• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUDASBatman | I AM VENGEANCE!
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SATAI: hahahhahahaah)))
    SATAI
    SATAI --- ---
    Warner Bros. Is in Such Denial Over Batman v Superman
    http://io9.gizmodo.com/warner-bros-is-in-such-denial-over-batman-v-superman-1769391086

    No korporace. Nakonec konzultanti zjisti, ze je to chyba divaku.
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    GHOSTSTALKER: Ale tohle jsi mi už vysvětlil. Já psal, že můj problém je s tím, že to je strašně krkolomný.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    XANDERCZ: Nechápu, čemu na té premise nerozumíš.

    1. Superman v boji se Zodem zničí Wayne Tower.
    2. Při pádu Wayne Tower Wally přijde o nohy.
    3. Bruce Wallymu posílá šeky.
    4. Šeky zachytí Lex a posílá je Brucovi zpět se vzkazy, kterými dává Wally Brucovi za vinu svůj stav a osud dalších lidí z Wayne Tower.
    5. Wally vybuchne/Bruce si myslí, že se odpálil sám kvůli svému stavu.
    6. Bruce dává situaci za vinu Supermanovi, který může za Wallyho stav.
    7. Batman rage.
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    GHOSTSTALKER: Což nijak nemění podstatu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    XANDERCZ: Bylo tam "You let your family die".
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    GHOSTSTALKER: Ok, to beru. Mě tam jen pořád zaráží ten poslední šek "YOU LET YOUR PARENTS DIE", zdá se mi to jako strašně nepřímý a chabý vyprovokování Batmana skrz nějakýho troubu, kterej vlastně ani ty šeky nepsal. Moc komplikovaný.

    Ale beru, že tohle může být klidně jen můj problém.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    XANDERCZ: Kde v tom filmu mas nejaky naznak toho, ze se Batman zastal teroristy? Batman daval Supermanovi za vinu, ze z Wallyho udelal teroristu. Coz je neco jineho
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Warner Bros. Mulls Releasing Fewer Films as 'Batman v. Superman' Stalls - Hollywood Reporter
    http://www.hollywoodreporter.com/news/warner-bros-mulls-releasing-films-881265
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    GHOSTSTALKER: Takže se Batman zastal teroristy, kterej odpálil část vlády? A nakonec vlastně stejně v TV mluví o tom, že za ten výbuch může Wally a ne Superman.

    Osobně mi ty pohnutky postav připadaj fakt ujetý.

    A ten Manbat je tam pořád zbytečnej :D
    Což, já samozřejmě chápu, proč tam dali tohle + Robinův oblek, aby se to mohlo vysvětlit v dalších filmech. A zrovna Robinův kostým je super náznak dalších příběhů v budoucnu, ale Manbat je prostě úplně odnikud, náhodnej.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    XANDERCZ: Netopýr tam byl pro fanboye, protože Manbat...

    Ad Wally - Batman si nemyslel, že Sup vyhodil kongres. Věděl, že to udělal Wally, který k tomu byl dotlačen jednáním Supa.
    SATAI
    SATAI --- ---
    'Superman,' The Inside Story: Director Richard Donner Remembers Meeting Stallone to Play the Lead, Working With Brando, and a Near-Fatal Knife Attack - Hollywood Reporter
    http://www.hollywoodreporter.com/features/superman-inside-story-director-richard-879894
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    Mně na tom filmu vadí pár věcí:

    1) Zbytečný scény - první zbytečnou scénou je prapodivná noční můra Bruce, kterej jde k hrobu Marthy a z něj vyleze obří netopýr. Proč? Já chápu, že potřebujou krmit diváky jménem Martha, aby pak konec boje BvS "fungoval", ale proč ten netopýr? Další je noční můra, kde Batman kropí vojáky Supermana. Ačkoliv je celá ta pasáž zajímavější než celej film, tak je tam prostě úplně zbytečně. A poslední je pokec se starým Kentem, kterej Supermanovi ve zkratce řekne, že když uděláš něco dobrýho pro sebe, může to ublížit někomu jinýmu. Proč mu tohle říká? Jak to posouvá děj nebo mění osobu Supermana? Má to snad omlouvat tu obří destrukci Metropolisu? Že vlastně je to všechno v pohodě, protože bojoval se zlounem a tedy účel světí prostředky? To, co mu řekla mamka je prostě mnohem lepší a funkční v tom filmu (Buď dobrákem a nebo se na to všechno vykašli).

    2) Divný motivace postav - Neříkám, že ty motivace jsou špatný, ale spíš ty postavy jednaj hrozně zvláštně na základě svých motivací. Batman nemá rád Supermana, protože mu zlikvidoval budovu a zaměstnance, fajn. Superman nemá rád Batmana, protože si značkuje lidi a podle TV zpráv to znamená pro zatčený smrt. Tohle je trochu chatrný, ale budiž. Luthor nemá rád Supermana skoro ze stejnýho důvodu jako Batman. A teď otázka - proč proti sobě jdou Luthor s Batmanem, když maj vlastně stejný cíle? Oba chtějí použít kryptonit, aby zneškodnili Supermana. Luthor dokonce Brucovi řekne na tom rautu, aby se někdy stavil, že mu ukáže laborku, kde má fůru lišáckejch projektů, ale ne. Batman prostě musí rozstřílet milion henchmenů a aut, aby pak nakonec stejně kryptonit získal mimo kameru Copperfieldovským kouzlem.
    Taky nerozumím ty rošádě s nápisama na šecích. Smyslem bylo zlomit Batmana, aby šel proti Supermanovi, ale ty šeky (údajně) šly od Wallyho, takže po výbuchu musí Batmanovi být jasný, že Superman nevyhodil do luftu congress a že to je nějaká bouda.

    3) Minoritní věci - Martha moment se už zmínil. Na mě to prostě působilo strašně trapně, protože nikdo v reálným světě takhle nejedná, je to jako kdyby to natočil nějakej středoškolák.
    Líbačka a v pozadí se mlátí Wonder Woman s Doomsdayem, komedie.
    Spoiler, že Gal Gadot je Wonder Woman, přitom celej film se tam Gadot jen tak míhá a buduje tajemný napětí, nic nekřičí, že je Wonder Woman a pak to má bejt šílený odhalení, když se tam ukáže, ale to nefunguje, protože už od Xtýho traileru víme, že Gal Gadot je Wonder Woman.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY:
    Batman vs Superman - The Dark Knight Returns (1080p) 1/2
    http://www.youtube.com/watch?v=Wp4huHUUFgw


    Batman vs Superman - The Dark Knight Returns (1080p) 2/2
    http://www.youtube.com/watch?v=lGX307keXkM
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: No s tímhle se samozřejmě BvS vůbec nemůže srovnávat :).

    Btw, i když je TDKR stand-alone série (a poměrně krátká), podařilo se v ní Millerovi vykreslit souboj BvS mnohem věrohodněji - takže s pořádným scénářem by se to asi i dalo nacpat do jednoho filmu (viz animák).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOUDY: Přijde mi, že vůbec nechápeš, o čem mluvím. Pokud ti pro "comicsovou věrnost" stačí, že Supermana zabije Doomsday ("...tak to prostě bylo jako v comicsu..."), tak tě fakt nemůžu považovat za geeka/fanouška comicsu. To by Snyder musel natočit i to, co smrti v comicsu předcházelo, ne jen zfilmovat jednu stránku sešitu. Sakra vždyť je to jako by u Nolana Bane zlomil Batmanovi páteř v Batman Begins.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FORTY: ale tak berlicky sou v kazdym scenari..zvlast kdyz je ten film obsahlej...ja si musim dat zitra zas toho batmana kreslenyho...tam ten souboj byl samozrejme vyvedenej lip http://www.csfd.cz/film/319515-batman-navrat-temneho-rytire-cast-2/prehled/

    nee aarona paula vubec..myslim toho staryho..cranstona..nebo treba strong...proste starsi charismatickej herec abysis rekl..ok WW je fakt ultrakrasna amazonka...superman je namakanej emar...batmana zahral affleck fakt skvelej a zaroven je tam silnej a charismarickej zaporak Luthor kteryho hraje Cranston..

    vsak ano..Ja si jen dokazu predstavit jak snyder proste premyslel v sirsich souvislostech a planoval to tak nejak dohromady...ze proste bude bat vs sup..na to navaze justice league..mezitim bude prvni samostatnej film s WW...a kdyz pujde do kin prvni dil justice league tak si pak treba rekneme "aha..uz mi dava smysl to v bat vs sup co mi prislo jako picovina"...samostatne ten film treba tolik neobstoji..ale v souvislosti s JL by mohl...Uvidime no...Ja sem na to nesel s nejakym megavelkym ocekavanim..tesil sem se na to na jednu stranu dost..ale musim rict ze nejvic z toho vseho sem se proste tesil na afflecka jako batmana..kterej ho zahral skvele....Lex me sral..superman klasika..lois mi tam prisla jako takovy krovi do pocty a navic tu herecku uplne nemusim..WW-Gal Gadot je sice ultrakrasna..ale ma 40 kilo a nema kozy, takze sem pubertacky spokojenej s jeji postavou ale geek ve me se zas tezko smiruje s tim ze tahle 40kilova holka ma bejt tvrda a vysvalena amazonka ktera nakopava prdel vsemu a vsem..

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FORTY: tak protoze comics zejo..lidi cekaj mnohdy jednoduchej dej a nepremejslej ze by to mohlo bejt treba jinak...ja to jmeno martha beru zase za dalsi scenaristickou berlicku...Proste batman nakope supermanovi prdel a muze ho zabit..ale superman rekne to jmeno..tak batmana zastavi (ale batman je defakto furt jedinej clovek kterej supermana donutil krvacet ne?)..a batman si tim uvedomi ze i superman ma nejaky city a emoce a neni to jen zmrd kterymu na lidech nezalezi...a to ze mu zachrani mamu je dalsi berlicka ktera jen zapricini ze mu proste bude superman vdecnej a stanou se z nich celkem partaci...jako v comicsech..

    jinak me uprimne ten mladej lex docela sral...prisel mi dobre zahranej..ale mam asi averzi vuci tomu herci..nevim...Prej to mel hrat herec kterej hral v breaking bad,..ten by se mi na tu roli libil desetkrat vic..charismatickej zaporak..s

    co se tyce comicsovyho a geekovskyho nadseni tak tam spis slo o takovy berlicky jako treba kostym robina...nebo svazani doomdsdaye lasem WW...jako comicovej geek bych tam taky samozrejme nasel plno chyb...ale ty najdes ve vsech comicsech...Jeden z mala comicsu ktery se mi libily (kdyz nepocitam rezby typu 300) byli Watchmeni, ktere tocil shodou okolnosti taky Snyder...Podle me by bylo supr kdyby mel ten film treba o hodinu vic a bylo tam tak nejak vic vseho...vic vysvetleni motivu postav..vic ty finalni rezby atp..ale uz takhle mel ten film skoro tri hodiny..takze chapu ze to proste neslo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GHOSTSTALKER: Ne to nejsou...jen proste slycham kritiku typu "bylo tam malo akce..proc se nerubali uz na zacatku?...moc se tam mluvilo...batman byl porad vaznej...superman byl porad vaznej"..atp :)

    1) jasne v tom s tebou souhlasim..ale to je proste takova scenaristicka berlicka...lex unese mamu supermana a tim ho donuti aby se utkal s batmanem kterej chce supermanovi rozbit drzku..ale superman se prat nechce zejo...lex ale chce aby se superman pral a zaroven batmana zabil a tim ukazal ze je vlastne zlej ( a u lidi by tim skoncil )....Je to to samy jako ze v revenantovi ujizdi Dicaprio na koni pred indianama a s pistole kterou musis po kazdym vystrelu nabit..vystreli behem ty jizdy na koni trikrat..proste berlicky :)...nekde niz sem tu psal tohle:

    Throughout the WHOLE movie Batman speaks about how Superman is not a man so he thinks he can't have the same feelings for human life. In that moment when Superman called out his mother's name he saw just how Human superman actually was and realized he was wrong about this guy the entire time. It really isn't a dumb concept just not spelled out for the audience. It takes a little bit of thinking in which most of the critics don't seem to have

    coz mi prijde jako celkem fajn vysvetleni...

    2) to taky chapu...Ja to beru proste tak ze nejak museli tu justice league zacit..Takze tam musela prilitnout WW kdyz bojovali s Doomstayem a pomoct jim...Tusim ze uz od zacatku Snyder nekde rikal ze to bude hlavne o tom boji Bat vs Sup a JL se tam jen nakousne + tam bude mit cameo WW protoze se s ni toci vlastni film...Nikdo prece necekal ze tam bude 20 zaberu na flashe nebo aquamana nebo ze WW bude zabirat pulku filmu..
    Opet mi to prislo celkem fajn a logicky udelany tim ze Lex proste sledoval par "nadlidi"...batman mu hacknul servery (u nej doma naproti kuchyni kam muze jit i uklizecka..ok..trochu demence)...batman nasel tu slozku s "nadlidma" a vsimnul si tam WW...WW nakonec pomohla a pri "pohrbu" supermana tam byla s Batmanem..jak rikas..nevedela co si o tom vsem moc myslet, protoze se asi snazila zit trochu v ustrani a nenapadne podle jejiho chovani...stejne jako Batmanovi rikala ze ti ostatni treba nebudou chtit byt nalezeni..

    a jinak v comicsu zabil doomsdaye superman ne?..tak to proste bylo jako v comicsu..

    jinak zalezi na tom jak se na to divas no...Marvel chce proste ty hrdiny vysat uplne do mrte a mit 20 comicsovejch filmu..Ja uz sem uprimne cekal pred rokem ze toho budou divaci prejezeni kdyz byly v kinech 3 comicsovy filmy rocne...letos nas jich ceka snad 7 nebo kolik...A Snyder proste nechal rychle vytvorit nejakyho zaporaka typu doomsday /kterej imho taky neumrel/...aby proste donutil batmana hledat dalsi "nadlidi" a vytvorit tym proti dalsim hrozbam...do toho lex stihnul povolat darkseida a lidi okolo nej...

    ted jde o to aby justice league fakt byla na dva dlouhy filmy s tim ze prvni film proste bude batman hledat a prekecavat aquamana..flashe a na konci bude nejakej mensi zaporak + se ukaze treba dakseid a budou problemy s reinkarnovanym supermanem...a ve dvojce bude nejaka rezba za zachranu lidstva....

    osobne sem fakt zvedavej i u bat vs sup na teh o 50 minut delsi reziserskej setrih kterej bude na blurayi...Jinak bych tomu filmu dal taky 8/10...Jasne...pno veci tam slo udelat lip..ale to i u thora..capa..avengers apod...

    a jinak mi neprijde ze by si se supermanem vytrel prdel...proste mel superman krizi kdy ikdyz pomahal tak to bylo spatne a lidi furt meli nejakej problem...zjistil ze proste nejde vyhovet vsem...nakonec udelal neco dobryho...zabil doomsdaye...a v comicsu nejak ozil a byl zlej ne?...takze ho musela justice league zkrotit...uz si to nepamatuju..musim si to zas precist..ale imho to zapada do toho batmanova "snu" kdy mu flash z budoucnosti rikal ze mel pravdu...

    osobne musim rict ze hrozne moc doufam v to...ze affleck natoci dalsiho batmana kteryho bude samozrejme zaroven hrat a bude to nejaka dobra noirova kriminalka..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam