• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUDASBatman | I AM VENGEANCE!
    rozbalit záhlaví
    FORTY
    FORTY --- ---
    JUDAS: I dimenzemi.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    AKISAN: Flash umi cestovat i mezi svetama ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AKISAN: Jo a v tom brnění to byl Flash cestující zpět časem ("Am I too soon? I Am too soon.")
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AKISAN: Flashfoward, ke kterému pravděpodobně nedojde, protože Batman/JL změní budoucnost. Aspoň tedy doufám, protože poslední, co Superman teď potřebuje, je, aby z něj udělali záporáka ve stylu Injustice (viz narážka v Knightmare "You took her from mě") nebo poskoka Darkseid. To by byl fakt uberfail.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Pojdme teda jeste probrat ten flashforward/nightmare z Bruceova snu....mam to brat jako ciste jeho nocni muru a strach z budoucnosti se supermanem nebo jako nejakej flashforward? Btw Flash cestuje i casem ne?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GHOSTSTALKER: to co pises, dava smysl.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Ja si to skvele uzival. Hrozne se mi libila ta promena v surovyho Batmana co si znackuje ulovky a je bez sebe z toho ze po svete lita emzak se silou boha. Pak ale prisel ten vybuch u soudu a tam mi zacalo skubat. Bruce na tech vyplatnicich dostaval vzkazy od zahadnyho zloducha.. ale misto aby to sel prosetrit, tak chce zabit Supermana jeste vic. Pak cela ta vec s Martou byl celoplesk. Nebejt Wonder Woman, tak ten konec snad ani nedokoukam. Doomsday a smrt Supermana by byl skvelej celovecerak - tady hotovo za par minut. Sel jsem do kina na epickej boj nejvetsich hrdinu a dostal jsem 20 minut bitek a dialogu mezi charakterama. Ale dostal jsem i nejlepsiho Batmana co sem ve filmu videl a Wonder Woman! :D Takze celkove sem stastnej a nezbejva mi nez doufat ze to Snyder sestriha lip na DVD nebo nejakej sikovnej fanda by mohl.. tak jako Hobbita.

    Jo a ten minifilmecek z Brucova snu byl supr.. az na toho herce v roli Flashe.
    FORTY
    FORTY --- ---
    GHOSTSTALKER: Souhlasím. I s tvým minulým příspěvkem. Navíc, dle mě je argument o fanoušcích debilní i pro to, že jeden velký fanoušek, se kterým jsem byl v kině málem usnul a druhej div nevyrval sedačku a nehodil jí po plátně.
    Já jsem celou dobu na film hleděl s totálním wtf výrazem a ač jsem veřejně říkal, že se těším hlavně na scény bez Afflecka, tak právě Affleck ten film (jako Batman, ne jako Wayne, protože jako Wayne stál za piču) držel. I když to nebyl kdo ví jak závratný herecký výkon, v obleku Batmana by totiž cool vypadal kdekdo. Čekal jsem, že z toho budu mít třeba aspoň pocit, že film nebyl zas tak špatnej, protože Snydera mám rád, ale já byl fakt smutnej a nasranej zároveň. Pro mě je ten film jen o trošku lepší než Batman a Robin... I když... Tam byl aspoň Arnold.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: jinak to, ze Marvel uz ma udelany svet, takze to ma jednodussi neni omluva. To, ze ho DC nema je ciste jejich chyba.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Ja uz jsem ti napsal, co me na tom sralo, a fakt to nema nic spolecneho s tim, ze comicsy od DC jsou dospelejsi (to je ted nejaka universalni obrana proti kritice?). O absenci akce ani o prilesne temnosti to fakt neni.

    Je to o spatnem scenari, ktery ma v zasade dva druhy problemu:

    (i) nelogicnosti (napr. Superman prileti zahrnit Lois do Afriky, aniz by ho jakkoliv zavolala, nebo k LexCorp vezi po jejim vykriku X za hodinu nedokaze najit svou matku v Lexove skladu za rekou); a
    (ii) spatna scenaristicka rozhodnuti (predevsim smrt Supermana, ktera je na rozdil od comicsu v uplne marnem kontextu (hate Supermana behem vetsiny filmu, absence kolegu z Justice League, kteri by na pohrbu truchli - za vse mluvi vyraz Wonder Woman nad mrtvym Supermanem, ktera proste nevi, jak se ma tvarit nad smrti nekoho, koho zna 10 minut) a pomerne zbytecna (jako by to kopi do Doomsdaye nemohl poslat nekdo jiny... treba nejaka Amazonka).

    Problemy ad (i) jsou zkousnutelne, problemy ad (ii) pro me nikoliv, je to promarneny potencial. S odrenyma usima bych tomu dal 8/10, ale nedivim se, ze lide neznali comicsu a kritici davaji mene (a argument, ze to Snyder delal pro fanousky, nefunguje - to by si se Supermanem takhle prdel nevytrel).
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    JUDAS: maj co delat :)

    The Justice League Part One (2017) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/234816-the-justice-league-part-one/prehled/
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: co ti na tom přišlo dospělejší?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Batman: The Killing Joke (2016) | Trailery | MovieZone.cz
    http://film.moviezone.cz/batman-the-killing-joke/trailery/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    me by treba zajimalo co na tom koho sralo...ctu neco o slabsim scenari..o tom ze tam bylo malo akce apod...Ale me to prislo naprosto v pohode...comicsy od DC sou proste dospelejsi a min hlaskoidni nez marvelacky veci...to je fakt...A i ta prvni kecaci hodina nez doslo k nejaky akci a pri ktery se tak nejak obhajovala supermanova rozpolcenost..zda to ma vsechno cenu kdyz lidskej charakter nezmenis...stejne jako batmanova nasranost a motivace dat supermanovi do drzky...se mi libila...Samozrejme tam bylo par hluchejch momentu..stejne jako treba v avengers nebo avengers2...osobne bych tomu filmu klidne 8/10 dal.....Jen bylo proste videt ze na to na co mel marvel pred avengers pet/sest filmu (solovky ironmana,thora,capa apod)..melo DC defakto jen filmy dva (man of steel a bvs)..tak je to takovy vic nahusteny.....Jestli chce rejza privest Darkseida uz na konci prvniho dilu justice league..tak ten dej tam bude nahustenej jeste vic imho.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    jasna vec, pojdme na to :D
    HITMAN
    HITMAN --- ---
    Takže už se může říkat že Han Solo umře?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY:
    "Batman v Superman": The… Rom-Com?
    https://www.youtube.com/watch?v=mrjo3lAK8qg
    FORTY
    FORTY --- ---
    Nevím jak to máte všichni se spojlery, tak pro jistotu jen linkem.
    http://tinyurl.com/batsyvssup
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Afaik většina kritiků kritizuje slabý scénář :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam