu kopii kdesi narazil, projel fotky googlem a hle.. 4* hotel v Abu Dabi..

Usetril jsem 22.000,-
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    SONNY1344: 100% scam
    BABBA
    BABBA --- ---
    SONNY1344: zkus si vyhledat fotku toho bytu v googlu. uvidis treba ze je na vice nemovitosti a mistech
    BABBA
    BABBA --- ---
    SONNY1344: Bacha, je to fake!
    NEO665
    NEO665 --- ---
    SONNY1344: Fake, kdysi jsem narazil na úplně stejnej inzerát jen bez airbnb. Později jsem četl na novinkách o napálených lidech. Tohle je dle mého vyšší level faku.
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    A vlastne ani nevim, jak airbnb funguje, ale muzu pani navrhnout, at si zridi ucet a dal to muze probehnout standartne s garanci na obe strany, ne?
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    ahoj, zeptam se na nazor i tady, resim bydleni v praze, nasel jsem zajimavou nabidku na espolubydleni.cz a zacal korespondovat, celou dobu pohoda, pani moc mila, ani naznak podezreni - az na posledni mail, pani zije v italii a navrhuje nasledujici postup: preda klice airbnb host office, ti mi poslou fakturu, kterou kdyz zaplatim, poslou mi postou klice a vyzvou k prevzeti bytu s tim, ze po prohlidce muzu odstoupit a vrati mi penize. Cena za 1+1 na Vinohradske 11.000,- + poplatky mi prijde primerena, vybaveni bytu uz ne, design jak od dobryho architekta, vsechno ultra posh, klima..

Zkusenosti s airbnb nemam zadny, ale mam silnej pocit, ze takhle to nefunguje..
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    MAGI: aha..no me by to spis zajimalo jako fotografa nemovitosti;] (tedy kolik airbnb dava fotografum..abych neprecenoval/nepodcenoval, i kdyz to neni pro airbnb)...resp. kolik kdo dal za fotky fotografovi mimo airbnb.
    MAGI
    MAGI --- ---
    GONDAR: Od airbnb fotografa by to melo byt gratis :)!
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    zdravim, prosim o info:
    - nechaval si tu nekdo fotit byt od airbnb fotografa ci jineho ?
    - kolik to stalo ?
    NEBOZKA
    NEBOZKA --- ---
    Doslechla jsem se od zdroje z FÚ, že už mají z Airbnb data o hostitelích. Tak jestli jste dosud nepřiznávali, doporučuju letos do daňovka zahrnout. Momentálně kontrolují Uber (3 roky zpětně). Tak to jen FYI
    VICA
    VICA --- ---
    87HIGHFLYER: Několikrát už jsem jim psal, nikdy mi nereagovali. Jediné co fungovalo byl telefonát, což do USA nic moc, neb neoplývám super angličtinou a ani jej teď nemohu nalézt.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VICA: tak to je asi nejaka novinka. Ja si pamatuju, ze zruseni rezervace vzdycky znamena blokovani terminu. Nikdy jsem o nejakej 3 rezervacich necet. Pokud je to v podminkach, tak jim tu cast ocituj a posli stiznost.
    VICA
    VICA --- ---
    87HIGHFLYER: No, nicméně pro okamžité rezervace garantují, že je možné, bez sankcí zrušit tři rezervace ročně. Tak jak to z nich dostat?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    VICA: nic, proste je to blokly. Prevence ze strany airbnb. Muzes zkusit napsat a vymyslet si nejakej pseudo duvod, proc si to zrusil, ale tezko uspejes bych rek.
    VICA
    VICA --- ---
    Hola,

Potřebuji poradit, obdržel jsem okamžitou rezervaci na termín 07/2018, jedná se o tři noci. Nicméně v termínu jsem měl být mimo a nestihl jsem si jej zablokovat. Rezervaci jsem odmítl a ARBNB mi termín zablokovala. Nyní bych jej chtěl odblokovat a nejde mi to, víte co s tím?

Díky,
    V
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam